PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Barkın'ın bayrağını kim taşıyacak



Sayfa : [1] 2 3

c4gin
26 Temmuz 2017, 00:51
Herkesin başı sağolsun arkadaşlar.

Kim ne derse dersin bugun onunla kavgali olan olmayan herkes Allahtan onun icin rahmet diledi hakkini helal etti. Eminim Barkinin motorunu calan hirsiz bile uzulmustur.

Son yillarda Turkiye`de motor olayinda yeni bir pencere acti bir soluk getirdi motorcu kulturunu önemli bir seviyeye taşidi.

Bu saatten sonra motoru bırakacak olanlar olabilir ama Neticede Türkiye'deki motor kültürü belli bir noktaya geldi bunu ileriye taşıyacak Barkinın geliştirdiği bu kültürü daha da ileri bir noktaya kim götürebilir?

Bu gorevi kim ustlenecek...

Carbondioxid
26 Temmuz 2017, 00:59
Devam etmeli , ancak taşra üsulü diksoyondan mahrum , ekipman ve teknikten bi'haber sürücü/videolar ile olamaz , trafikte sürüş vlog şeklindede olmamalı , motosiklet seven herkesin bilgileneceği , teknik modeller ve ekipmanların detaylıca anlatılabileceği..

Zor zanaat , yerine kimse geçemez gibi geliyor , kendine has anlatımı cabası , videolarındaki tüm esprilerini mix edip , (afrika twin esprtisi oyuncak ikiz zenci bebekler , triumph ile cruiser gemi kaptanı tiplemesi , tracer 700 için acemi kullanmayı düşününleere attığı taşlar , liseli moto meraklısı , chopercı zorgan ..ve nicesini ) son video olarak yayımlasınlar ...

voljjn
26 Temmuz 2017, 01:02
Kimse onun yerini dolduramaz kendinizi kandırmayın, hep bir yavanlık, hep bir yadırgama olacak. Onun rolunu üstlenmeyi pek kimsenin kabul edeceğinide sanmıyorum, ağır bir yük. Ha çok sevdiğimden değil ama bunlar gerçekler.

Dark-ghost
26 Temmuz 2017, 01:12
Hakkı ile yapabilecek kimse yok tanıdığım. Ama belki ortağı ve arkadaşı olan Berhan SOYLU bir şekilde devam edebilir diye düşünüyorum ama bir ihtimal.Kim gelirse gelsin yeri dolmayacak
Gelende de ya Barkın abi olsa boyle derdi muhabbetleri dönecek ve voljjn dediği gibi yadirganacak...

thedarkfire
26 Temmuz 2017, 01:12
Bana motoru sevdiren adam artık yok :(

hardy1234
26 Temmuz 2017, 01:14
Barkın abinin yerini doldurabilecek eleman görmüyorum şu anda ama eğer ki Tektabanca ülkeye dönerse bayrağı o devralır gerisi boş..

Stock Sever
26 Temmuz 2017, 01:20
Geldi. Çıtayı aldı. Yükseltti. Oraya bıraktı. Ve gitti. O çıtayı oradan alacak potansiyelde birisi olacağını düşünmüyorum. Kısacası 10 yılını verdiği projesine devam edebilecek kimse yok.

goreny
26 Temmuz 2017, 01:20
bana gokhan semizin grup vitaminde yaptigi etkiyi yapacak gibi geliyor.yeniden biseyler yapmaya calisiyorlar ama tutmuyor.

zamanla kanal unutulacak gibi benim tahminim bu yonde.

rebirth
26 Temmuz 2017, 01:21
Barkın Bayoğlu gibi biri bir daha dünyaya gelmez, sanmıyorum. Sesi huzur veriyordu; onu dinlemek bambaşka bir histi. Motosiklet dışında bir şey anlatsa da sıkılmadan saatlerce dinleyebilirdim. Ben olayın şokunu hala atlatamadım arkadaşlar, onun gibi birini tanıdığımız için şanslıyız. Onunla tanışabildiğim, sohbet edebildiğim için belki de acısı çok derin oldu bende. Yerine kim gelir tarzı şeyler söylemeseydiniz keşke.

