PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pulsar emniyet şeridinde sert kayaya çarptı!



gerivites
23 Eylül 2018, 18:53
Merhaba,

Bugün eşimle yoros kalesine doğru gezmeye gittik ve dönüşte kavacık-ataşehir otobanında enteresan bir mevzuya başından sonuna kadar şahit olduk.

kavacıktan otobana bağlandığım andan itibaren emniyet şeridindeydim. Önümde 2-3 motosiklet daha vardı, benim süratim 60-80 civarı olduğu için birkaç km sonra önümde kimse kalmadı. Arkamda da bir tiguan var ama yaklaşmıyor, mesafeyi koruyor sola da geçmiyor sürekli emniyette.

Bir süre sonra tiguanın arkasında flaşörlü bir motosiklet belirdi. Trafik biraz rahatladığı sırada ben sol tarafa en sağ şeride geçtim. Tiguanın beni geçtiği sırada flaşörlü motosiklet pulsarmış o sırada fark ettim. Tiguanın önüne geçti ve fren yapmaya başladı. Bir süre bu şekilde devam ettiler süratleri muhtemelen 80 civarı, pulsarın frenleyip tiguanı yavaşlatmasına rağmen bizi geçip gittiler. Çok geçmeden emniyette durduklarını gördüm, pulsar tiguanın hemen sağ camında birşeyler konuşuyorlar.

Trafik baya bi rahat ben orta şeritteyim hızım 130. Bir baktım aynadan pulsar yapıştırmış geliyor tiguan da peşine geliyor. Tiguan bana silme geçti selektör yaptım arkasından. Oldukça süratli makas ata ata uzadılar.

2-3 dk sonra bunlar yine emniyette durdular ben de fren yaptım sağa geçiyordum ki tiguanın içinden vatandaş çıktı. Önce gümüş rengi parladı makinayı gördüm sonra da tshirtin arkasındaki polis yazısını gördüm. Aynadan baktığımda pulsarın sürücüsü de inmiş muhtemelen yere yatırıyordu tam seçemedim.

Velhasıl kelam, kimseye sataşmayın :)

http://i.hizliresim.com/0z3VnY.jpg

ozan1991
23 Eylül 2018, 19:06
yine bi pulsarcı vakası :cherry:

yoros kalesine bende gittim manzarası güzeldi

Angrypower
23 Eylül 2018, 21:02
İşin gerçeği bende emniyet şeridine geçip orada kameralara takılacağım die tın tın giden korkak hıyarlara gıcık oluyorum. Kameraya kadar karışmıyorum. Polis çıkma ihtimalleri oluyor. Kameralardan sonra orta parmağı döndüre döndüre gözüne soktuktan sonra usul usul gidiyorum.

Çünkü şu trafikte kasıtlı olarak düşürmeye çalışan lavuk vatandaşa kurduğum cümleler şöyle:

-Arkadan çarpınca sen suçlusun. Rapor alıp hastaneye versem, canın yanar. Yapma güzel kardeşim.
+Bla bla bla. Bla bla. Bla

Başka bir mevzu. Tersen gelen araçla aramdaki muhabbet.

-Ters şeritten gelip birde selektör çakıyorsun. Git ileriden dön. Fren yapmasını bilmeyen acemi birisi olsa direk hastanelik edeceksin.
+Haklısın. Katılıyorum. Evime giriyorum.
-100metre öteden dön. Halen hayvanlığına devam ediyorsun farkında mısın?
+Evim burada neden 100metre öteden döneyim? Sen haklısın.

Haklı olanın hakkını ..... dedim ve gittim.

Bu sebeptendirki kendisi koruyun, sizi sizden fazla düşünen kimse yok trafikte...

AzÇok
23 Eylül 2018, 21:12
İyidir. Böyle olaylar zihni açar. :)
Nedense aşağıdaki görüntüler aklıma geldi.
https://youtu.be/lN5nAVr2FGs

tokhanoğlu
23 Eylül 2018, 21:36
Kaşınanı kaşıyacaksın.