PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Duyarsız Bilgisiz Katil Sürücü



thedarkfire
13 Eylül 2017, 21:26
Bu gün başımdan geçen olayı anlatmak istiyorum arkadaşlar, kameram kayıtta değildi görsel patlaşamıyorum kusura bakmayın.

Anayola girecektim sinyalimi verdim sola dönüştü genişten alarak girdim. Kavşak trafik ışıklarıyla kontrollü bi geçiş sağlıyor. Yola girdim hemen az ilerde de benzin istasyonu var, tam virajı alırken en sol şeritteki araç 2 şerit birden atlayıp (en sağ şeritte ben varım)önüme kırdı ve benzinliğe girdi bende çarpmamak için ön frene abanınca kayıp düştüm omzumda ve kalçamda sıyrıklar var allahtan motorda koruma demiri vardı yoksa bacak gittiydi altında kaldı zor çıkardım koruma demirine rağmen. Sağolsun motorcu 2 arkadaş durup motoru kaldırmama yardım ettiler.

Sol sinyal kapağım kırıldı
Sol aynam kırıldı
Koruma demirinde çizikler vardı
Hemen hallettirdim bunları tabi motorumun kötü görünmesini istemem :)

Adam ne özür ne bişiy durmadı bile bastı gitti.
Motor benzin akıttığı için kaldırıp kenara çektik biraz beklettim bişiy olur belki diye.
Dikkat edelim arkadaşlar böyle caniler çıkabiliyor trafikte.

Stock Sever
13 Eylül 2017, 22:09
Ben de piyalepaşa yolundan çağlayan tünele bağlandım. Yolun solundan da başka biri bağlanıyo yola. Öncelik bende şeridimdeyim. Adam geldi geldi dibime kadar girdi. Nerdeyse arka tekerden vuracak. Sonra kornaya abanıyo. El kol yapıyo. İlerde durdum üstüme mi çıkcaksın dedim. Kenara çık diyo. Böyle malların oldyğu trafikte kim özür dileyecek neyden özür dileyecek?

BLUERAY
13 Eylül 2017, 22:12
buyuk gecmis olsun, motor hasarini bosver hepsinin parcasi var ama bizim yok. Bu gun aksaray ana kavsaginda tir edasiyla u donusu yapan bir doblo sol koruma demirime dokundu, manevra yaptim duzelttim korna falan hikaye adam devam etti, isiklarda yakaladim, napiyosun sen usta tepeme ciktin yahu dedim, abi kusura bakma telefondaydim dreksiyon elimden kaydi dedi.... bu kadar basit, bu kadar ucuz...

Benim meslegim ihmal, dikkatsizlik, kuralsizlik ve bunlara dayali aliskanliklari egitim, denetleme, tatbikat yolu ile en aza indirgemek. Haberlere konu olabilecek bir cok olayi da onledigimden kendimle övunurum😎

Hadi gel de bu adamlari egit simdi.... 😂

Buyuk gecmis olsun dostum, bu yaratiklarla yasamayi ogrenmeliyiz.

M.M
13 Eylül 2017, 22:17
Sorsan alacağın cevap görmedim olur. Çünkü trafikte biri yanlış yapmışsa %90 miyoptur.Tüm ülke 3 numara gözlükle dolaşıyoruz çünkü.

sdirer
13 Eylül 2017, 22:21
Sıkıntı bu iyi aile çocuklarının yollarda gezmesi değil; bunlardan her yerde var, dünyanın her yerinde varlar..
Sıkıntı kanun uyguluyacıların ülkemizde bu sorumsuzlara yaptırım uygulamamasında, yaptıklarının yanlarına kar kalmasında, hesap sorulmayışında... Sanırım benim için gerçek suçlunun kimler olduğunu anladınız...

Seko
13 Eylül 2017, 23:04
Dünyanın her yerinde yoklar. Bunların dünyada çoğunluğu başta Türkiye'de sonra da gelişmemiş, medeniyetten nasibini almamış diğer ülkelerde yaşıyorlar. Mesele sadece yaptırım değil saygı aslında... Tabi insan benzeri yaratıkların dolaştığı ülkemizde yaptırımsız olmaz.

thedarkfire
14 Eylül 2017, 00:29
Herkese büyük geçmiş olsun dikkatli kullanmak lazım başkası dikkat etmiyorsa bizim daha da dikkatli olmamız lazım.

