PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yardım sever abiler bana bilgi veriniz



semtuluce
27 Temmuz 2006, 15:09
benim debriyajsız yarı otomatik bi motorum var. debriyajı var sayılır ayağınla vites e hafif dokununca debriyajı ayırıyor. bu motorda boşa alma diye bişe yok mesela 4. viteste giderken boşa alamıyorum. o yüzden vitese bası tutuyorum ayağımı. bunun bir zararı olurmu. debriyaj balatalarına zarar verirmi?

bide elini gazdan çekmeden vites atmak zararlımı.
bu konularda tecrübesizim. bana yardımcı olursanız sevinirim.

verdiğiniz değerli bilgiler için şimdiden tşk ler:rendeer: :cat:

*************************************************
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
http://www.motosiklet.net\modules\Forums\images\smiles\ic on_arrow1.gifForumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Forum Sayfalarında sorulan sorulara anlamsız cevaplar veremezsiniz.. Aynı mesajın birden fazla foruma atılması durumunda, yada bir mesajın forumun konusu ile ilgili olmadığı halde popüler bir foruma atılması durumunda forum yöneticileri ilgili mesajları silebilir yada uygun forumlara taşıyabilir. Bu tarz mesajlara devam edildiği taktirde yollanan mesajalr moderatorler tarafından silinecektir. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!
http://www.motosiklet.net/forum/images/icons/icon2.gif Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
http://www.motosiklet.net/forum/images/icons/icon2.gif Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını (http://www.motosiklet.net/forum/announcement.php?f=14) kabul etmiş sayılır.
http://www.motosiklet.net/forum/images/icons/icon2.gif Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Moderatör: Makine (http://www.motosiklet.net/forum/member.php?u=9037) **************

ylmzzz
27 Temmuz 2006, 15:13
basılı tutmanın zararı olmaz ama gaza basarak vites atmanın zararı olur.


zararı olsa da debriyaj balatası 3 ytl, takım debriyaj 18ytl. bilgin olsun