PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık Deri Full Korumalı Sıfır Mont



DUDULALA
27 Temmuz 2006, 13:23
Arkadaşlar yurt dışından arkadaş vasıtasıyla, rica minnet getirttiğim ve 1 aydır hayalini kurduğum deri montum dün elime ulaştı, ama hayal kırıklığına uğradım, çünkü olmadı bana ya. Sadece 1 gün (o da dün) giydim. Çok kalite bişey, anlatmakla olmaz, gerçek deri, sanırım sığır derisi, 1 mm den fazla kalınlığı var derinin, fermuarları YKK nın, rüzgar ve yağmur kesinlikle geçirmez. Omurilik, omuz, dirsek ve içten bel korumalığı var. Kolları fermuarlı ayarlanabilir. İçte pantolon giyenler için pantolonun takılacağı fermuar var. Dışta sağda ve solda birer adet, içte solda 1 adet olmak üzere 3 tane fermuarlı cebi var. Mont 48 beden. Kalıplar tutmaz diyenler için resimlere bakın. Resimdeki benim 168 boy, 72 kg, benim birazda omuzlar geniş. işte ona göre siz hesaplayın. Resimlerinide koyuyorum zaten. Terazi ile tartmadım ama şöyle 3-4 kg kadarda ağırlığı var. İlgilenen arkadaşlar olursa İstanbul içi elden teslimat yaparım, İstanul dışınada kargo alıcıya ait olmak üzere gönderebilirim.

Dediğim gibi mont 4/4 lük bi mont, bu racing cilerin giydiği monttan. Zaten İstanbul içi alıcılar görerek alabilirler. Ben Avcılardayım, msn: nazmitelli_netyapi@hotmail.com İsmim Nazmi Telli Cep: 536 951 85 93
mail: nazmitelli@yahoo.com

Fiyatı İse: 139 Euro ya ben aldırdım arkadaşa, kargo falanda vermedim. Birazda uğraştım falan derken hmen hemen aldığım fiyata 300 YTL ye satıyorum. Fiyat Kesinlikle sondur Arkadaşlar. Zaten bu fiyata ben bunu bidaha alamam.

Arkadaşlar dosyalar biraz büyüktü, buraya koyamadım, l,nkleri tıklayınız lütfen
http://www.hemenpaylas.com/download/1262718/7.JPG.html
http://www.hemenpaylas.com/download/1262735/8.JPG.html
http://www.hemenpaylas.com/download/1262741/9.JPG.html