fenerbahceli
14 Eylül 2017, 00:39
Saygı tek taraflı olmaz, karşılıklı olur. Trafikte odunların sayısı, odun olmayanların sayısından çok fazla olduğu için, bizim dönemimizde saygı huzur hoşgörü falan beklemeyin.
Aradan 100 sene geçer, nesil değişir, belki o zaman bişeye benzer memleket

thedarkfire
14 Eylül 2017, 03:13
Saygı tek taraflı olmaz, karşılıklı olur. Trafikte odunların sayısı, odun olmayanların sayısından çok fazla olduğu için, bizim dönemimizde saygı huzur hoşgörü falan beklemeyin.
Aradan 100 sene geçer, nesil değişir, belki o zaman bişeye benzer memleket

Yok hocam yok cidden saygı yok. Hani tamam hata yaptın düşmeme sebep oldunda bari kaçma özür dile demi.
Bide bu korkup kaçmaları yok mu deli ediyor adamı.
Allah bilir ehliyetide yoktur onun kaçıp gitti. Ya korkup kaçtı yada ehliyeti yoktu kaçtı, başka bi seçenek gelmiyor benim aklıma. Ama iyikide kaçtı diye düşünüyorum kaçmasaydı ben bilirdim ona yapacağımı.

Ekipman şart duyuralım lütfen olmasaydı belki şimdi hastanedeydim. Hızım 30 ancaydı ona rağman 4 metre kadar sürüklendim tahmini ve sürüklenme esnasında vücudumun sol tarafı ve kafam yerde süründü motoru üstümden atamadım yere yatmak zorunda kaldım kafamda kask üstümde ekipmanlarım olmasaydı bu kadar ucuz atlatamayacaktım. Eldivenlerim yoktu elimdeki eklemlerin üzeri hep yara şu an. Eğimli olduğum noktaya düştüğüm için o kadar sert düşmedim onunda bi avantajı var.
Vizörüm çizildi 60 lira masraf da ordan çıktı.
Parası önemli değilde iyiki giymişim ekipmanlarımı, bu gün evden çıkarken erinmiştim sade kask yeter çok dolanmıycam dedim ufak işlerim vardı. Sonra neyse giyiyim bari dedim iyi ki demişim.

İhmal etmeyelim ekipman giyelim arkadaşlar canınızın sağlığını düşünün dikkatli kullanın.

HOLMES07
14 Eylül 2017, 05:02
O zaman ben de bir anımı anlatayım.Tek şeritli okulların olduğu , yaya geçitlerinin olduğu yolda ilerliyorum tahmini hızım 50-60 servis şöförü dörtlüleri yakmış ben görmedim neyse ilerde yol genişledi sağımdan bir sağladı (herhalde sağlamak oluyor ) ne oluyor ağa dedim o anda panik yapıp bir milim sağdan gitseydim Allah(C.C) korusun şimdi kim bilir neredeydim..Ben hemen sağa geçtim acemi olduğum için böyle şeylere alışık değilim nefes falan aldım geri devam ettim ama nasıl elim ayağım titriyordu hala o korkuyu atlatabilmiş değilim her zaman aynalarımı kontrol edip yol veriyorum ama içim de her zaman bir tedirginlik var özellikle atarlı giderli otobüs sürücüleri ve ticari servisçiler ve taksicilere karşı çok dengesiz olanları çıkabiliyor..
Geçenler de youtube kanalında Amerika da süren bir Türk motorcu gördüm çok klasik ama gerçekten yolları olsun motorculara karşı araba sürücülerinin saygısı olsun çok beğendim bu niye bizim ülkemiz de olmuyor, neden hep sözde kalıyor insan düşünmeden edemiyor.Geçmiş olsun bu arada.

hasmet
14 Eylül 2017, 06:31
Geçenler de youtube kanalında Amerika da süren bir Türk motorcu gördüm çok klasik ama gerçekten yolları olsun motorculara karşı araba sürücülerinin saygısı olsun çok beğendim bu niye bizim ülkemiz de olmuyor, neden hep sözde kalıyor insan düşünmeden edemiyor.Geçmiş olsun bu arada.
En çok sevdiğim de virajlı tek şerit dağ yollarında "Adam motosikletle haftasonu dağa virajlarda zevk almaya gelmiş, boşu boşuna kocaman arabayla önünü tıkayıp engel olmayayım" deyip arabaların sağda durup motosikletlilere yol vermeleri.

Neden böyle? Eğitimli insanlar. Olmayanlar da empati yapabiliyorlar. Kimse kimseye bir şey ispatlamak zorunda hissetmiyor kendini... Mutlu mesut akıyor yollarda... Hiç tanımadığın insana güvenebilmek ayrı bir lüks.