PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Türk Chopper Marmaris üyelerinden 500'üncü toplantı..



hachiko
04 Ocak 2018, 13:55
http://i.hurimg.com/i/hurriyet/75/590x332/5a4e0234eb10bb2c58049692.jpg

MUĞLA'nın Marmaris ilçesindeki Türk Chopper Marmaris Motosiklet Kulübü üyeleri, Atatürk Anıtı önünde bir araya gelerek, 500'üncü Çarşamba toplantısını gerçekleştirdi.

İzmir'de kurulan, 2007'de Marmaris'te şubesi açılan Türk Chopper Marmaris Motosiklet Kulübü, 500'üncü Çarşamba toplantısını yaptı. Aileleriyle birlikte yaklaşık 100 Türk Chopper üyesi, dün (çarşamba) akşamüstü saatlerinde araçlarıyla birlikte Kordon Caddesi'ndeki Atatürk Anıtı önünde bir araya geldi. 'Trafikte saygı' adlı buluşmada; aralarında doktor, avukat, mühendis, öğretmen, teknisyen, turizmci ve işadamlarının bulunduğu Türk Chopper Motosiklet Marmaris Kulübü üyeleri, Atatürk Anıtı önünde bir saat süreyle bekledi. Değeri 20 bin ila 100 bin dolar arasında olan, sıralı haldeki motosikletler görenlerin ilgisini çekti. Yürüyüş yapan vatandaşlar, motosikletlerin önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Türk Chopper Marmaris Kulübü Başkanı Ömer Vatanoğlu, "Günümüzde insanlar tüketime çok meraklı. Sekiz yılda araçlarını yeniliyor. Ev ve şehirleri değiştirerek yenilenmeye, tüketmeye doğru gidiyor. Fakat bizim dostluğumuz 10 yılda çok güzel noktalara ulaştı. Tüketmeden, üreterek birlikte büyüyerek bugünlere geldik. Türk Chopper Marmaris Grubu'nun bugünlere gelmesinde emeği geçen tüm dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım" dedi.

Üyeler, birlik ve beraberlik sözü verdikten sonra anıt önünde şehitler ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk adına saygı duruşunda bulunduktan sonra motosikletlerine binerek ayrıldı.

Kaynak : Hürriyet..

Birkan07
04 Ocak 2018, 14:04
En ön sıra soldan 3. Bartuğ. Online bi oyunda aynı nicki kullanıyomuşuz tesadüf tanışmıştık rahat 10 yıldır arkadaşız bu sayede :) Çakma tombik :D