PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KIŞLIK ELDİVEN TAVSİYE(UYGUN FİYATLI)-VEXO WS10



sandıkçı
29 Ocak 2018, 17:40
2 Aydır kullandığım eldivenin artı ve eksi yönlerini sizinle paylaşacağım.


+ yönleri

Fiyatına göre iyi iş yapıyor,su geçirmedi,
Parmaktaki silecek çok işe yarıyor (bundan sonra olmazsa olmaz oldu benim için),
Dikişleri sağlam ,biraz dar almama rağmen herhangi bir atma,yırtılma olmadı,
El üstü ve parmak korumaları soft koruma tabir edilen yumuşak,darbede sertleşen modelden,
Avuç içi korumalarını da yeterli buldum.


-yönleri
Soğuk geçiriyor,tüm aldığım önlemlere rağmen(elcik rüzgarlığı-manetleri sarma..)
Su geçiriyor ancak en alt katmana kadar gelmiyor,ama o suyun soğukluğu hissediliyor,
Bilek kemiği hizasında herhangi bir koruma yok.




https://i.hizliresim.com/dOkjbn.jpg

https://i.hizliresim.com/jyVJX9.jpg

https://i.hizliresim.com/lOvYdE.jpg

Beklentinizi çok üst seviyelerde tutmadan,elcik rüzgarlığı ve elcik ısıtmayla uzun süre trafikte kalınabilir.Diğer türlü çok kısa sürede elinizde yokmuş gibi soğuk havayı hissedersiniz.His kaybına scooter kullandığım için fazla takılmıyorum,ancak pek çok kışlık eldiven gibi bunda da var kalınlık. Fiyatına göre kesinklikle alınabilir,malum bu fiyatlara yazlık eldiven var.
Bunlar kendi kullanıcı fikirlerim.Eldiven hakkında pek çok detaylı inceleme var,daha detaylı bilgiler bulabilirsiniz.

LiseliMotorc
30 Ocak 2018, 01:15
lcw de 30 tl ye eldivenler var ben aldım 1 tane memnunum :D full deri olan var ne soguk gecirir ne yağmur ama ben üst tarafı kumaş alt tarafı deri olandan aldım iyi gene 30tl ye göre :D

Mlhbl07
30 Ocak 2018, 09:04
bende kar eldiveni kullanıyorum gayet işimi görüyor :D şehir içi tıs tıs takılan sukutırcı ybrci dşük cc ci adama fazla bence motosiklet eldivenleri

sandıkçı
04 Mart 2018, 04:02
Dostlar yapmayın biriniz lcw den aldım yazmışsınız diğerinizde düşük cc kullanana fazla motosiklet eldiveni yazmışsınız.Düşük CC diye tabir ettiğiniz motorlar elinize çok büyük hasarlar verir.Aman pişmanlık sözleri olmasın bunlar..

Kural [ Z ]
04 Mart 2018, 12:04
lcw de 30 tl ye eldivenler var ben aldım 1 tane memnunum :D full deri olan var ne soguk gecirir ne yağmur ama ben üst tarafı kumaş alt tarafı deri olandan aldım iyi gene 30tl ye göre :D

Bunu yapmayın. Motosiklet eldiveninin ana kullanım amacı "koruma" dır. Yazlık ve ucuz bir motosiklet eldiveni alıp üzerine o bahsettiğiniz eldiveni giymenize birşey diyemem ama 30 tl' lik dandik bir motosiklet eldiveni dahi bahsettiğiniz eldivenden iyi sonuç verecektir.

30km/h ile dahi düşseniz o kar eldiveni bir işe yaramayıp elinize zarar verir. Eliniz kaç para? Eliniz fazla değil eminim.

alp010
04 Mart 2018, 17:12
Rahmetli Barkın abi çişinizi bile başkasına yaptırınca eldivenin önemini anlarsınız derdi. Kaza olduysa zarar göreceği garanti olan bi yer varsa o da eldir. yan düşersin kafanı vurmassın belki, belki belin incinmez belki dizine zarar gelmez ama o el insanın yaratılışı gereği refleks olarak asfalta gidecek ve avuç içindeki deri yüzüldüğü an haftalar belki aylarca hiç bir faliyet yapamayacaksınız, kırık çıkık olunca da aynı şekilde en acı ihtimal de o 10 parmaktan birisi herhangi engel sonucu bağımsızlığını ilan edebilir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:10 ----------

Şahsen kışlık motosiklet eldiveni alacak durumum yok bir tek düz deri korumalı eldivenim var yaz kış onu kullanırım kışın çok soğuklarda içine doktor eldiveni giyiyorum gene kışlık eldiven kadar olmasa da koruma olarak sorun olmuyor.

Angrypower
04 Mart 2018, 17:20
https://urun.n11.com/eldiven/scoyco-mc17b-korumali-kislik-motosiklet-eldiveni-P237168359?RENK=KIRMIZI&BEDEN=XL&cid=604001&gclid=EAIaIQobChMIgd7csuzS2QIVyp3tCh0A5g6OEAQYESAB EgJNmvD_BwE&gclsrc=aw.ds


Bu eldivene kefilim. Yerlerde sürüklenmeme rağmen bir kaza anında tam anlamıyla beni korudu. Arkadaşlar ekipmanlara vereceğiniz paralara için bahane uydurmayın. İdare ediyor falan demeyin. Gerekirse aç gezin ama MOTOSİKLET KULLANIYORSANIZ EKİPMANINIZ TAM ŞEKİLDE GEZİN.

Benim yaptığım kaza 40-50 km hızları arasındaydı ve emin olun o 125cc motorlar hatta günümüzdeki 50cc motorlar bile bu hızlara çıkabiliyorlar.

Tekerleriniz düz bassın. Ekipmanlarınız da tam olsun. Ayağınızı motorun altına aldıktan sonra da keşke bot giyseydim dememek için yada pantolonunuz sıyrılmasın asfalt yanığından die tüm ekipmanlarınızı fulleyin. Eğlenmek ve hoş vakit geçirmek için kullanıyoruz bu aleti ( ben ulaşım için de kullanıyorum ) o yüzden kendinize ve motorunuza iyi bakın...