PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AGV'den Karbon Fiber Modüler Kask..



hachiko
10 Nisan 2018, 11:43
Modüler yapıdaki bu kaskta sağlamlık ve fonksiyonellik ön planda.

Uzun yıllardır AGV’nin ürettiği motosiklet kaskları dünyanın çok ünlü motosiklet yarışçıları tarafından bile kullanılıyor. Tüm bu yarış deneyimi de firmanın yarış kaskları konusunda çok iyi ürünler ortaya koymasını sağlıyordu. Fakat günümüzde motosiklet kullanıcılarının asıl aradığı kask çeşitleri, daha pratik modeller oluyor. AGV de bu sebeple yarış kaskı modellerinden birisine daha pratik ve günlük kullanım özellikleri entegre ederek orta yolu bulmuş. Tanıtılan bu yeni kask modelinin ismi ise AGV SPORTMODULAR şeklinde.

Tamamen karbondan üretilen bu yeni kask, AGV’ye göre en üst model kaskı Pista GP-R ile aynı darbe dayanımına sahip. 180 derecelik panoramik bir görüş açısı sunan kask aynı zamanda sadece 1 kg 295 gram gibi hafif bir ağırlık seviyesinde tutulabilmiş.

https://icdn-7.motor1.com/images/mgl/8yQWe/s4/agv-sportmodular-kask-renk-secenekleri.jpg

Kaskın iç döşemeleri de aynı zamanda çift taraflı olarak ayarlanmış. Bir kısmı soğuk havalar için, diğer kısmı da sıcak havalarda kullanım için geliştirilmiş. Kullanıcılar kullandıkları hava durumuna veya mevsime göre bunu değiştirebiliyorlar. Bu modüler yapıdaki yeni kaskta AGV’nin üst düzey Corsa ve Pista modellerindeki ile aynı vizör kilit sistemi bulunuyor. Bu vizör eldiven varken de kolayca açılıp kapatılabiliyor. Bunların yanı sıra kaska entegre edilmiş bir interkom sistemi ve indirilebilen bir güneş gözlüğü gibi güzel özellikler de kullanıcılara sunuluyor.


https://www.youtube.com/watch?v=z6_SIoc3kE4

SPORTMODULAR adlı bu yeni kask modeli, çeşitli karbon ve renk seçenekleri ile de alınabiliyor. Ucuz olmayan bu kask, sınıfındaki standartları bile artırabilecek seviyede sağlamlığa sahip olmasıyla öne çıkıyor. AGV firmasının CEO’su Cristiano Silei, bu kaskı “SPORTMODULAR, güvenlik, konfor, performans ve spor bir görüntüyü bir araya getirerek adeta devrim yaratan bir motosiklet kaskı oluyor.” cümleleriyle tanımlıyor.

AGV SPORTMODULAR, 3 farklı kask boyu ile 2 farklı vizör boyunda seçilebiliyor. XXS’ten XXXL’ye kadar sunulan boyutların yanı sıra daha önce de belirttiğimiz gibi çeşitli renk seçenekleri de bulunuyor. Renklendirilmemiş versiyonu ile ABD’de 750$’a satılan bu kaskın fiyatı, tasarımının değiştirilmesi ile 850$’a kadar yükselebiliyor. Daha fazla bilgi için AGV’nin internet sitesi üzerindeki SPORTMODULAR sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: motor1

F54
10 Nisan 2018, 22:11
schubert eskiyince alabilirim.