PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mototaş Hıyarlığı



Turgetson
08 Ekim 2017, 22:51
Evet arkadaslar,başlık biraz sert gibi gözüksede bence bu sıfattan daha fazlasını hak eden bir firma.

Cok uzatmadan anlatıyorum,

Bu forumda da çok sevilen bir motosiklet satıcısından agv k5 kask aldım.
3 hafta sonra(2017 Ocak ayı kar/yagmur var motor kullanmadım 3 hafta boyunca) 1 kere yagmurda kullanıldıktan sonra eve gelip kaskı temizleyim derken ne göreyim,kaskın ust dış kabugunda kılcal çatlaklar var,sac telinden bile ince..

Hemen kaskı aldığım yere götürdüm(kutusuyla ambalajıyla,takılmamış pinlock vs ile) satıcı durumu gördüğünde başıma gelecekleri anlamış gibi biraz yuzunu buruşturup,tamam biz bunu Mototaş a gösterilim dedi.
1 ay geçti ses yok,5.haftada Mototaş'ı aradım, kaskın durumunu sordum,bunlar şimdi kullanıcı hatası falan derler diye gerekirse İtalya ya gönderin ben beklerim dedim.

Uzatmayım,6.hafta sanırım tekrar aradım,uzman ekiplerinin görüşüne göre kullanıcı hatası olduğunu soylediler,kaskın darbe aldığını iddia ediyolar :)

Arkadaslar,kaskın üzerinde milimetrik bir çizik vs olsa anlayacam,diyecem ki sansıma tüküreyim adamları inandıramadım bu yuzden.
Ama kaskı sıfırından ayırt etmeniz mümkün değil,diyorum ya bir kere kullandım.Dediler ki kask ancak darbe alırsa boyle olurmus.Utanmaz adamlar Tanrı yapısı mı bu,üretim de hata olmus olamaz mı ?

Neyse aldığım yer ,tamam biz bunu kendimiz değiştirecez,siz de mahkeme vs ile uğraşmayın dediler.

Şimdi Mototaş efendi;
bu kaskı satış magazası 1500 TL ye son kullanıcıya satıyor,bu kaskın sana gelişi çok daha ucuz,binlerce ekipman satan bir firmasın,bu kadar çamura yatmaya değdi mi ? Bunun kullanıcı hatası oldugunda israr ederek cebine 700 tl falan girmiştir,gerçekten büyük başarı.

İşte arkadaslar ülkemizdeki durum bu,üç kuruş cebinden çıkacak(belki çıkmaz italya ya gönderse) diye kırk takla atıp,bir de üstüne sizi yalancı çıkarırlar.

Al sana Mototaş.. bu da böyle kalsın,umarım başlık hıyar ifadesinden dolayı kaldırılmaz.