PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Atatürk Hava Limanı Otoparkı Artık Motorlara Ücretli Olmuş



asinank
27 Ocak 2018, 01:01
Atatürk Hava Limanı otoparkı motosikletler için ücretsizdi. Artık ücret almaya başlamışlar. Çıkıştaki bariyerleri de motorlar yanından geçemeyecek şekilde uzatmışlar. Haberiniz olsun. Diğer havaalanlarındaki durumları bilen var mı?

Onur34
27 Ocak 2018, 01:55
Sanirim birinin motoru mu ne calinmisti parasini odemek zorunda kaldilar.adamlarda artik parali yapti diye hatirliyrm.forumda sanki acilmisti konu

patpop
27 Ocak 2018, 02:06
Havalimanında çalışan(uçuşa gitmeyip güvenlik görevlisi vs olan) kişiler harici motosikletle gitmek ne kadar mantıklı tartışılır. Gün içinde binlerce aracın girip çıktığı yere belki de 3 4 gün araç park etmek ne kadar mantıklı?
Havaş var otobus var o bu var. Motosiklet kolaylıkda dediğim gibi günlerce motorumu görmeyeceğim açıkta bi yere bırakmam.
Bu yüzden olduysa tebrik etmek lazımda motor çalınacaksa yine çalarlar otoparka gelen kapalı kasa araca atıp çalmak çok mu zor.
Bunları yazdım diye kimse hırsız sanmasında iri yarı 3 4 kişi en ağır motoru hemen kucaklar bi yere bağlı değilse. Bağlı olsa bile keser demirini. O yüzden çok çok dikkat etmek lazım.