PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yine Motor Yine Ölüm..



hachiko
29 Aralık 2017, 02:29
Aslında maalesef haber iki günlük hani bu tür haberleri pek paylaşmak istemiyorum yazarken çok üzülüyorum yitip giden can bi yana sevenlerini , bekleyenlerini düşünür üzülürüm çünkü o hanelerde bir daha bayram olmayacak bilirim..Ama haber tekrar ajanslara düşünce yayınlıyorum..Özür dilerim şimdiden..Mekanı cennet olsun Allah yakınlarına sabır versin ..

Antalya’nın Alanya ilçesinde trafik levhasına çarpan motosikletli genç olay yerinde can verdi..

https://iasbh.tmgrup.com.tr/4fb50f/752/395/0/51/290/203?u=https://isbh.tmgrup.com.tr/sbh/2017/12/28/yine-motor-yine-olum-1514478735751.jpeg


Antalya'NIN Alanya ilçesinde trafik levhasına çarpan motosiklet sürücüsü Berat Gümüş (25) yaşamını yitirirken, arkasında oturan aynı yaştaki Barış Günay ise yaralandı. Kaza, önceki gün saat 21.00 sıralarında Ahmet Tokuş Bulvarı'nda meydana geldi. Antalya istikametine giden Berat Gümüş'ün kullandığı 45 LB 636 plakalı motosiklet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki trafik levhasına çarptı.

GENÇLERDEN BİRİ KASKSIZ

Çarpmanın şiddetiyle motosikletle birlikte metrelerce sürüklenen Berat Gümüş olay yerinde yaşamını yitirirken, arkasında oturan Barış Günay ise yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine gelen sağlık ekipleri yaralı Barış Günay'ı ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Berat Gümüş'ün cenazesi ise incelemelerin ardından morga konuldu. Polis kaza yerinde yaptığı incelemede sadece 1 kask olduğunu tespit etti..

sadraf
29 Aralık 2017, 02:34
Ne zaman ders alacağız şu kaskı niye takmıyorlar anlamıyorum. 200 metre ötedeki bakkala giderken bile montumu kaskımı alıyorum bunlar birde şehirlerarası gidiyor kasksız. (antalya alanya arası 140km) Allah rahmet eylesin kask olsaydı şimdi hayattaydı. Sanırım artçı kasklıydı ve o kurtulmuş.

nicksizbro
29 Aralık 2017, 02:40
Motorsiklet acımasızdır hatanızı canınızla ödersiniz bunu bildikten sonra size bir sey olmaz.

Birkan07
29 Aralık 2017, 04:31
Bu levhalar, bariyerler çok sıkıntı. Kask olmazdı lafı her durumda geçerli değil maalesef.

Bende antalyalıyı ve burada yine bi motor kazası ve levha olayı vardı. Çocuk bizim 3-5 alt dönemimizde okuyan bi çocuktu.

https://www.google.com.tr/amp/m.ensonhaber.com/antalyada-korkunc-motosiklet-kazasi-2-olu-2014-05-24.amp

Bu motorda iki kişide kasklıydı ama levha saplandı.
Haçi bunun haberini yapacaksanda sana bi dip not vereyim. Motoru aldıktan 1 hafta kadar sonra bu kaza oluyo, o gün kazadan bi kaç saat önce bir yakın arkadaşımın olduğu ortamdan kalkmış ve orada balataları değiştirdim bugün frenlerim tutmuyo gibi bi cümle kuruyo. Birde beni bu olayda en çok üzen durum şuydu;
Uzun süreli bi kız arkadaşı var rahmetlinin çocuğun hayali olan bu motoru kız arkadaşı hediye olarak alıyo. Bu kazadan sonra kız kendini toparlayamamış.

Bazen bi konuda konuşmaya başlayınca ordan oraya ordan oraya atlıyorum ve konudan sapıyorum. Yine fark ettim bunu öz eleştiri yaptım.