PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Denizli'de ilginç görüntü: Kask yerine poşet..



hachiko
27 Ocak 2018, 01:07
Denizli’de trafikte çekilen görüntü yüzlerde gülümsemeye neden oldu. Motosiklet sürücüsünün arkasında oturan vatandaş, başına kask takmak yerine zincirleme alışveri marketine ait poşeti kafasına geçirdi.

https://www.haberdenizli.com/images/haberler/2018/01/denizli_de_ilginc_goruntu_kask_yerine_poset_h36273 _43f97.png

Denizli trafiğine sık sık ilginç görüntüler meydana geliyor. Bunlardan biri ise dün Denizli’de çekildi. Denizli’de soğuk hava trafikte şüphesiz en çok motosiklet sürücülerini etkiliyor. Denizli’de soğuktan korunmak için kafasına kask yerine poşet takan motosiklet yolcusu, sosyal medyada günün en çok dikkat çeken fotoğraf karesi oldu. Yurdum insanının üstün zekası kimi zaman şaşırtıyor kimi zamanda insanları gülümsetiyor. Denizli’de dün sabah saatlerinde çekilen bu karede bunlardan biri oldu. Motosikletiyle trafikte ilerleyen sürücü arkasındaki yolcusuna kask yerine poşet verdi. Soğuktan korunmak için kafasına poşet takan yolcunun trafikte ilerleyişi herkesi gülümsetti.

https://www.haberdenizli.com/images/upload/denizli-.jpg

mfBulut
27 Ocak 2018, 01:08
Hayır Adana yeterince malzeme çıkartıyor bu tip haber kontenjanlarına. Niye bir de Adana’ya özenme var ülkemde anlamıyorum.

patpop
27 Ocak 2018, 01:25
Marifetmiş gibi HABeR yapanlara şaşırıyorum. Olması gereken şeyi haber yapmazlar da böyle saçma bişiyi yaparlar. Zaten kask sadece soğuk için takılıyormuş gibi bir haber olmuş. Tebrikler Medyamıza.

levend84
27 Ocak 2018, 01:33
Harca harca bitmez....

hachiko
27 Ocak 2018, 01:36
Harca harca bitmez....

Oysa beyin bedavaydı..:mrgreen:

Nikkfurie
27 Ocak 2018, 01:37
haberi hazırlayan muhterem , kask takmamasını değilde poşet takmasını eleştirmiş sanki,

o soğukta kaskı yoksa poşet takması en azından yüz felcine karşı ideal çözüm değilde nedir :mrgreen:

patpop
27 Ocak 2018, 01:45
haberi hazırlayan muhterem , kask takmamasını değilde poşet takmasını eleştirmiş sanki,

o soğukta kaskı yoksa poşet takması en azından yüz felcine karşı ideal çözüm değilde nedir :mrgreen:
Doğru sadece yüz felci önemli beyin felcinin önemi zaten yok gibi. O poşet o muhteremi havasız bırakıp boğsa ne olacak o motorun üstünde acaba?
İnsan hayatının hiç önemi yok. Bazı hayvan hakları savunucuları çok haklı gibi....
Ne hale geldik ne hale doğru gidiyoruz.
Adamda bi nebze haklı bi kask 1000lerce lira. En beğenmediğimiz ls2 Ler bile 300 tlden başlıyor.

gerivites
27 Ocak 2018, 02:55
Bence kask kullanımının önemine dikkat çeken bir sosyal deney. Yoksa poşette harca harca bitmez diye ironi yapılmazdı :)

54RR
27 Ocak 2018, 04:30
Pratik Zeka beyler :P 2 gece önce hava çok soğuk ayaklarım Üşüyor diye rulo peçete sardım ayağıma :cherry: bu amcada üşümemek için kafasına poşet geçirmiş, bence gayet akıllıca bir taktik :queen:

Seko
27 Ocak 2018, 09:46
Halbuki Denizli medeniyetin beşiğiydi, nasıl olabilir ki böyle bir şey değil mi ?

Birkan07
27 Ocak 2018, 09:49
Aykırı horoz

fatih.met
27 Ocak 2018, 10:09
Doğru sadece yüz felci önemli beyin felcinin önemi zaten yok gibi. O poşet o muhteremi havasız bırakıp boğsa ne olacak o motorun üstünde acaba?
İnsan hayatının hiç önemi yok. Bazı hayvan hakları savunucuları çok haklı gibi....
Ne hale geldik ne hale doğru gidiyoruz.
Adamda bi nebze haklı bi kask 1000lerce lira. En beğenmediğimiz ls2 Ler bile 300 tlden başlıyor.

poşetin önü deliktir herhalde dimi? kapalı poşet ile insan 2 dakika dayanamaz. hava girecek bir yerleri vardır mutlaka.

