PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : CCM, yeni Spitfire Bobber'ı tanıttı..



hachiko
20 Nisan 2018, 02:29
Butik marka Spitfire ailesinin 4. nesil üyesinin örtüsünü kaldırdı.

İngiltere'de bulunan Clewes Competition Machines, Spitfire ürün gamına yeni Spitfire Bobber'ı ekledi. Yeni modelin Bobber kategorisine ait olduğuna şüphe yok fakat CCM'in yeni motoru, Triumph'ın Bonneville Bobber'ı gibi daha klasik modellerden farklı görünüyor. Bunun sebebi de motosikletin üzerindeki modern dokunuşlar.

https://icdn-5.motor1.com/images/mgl/Wl9q3/s4/yeni-spitfire-bobber.jpg

El yapımı çelik iskeletin üstüne kurulan motor 55 beygir gücüne, 600cc silindir hacmine ve diğer Spitfire'larda olduğu gibi 4 zamanlı motora sahip. Ayrıca kendisini Tracker, Scrambler ve Cafe modellerinden ayıran parçalar da mevcut. Bobber stili borularının yanında geniş bir arka çamurluğa ve yüksek bir seleye kavuşan motosiklet CCM'in modern dokunuşlarından da nasibini almış. Nitrojen bazlı yaysız arka amortisör, karbon fiber çamurluklar ve tamamen LED ışıklandırma yeni Spitfire'ı klasik Bobber kalıbının dışına çıkarmayı başarmış.

https://icdn-1.motor1.com/images/mgl/Ye9Xy/s3/yeni-spitfire-bobber.jpg

Motosikletin kendisi harika bir dizayna sahip olsa da uygulama ve el işçiliği motoru bir seviye yukarıya taşıyor. Çerçevede ve egzozda bulunan kaynaklar susturucuda ve çamurluklarda bulunan el yapımı hava kanalları ile birleşince firmanın detaylara ne kadar önem verdiğini anlayabiliyorsunuz. Bu kadar iyi işçiliği "sahte" olarak üretmeniz mümkün deği

Spitfire Tracker, Cafe ve Scramble modellerinin ne kadar hızlı satıldığını göz önünde bulundurursak bu modelin de çok fazla etrafta bulunacağını söylemek doğru olmaz. Firmanın bu modelden sadece 150 adet üretecek olması da bu soruna yardımcı olmuyor. CCM ayrıca Brembo ve Ohlins gibi yelpazenin en üstünde bulunan modellerine ait karbon fiber malzemeler, CNC işlenmiş parçalar ve deri çanta ve bavulları da alıcıların beğenisine sunacak.

https://icdn-5.motor1.com/images/mgl/WLR0r/s1/yeni-spitfire-bobber1.jpg

CCM Spitfire Bobber'ın tavsiye edilen satış fiyatı ise 13.930 $ olacak. Kendinize ait bir Spitfire Bobber istiyorsanız şu linke tıklayıp CCM'in sitesine gitmeniz yeterli.

https://icdn-5.motor1.com/images/mgl/KKq6Q/s1/yeni-spitfire-bobber.jpg https://icdn-8.motor1.com/images/mgl/0bJOz/s1/yeni-spitfire-bobber.jpg

kaynak:motor1