PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaza Yapan Kurye Kavgaya Tutuştu..



hachiko
01 Şubat 2018, 12:34
https://i.hizliresim.com/VraaZj.png

Halaskargazi Caddesinde hızlı bir şekilde ilerleyen motosikletli pizza kuryeleri, duran ticari taksiye arkadan çarparak yola savruldu. Şans eseri akan trafikte araçların altında kalmaktan son anda kurtulan motosikletlilerin ölümden döndüğü kaza kask kamerasına tarafından saniye saniye kaydedildi. Kaza, geçtiğimiz günlerde Şişli Halaskargazi Caddesinde meydana geldi. Cadde üzerinde hızlı bir şekilde ilerleyen pizza kuryesi motosikletli 2 kişi, duran ticari taksiye arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan motosikletliler akan trafikte seyir halinde bulunan kamyonetin altına girmekten son anda kurtuldu. Kazayı yara almadan atlatan motosikletliler daha sonrasında ise ticari taksi şoförüne aniden durduğunu söyleyerek tepki gösterdi. Araçtan inen şoförle kısa süreli sözlü tartışmaya yaşayan motosikletlilerin, vatandaşların araya girmesiyle tartışması son buldu. Yaşanan kaza anı ise motosiklet sürücüsünün arkasında oturan kişinin kask kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde,kuryelerin yolda hızlı bir şekilde ilerlediği sırada, duran ticari taksiye çarpması ve yola savruldukları görülüyor. Ticari taksi şoförünün inmesiyle birlikte yaşanan kısa süreli tartışma yaşandığı görülüyor.

Video ve kaynak : http://www.milliyet.com.tr/Milliyet-Tv/video-izle/motosikletli-kuryelerin-olumden-dondugu-anlar-kamerada-CPgigfrcvkFz.html

fearlesboyy
01 Şubat 2018, 14:00
buyrun burdan yakın.şimdi herkes taksiciye hücüm edecek.kural kanun belli takip mesafesi diye bir sey vardır ve bu konuda herzaman arkadan vurak arac sucludur.birden durud sınyal vermeden durdu vs bence sanırım bu olaylarda işleme alınmıyor

thedarkfire
01 Şubat 2018, 14:42
buyrun burdan yakın.şimdi herkes taksiciye hücüm edecek.kural kanun belli takip mesafesi diye bir sey vardır ve bu konuda herzaman arkadan vurak arac sucludur.birden durud sınyal vermeden durdu vs bence sanırım bu olaylarda işleme alınmıyor

Ama taksicide yolun ortasında durup trafiği aksatıyor. Trafiği aksatmakta suç değil mi?

gerivites
01 Şubat 2018, 14:50
Ama taksicide yolun ortasında durup trafiği aksatıyor. Trafiği aksatmakta suç değil mi?

sağ taraftan tali yol bağlantısı var. araç çıkıyor. haliyle taksici de yavaşlıyor. arkadan vuran her şartta suçlu zaten, takip mesafesi diye birşey var. Yolcu almak için dörtlü yakmadan aniden durmuş olsa bile takip mesafesi devreye giriyor. İstanbulda zaten her otobüs taksi minibüs istediği yerde durup kalkıyor, yol ortasında yolcu indiriyor yolcu alıyor vs. kuryenin bunları biliyor olması lazım.

Süleymantnz
01 Şubat 2018, 15:06
şu sitede bi kişi de motorculara hak vermeyecek mi ya :D

MahmutBiner
01 Şubat 2018, 16:25
taksinin önünde duran araçları ve beyaz kamyoneti bu iki arkadaş olayın heycanı ve korkusuyla farketmemiş olabilir. Fakat yorum yapanlar videoyu neresiyle izliyor merak ediyorum.Video başladığı andan itibaren taksinin stop lambaları yanıyor. Taksi trafikte duruyor zaten. Gazı çekmek güzel duramayınca taksiciye hücum.Bide utanmadan iki kişi adamın üzerine gidip sonra adama elini kolunu indir diyor. Dua edin önüne bir yaya ya da çocuk fırlamamış. Motorcu %100 haksız.

Sol tarafında silme geçtiği minibüsü hiç hesaba katmıyorum bile küçücük motorlarla böyle terbiyesiz sürüşler yapan arkadaşlara bir ders olur umuyorum.

EmirŞengezer
01 Şubat 2018, 16:28
Fotoğraftaki play tuşuna tıklayanlar :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:26 ----------

Motorcu sadece önündeki araca bakarsa daha çok böyle asfaltla kucaklaşır.

AzÇok
01 Şubat 2018, 17:24
Belli ki birazcık da olsa bilgi ve tecrübe yok. Şehir trafiğinde önündeki aracın her an durmasına hazır değilsen yere uzanmaya hazır olmalısın. Eğer yaralanma yoksa münazara yapmak yerine kaza tutanağını dolduracaksın.
Pizzacılar adam gibi motor kullanıyor da ben mi göremiyorum acaba?

mchi
01 Şubat 2018, 17:31
Arabayla ilerliyoken taksicinin biri durakta yolcu gördü aniden önüme geçip frene asıldı. bildigin frene asıldı onunla birlikte bende asıldım. Garibim palio tabi duramadı gömdüm arkadan taksicide birşey yok benim tampon ve radyatör mort oldu. Dedim kural olarak sen haklısın ama ahlaki olarak sen ben ta.. dedim şurdan güzelce() git. Çıt çıkarmadan yolcusunu aldı ilerledi. Ben kaldım öylece. Buda böyle bi anımdır.

Brock07
01 Şubat 2018, 18:17
kontra ile kaçabilirmiş gibi geldi bana.Ama taksiye odaklanmış sanırım.Kurye tamamen hatalı 4 yollara temkinli ve yavaş girmek lazım.

ramazan_06
01 Şubat 2018, 18:39
Kaza olmus kim suclu kim hakli bunu soylemek bana düşmez, ancak insanlıgımızı kaybetmişiz onu anladim.

ogzcngdk
01 Şubat 2018, 19:00
Kurye hatalı,
1. Arkadan vuruyor.
2. Takip mesafesinden haberi yok.
3. Aşırı süratli gidiyor.

Bu üçü birleşince olası bir durumda duramamak çok normal. Birde taksiciye dayılanıyor ozür dileyeceği yerde...