PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : MXGP PRO 29 Haziran’da Piyasa da..



hachiko
11 Nisan 2018, 14:08
MXGP PRO 29 Haziran'da PlayStation 4, Xbox One ve PC platformuna çıkış yapacak.

Motor tutkunları tarafından sabırsızlıkla beklenen MXGP PRO 29 Haziran’da PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için yayınlanacak.

https://www.turkmmo.com/wp-content/uploads/2018/04/MXGP-PRO-29-Haziran%E2%80%99da-Yay%C4%B1nlanacak-2.png

Çarpıcı grafiklere sahip olan ve günümüzün en gerçekçi motosiklet oyunlarından birisi olacak olan MXGP PRO şu sıralar sabırsızlıkla beklenmeye başladı. Motocross’un gerçek ruhunu yansıtacak olan yapım da birbirinden farklı yarış pistleri ve dünyaca ünlü markaların motosiklet modelleri yer alacak. Oyuncular mevcut olan motosikletlerini kişiselleştirebilecek ve en ince ayrıntısına kadar düzenleyebilecekler. MXGP’nin daha önceki bilinirliliğinin yanı sıra tamamen arındırılmış ve geliştirilmiş yarış deneyimi ile oyuncular alışılmışın dışında bir aksiyon keyfi yaşayacaklar.

Oyun içerisinde herhangi bir sınırlama yer almıyor. Oyunda yer alan çarpışma ve hava hareketler ile birlikte muhteşem figürler yapabilecek ve akrobatik hareketler ile oyun daha eğlenceli bir hal kazanıyor. MXGP PRO içerisinde son derece gerçekçi sürücü hareketleri yer almaktadır. Oyuncular farklı arazilerde farklı çarpma etkileri hissedecek ve sürükleyici bir yapı ile karşılaşacaklar.

http://www.godisageek.com/wp-content/uploads/813E43D2-61C9-4F9F-8610-FF9E8571F6A1-790x444.jpeg

Milestone’un Lider Tasarımcısı Luca Simonotti şunları söyledi: “Bu yıl, MXGP’nin fiziki ve tüm oyun deneyimini tamamen yeniden tanımlayabildik. Süspansiyon analizinden yola çıkarak, aynı resmi MXGP atletlerinin motorlarında kullandıkları tekli amortisörlerin yanı sıra çatal uzantıları ile basıncı karşılaştırdık; Aynı süreç ECU haritalaması ile yapılmıştır. Ayrıca, resmi MXGP sürücüleri Tim Gajser, Tony Cairoli ve Gautier Paulin ile yapılan özel ortaklık sayesinde, tüm geliştirme sürecine yönelik iyileştirme alanları hakkında niteliksel geri bildirimler alabildik. Onlarla birlikte olabilmek bizim için eşsiz bir deneyim oldu ve elde edilen sonuçlardan gurur duyuyoruz.”

mombohunter
11 Nisan 2018, 16:44
Almak istiyorum da oyunlar 200 TL nin üzerinde nasıl olacak