Sanki bu ülkede bir misyonu vardı ve onu tamamlayıp gitti. Diğer geberene olayın başından beri hiç üzülmedim, Barkın abi iyiyse yeter dedim; 'yaşıyormuş, hastanedeymiş' yazdıklarında ona bir şey olmaz diye umutlandım; ama o, binlerce gencin hayatını kurtarıp, sakat kalmamasını sağlayıp gitti.

Lazasker
26 Temmuz 2017, 01:37
Barış Manço'nun, Kemal Sunal'ın yeri dolabildi mi?
Dolamaz arkadaşlar...

Alternatifleri çıkar belki ama hiçbir zaman bir Altın Elbiseli Adam olamayacaklar.
Bilgi size güç verir ancak saygıyı karakterinizle kazanırsınız. Efsane olmayı karakterinizle başarabilirsiniz...

Hiç elini sıkma fırsayım olmayan biri için şu yaşımda hüngür hüngür ağlıyorum ve aynı durum yaşandığında bunu yapabilecek başka bir karakter göremiyorum...

Kübra006
26 Temmuz 2017, 01:39
Keşke motosiklete hiç binmeseydi diyenler olmuş birkaç yorumda.

Bu adam motosikleti bu kadar sevmeseydi,çoğumuz da motosiklete bu kadar merak ve ilgi olmazdı.

Bir videosunda motora ilk adımdı ismi sanırım,küçücük bir çocuğu eğitiyordu.
Defalarca izlemiştim.O kadar doğal,o kadar içtendi.

Yerini tutabilecek bilgi ve deneyim de yüzlerce insan çılabilir ama o karekter ve doğallıkta birinin geleceğini sanmam.
Anlatımı güzeldi,benim çok arkadaşım yoktur,videolarını izleyince karşılıklı oturup sohbet etmişiz gibi geliyordu.

Salurbey
26 Temmuz 2017, 01:40
Çok nevi şahsına münhasır, doğal bir adamdı. Mutlaka birileri benzer çalışmalar yapacak belki faydalı da olur genç arkadaşlara , motora hevesli olanlara ama kimse KAPTAN'ın yerini dolduramaZ,ben inanmiyorum.

velizrsln
26 Temmuz 2017, 01:47
bayrağı alıcak akıllı birini mi bulucaksınız? işiniz biraz zor

RevLimiter
26 Temmuz 2017, 01:48
Barkın abiyi aratmaz diyemeyiz kimse için ne olursa olsun. Ama Tektabanca diye biri var ki en başından beri takip ederim Barkın abiden sonra en kaliteli Motovlogger bana göre. Diksiyonu, kendine has konuşma tarzı, hayata ve olaylara farklı açılardan bakabilmesi ve daha birçok konuda kendimi geliştirmiş, geliştirmeye de devam ediyor. piyasada şu saydıklarımın birine bile sahip olmayan tek yaptığı trafikte sürüş videosu çekip kırdığı aynaların videosunu veya r25 ile top sipit qeyf tarzı videolar yükleyen yığınla vlogger varken Tektabanca bence hepsinden birkaç adım önde geliyor ayrıca o da kanalının hedeflerini belirlemiş ve belirli projeler oluşturmuş durumda. Kurumsal bazda birkaç ilişkileride var vs. neyse umarım onu da kaybetmeyiz adam akıllı izleyebileceğimiz adam sayısı bir elin parmaklarını geçmez çünkü.

DKN
26 Temmuz 2017, 01:55
kimse taşıyamayacak. tarih bilgisi olan anlamıştır

erenedip
26 Temmuz 2017, 01:56
Arkadaslara katiliyorum yeri kesinlikle dolmaz. O herseyden once bizlerin abisi, kardesiydi. Yakindi bize. Bu yyuzden agliyoruz ona. Yerine doldurmak degilde, kalite anlaminda arkadaslara katiliyorum, tek tabanca var. Gercekten bilgili surus videolari. Top speed degil teknik bilgiler, kalite akan kurgular ve muzikler. Aea olmaz ama tektabanca olur...

AhmeT16
26 Temmuz 2017, 02:08
Barkın abi keşke benim kadar şanslı olabilseydin bunun için dua etmiştim olmadı.

