PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Komik anahtar olayı :)



huseyin.
07 Ekim 2017, 16:15
Herkese merhaba;
Bugün çalıştığım restorantın karışısına bir tane scooter park etmiş beyaz Honda. Bizim arkadaşta ordan geçerken kontak anahtarını üzerinde unutulduğunu görünce almış içeri getirmiş. Aynı yerden motorum çalınmıştı. Aynı olay bunun başına da gelmesin diye almış arkadaş nasıl olsa gelecek sahibi görünce veririz diyerek. Neyse aradan biraz zaman geçmiş bizim arkadaş bakmış motorcu binmiş motora be hızla uzaklaşmış :)) anlayacağınız adamın kontak ve çanta anahtarı bizde kaldı :D iyilik mi ettik kötülük mü bilemedik. İnşaallah burdan görür de gelir alır anahtarını :))

Herhalde üzerinde bıraktığını unuttu be yedek anahtarla çalıştır dı. Gerçi anahtarlıkta var üzerinde nasıl olduysa artık :)

gungenir
07 Ekim 2017, 16:22
Ufak tefek bilgi verseydin keşke. Belki adam görür, tanıdığı görür...

huseyin.
07 Ekim 2017, 16:29
Ufak tefek bilgi verseydin keşke. Belki adam görür, tanıdığı görür...
Şimdi Bilgi derken ben görmedim. Beyaz honda anahtarlığı Mavi ve deri üzerinde kırmızı boyayla H yazıyor kontak ve çanta anahtarı isterseniz resim koyarım.

..YaNKee..
07 Ekim 2017, 16:33
bende eskiden anahtarı almadan bırakırdım motoru kısa zamanlı duruşlarda.. birgün kağıda tel yazıp bırakmış birisi unuttum sanmış, sağolsun yakındaydı getirdi anahtarı hemen..