PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2019 Yılı Büyük Avrupa Turu.



y.selimbatu
12 Haziran 2018, 12:30
Merhaba arkadaşlar. Belki bazılarınız erken olduğunu düşünebilir ama 2019 yılı Haziran ayında yapmayı planladığım ve bu hususta çalışmalara başladığım tur planım konusunda rota üzerindeki öneriler,uyarılar ve görüşlerinizi öğrenmek ve bu sürece dair bilgi paylaşımında bulunmak için açtım başlığı. Öncelikle turu yalnız yapmayı planlıyorum ancak bir ihtimal eşlik etmek isteyen olursa değerlendirebilirim.
Rotama gelecek olursak. Türkiye, Bulgaristan, Romanya, Moldova,Ukrayna, Belarus, Litvanya, Letonya, Estonya, Finlandiyav, İsveç, Norveç, Danimarka, Faroe Adaları, İzlanda, İskoçya, İrlanda, Galler, İngiltere, Belçika, Almanya, Çek Cumhuriyeti, Slovenya, Macaristan, Sırbistan ,Kosova ve tekrardan Bulgaristan üzerinden Türkiye,
Özellikle Britanya ve ada ülkeleri konusunda ( İngiltere bildiğim kadarıyla yeşil pasaporta vize istiyor.) ısrarcı olmama rağmen vize ve gemi sıkıntısı yaşarsam küçük bir ihtimal de olsa rotadan çıkarabilirim. Bu rota için öngürdüğüm süre 3 ay, Belki kısa gelebilir ama Bulgaristan, Romanya, Moldova gibi aslında çok merak etmediğim ama mecburen geçmek zorunda olduğum rotalarda durmayabilirim.
Bu turu nc 750 x le yapmayı planlıyorum. Bu bağlamda mevcut motorumu sattım.
Projede hangi aşamadasın diye soracak olursanız. Dediğim gibi motosikletimi sattım. İki haftaya bir ingilizce kursuna yazılmayı düşünüyorum. Sonraki süreci zaten anbe an burdan paylaşırım. Turun bütçe planlaması vs de bilahere yazarım. İlk başta rota üzerinde görüşlerinizi beklerim. Efendim.