Kızıl pars
27 Ocak 2018, 10:17
İşte kaç sefer konuşuldu bunlar, naylon poşet derhal yasaklanmalı.
Kese kağıdı kullansınlar, pazar fileleri vardı eskiden onlardan kullansınlar.
Gazeteden falan yapardık hatta.

Bu duyarsızlık nedir?
İnanılır gibi değil.

BLUERAY
27 Ocak 2018, 10:40
Öyle kafaya kondom takmasi daha münasip olurdu...

patpop
28 Ocak 2018, 00:21
poşetin önü deliktir herhalde dimi? kapalı poşet ile insan 2 dakika dayanamaz. hava girecek bir yerleri vardır mutlaka.

Vallahi bilmem onu akıl etmemiş olsa ne olacaktı. Hava girecek yeri varsa soğukta girer ki. Baya akıllıymış o zaman :)

hokahey
28 Ocak 2018, 00:57
bu yine iyi, bizim burada birisi karpuzu ortadan ikiye kesip içini boşaltmış ve kask niyetine kafaya geçirmiş. bizzat gördüm.

bir de şnorkel gözlüğü takanı görmüştüm ki o başka bir yazı konusu.

alp010
28 Ocak 2018, 01:13
Alım gücü , ben cebinde parası olup da kask almayan veya şu havalarda kasksız gezmek isteyecek biri olduğunu düşünmüyorum kaliteli bir kaskım var onun içinde bile arada üşüdüğüm oluyor. Eğer kasktan bile vergi alınırsa zihniyet değişmez. İnsanların hayatına dokunan bir konuda vergi alınmamalı. Güvenlik ekipmanları da zorunlu olmalı... Bunları konuşmak için daha erken bir seviyedeyiz ama konuşmamız lazım. Atatürk savaştan yeni çıkan bir ülkede dünyanın çoğu gelişmiş ülkesinden daha ileride bir sosyal devlet hayal etti ve buna inanarak çalıştı. Darbe olmuş olabilir terör olabilir savaş olabilir ama inadına yaşamak ve devam etmek için bunları da konuşacağız. Her motosiklet satışında belli güvenlik standartlarını uygun 2 kaskında verilmesi zorunla olsa mesela tüm motosikletlere 1000 tl zam gelir ama uzun vadede sağlık giderlerinden ve kaybedilen iş gücünden kar elde edilecektir ve yüzüne bakınca tanıyamadığın cenazeler olmayacaktır en azından .Kask takmanın ehliyetini iptal et ya çok mu zor denetle plakaya ceza yaz ama yaz geçip gitmesin önünden, ölüleri için anons geldiğinde gitmekten daha mı zor denetlememiz ceza yazmamız zorla kask aldırmamız ve giydirmemiz bilinlenene kadar zorla eğitmemiz?Medeni dediğimiz insanlar bu hale nasıl geldiler sanıyorsunuz. Çok mu seviyorlar o hız sınırlarına uymayı alkol alacaklarında taksi kullanmayı.Bizde de cezalar HER ZAMAN VE HERKESE EŞİT OLARAK uygulansa ve ağırlaşsa kim cesaret edebilir ya da riske girebilir. 17 18 yaşında çocuklar sadece kafalarında bir kask olsa yaşayabilecekken ölüyorlar.İnsanlar köprülerden koşarken birileri ölüyor.299 yapacağım diye rendeleniyor insanlar, arka stopu olmayan kamyonlara giriyorlar, Altına ufak bir ek plaka çakılmadığı için en ufak hızda bile bariyerde paramparça oluyorlar, Sırtlarında plastik bir tabakası olan mont olmadığı için bir daha yürüyemiyorlar. Yarın mühendis memur asker ... olabilecekken sırf kanları deli aktığı bir zamanda büyükleri ve ülkenin geleceğini düşünmesi gereken bizler düşünmediği için kaybediyoruz insanları ve kendi insanlığımızı.göz yumduğumuz için ölüyorlar, asker polis öğretmen bakkal terzi herkes bir hataya göz yumduğu için oluyor bunlar, biz toplumdaki insanlar her gördüğümüz hatayı sadece konuşabilsek belki bitecek. İnsanlarımız eğitimsiz olabilir cehalet arttıkça riske girme miktarı artar. Ama büyüklerimiz bazen saçma sapan şeylerle uğraşacaklarına insan hayatı için uğraşsalar keşke. genel olarak çok basit çözümler olabilecekken insan canının hep geri planda kalması trajikomik değil mi sadece bana mı böyle geliyor.İçim dolu başınızı ağrıttığımın affola bu arada siyasi hiçbir düşünceye gönderme vs. yapmıyorum sonra boşa tartışmayalım hepimizin hatası var çünkü İyi geceler

uzay gemisi
28 Ocak 2018, 01:32
yoksa haberiniz yok mu?

https://puu.sh/zb0rg/ebd8632cf3.png