Üzüldüm yandım kahroldum, senden özendim bilgilendirmek istedim.

Gelen hep gideni aratacaktır kimse alamayacak o bayrağı

Nur içinde ol, binlerce insanın duası ile...

linkinpark20
26 Temmuz 2017, 02:37
onun gibisinin geleceğini sanmıyorum. bu adam boş adam değildi. son derece iyi bir üniversitenin uluslararası ilişkiler bölümünden mezundu ve anadili gibi ingilizce konuşuyordu. çok rahat bir kamu kurumuna girip üst düzey memur olabilirdi. ya da özel sektörde çok iyi paralar kazanabilirdi. ama yüzde birimizin dahi tercih edemeyeceği bir şey yapıp motosikleti ve motosikleti sevdirmeyi hayatı haline getirdi. bu uğurda maddi olarak kazanç, gidenlerin yanında hiçbir şey değildi. onu sponsorlar açısından eleştiren kişilerden kaçı motosiklet dergisi ve programı yapabilmek uğruna evini sattığını biliyor? bir daha hem bu kadar kültürlü, hem de kendisini bu denli bu işe adayan kişinin geleceğini sanmıyorum. allah rahmet eylesin.

Shrieker
26 Temmuz 2017, 03:11
Bu karakterde, bu birikimde, bu işi severek, isteyerek, aynı veya daha yüksek bir seviyede yapabilecek biri

yok.

Üzülerek göreceğiz ki yeri asla dolmayacak. Belki 30-40 sene içinde böyle biri çıkabilir. O zamana kadar da motosiklet kalır mı kalmaz mı, tartışmalı.

Kendisine hala hayattayken en çok sormak istediğim sorulardan biriydi. Bu işi bırakacak mı, uzun vadede kendi yetiştirdiği birine bayrağı devretmek ister mi. Olsa olsa çok yakınındakilerle konuşmuştur böyle bir şeyi.

Dark-ghost
26 Temmuz 2017, 04:23
Keşke motosiklete hiç binmeseydi diyenler olmuş birkaç yorumda.

Bu adam motosikleti bu kadar sevmeseydi,çoğumuz da motosiklete bu kadar merak ve ilgi olmazdı.

Bir videosunda motora ilk adımdı ismi sanırım,küçücük bir çocuğu eğitiyordu.
Defalarca izlemiştim.O kadar doğal,o kadar içtendi.

Yerini tutabilecek bilgi ve deneyim de yüzlerce insan çılabilir ama o karekter ve doğallıkta birinin geleceğini sanmam.
Anlatımı güzeldi,benim çok arkadaşım yoktur,videolarını izleyince karşılıklı oturup sohbet etmişiz gibi geliyordu.

Evet o videoyu bende izledim.Gerçi ben neredeyse hepsini izledim sanırım. O gerçekten başka bir şeydi. Normal bir insan değildi çok farklı biriydi.Anneler babalar çocuklarına bırak binme,tehlikeli, o olur,bu olur diye söylerken o nasıl binmesi gerektiğini, ne yapması gerektiğini öğreten birisiydi.Benim öz abim olmasını gerçekten isteyecegim bir kişiydi.Umarım bir gün bir yerlerde bir araya geliriz onunla.Umarım bizi Hoşgeldiniz babuşlar diyerek karşılar...

4till4
26 Temmuz 2017, 04:44
Barkın abinin yerini doldurabilecek eleman görmüyorum şu anda ama eğer ki Tektabanca ülkeye dönerse bayrağı o devralır gerisi boş..

Yeri kesinlikle dolmayacak bi insan her virajda aklıma geliyor ve sonra sürerken bişey düşünmeyin virajın çıkışına bakın dediğini hatırlıyorum önüme bakıyorum. Onun yerini bi nebze olsun doldurabilecek biri olarak Tek Tabancayı düşünüyorum birlikte projeler yapsalar çok iyi olur kanımca.

matrax33
26 Temmuz 2017, 06:52
ilk ve tek takip ettiğim motorcu Barkın abi. Ben sanayide büyüdüm. Benim gibi insanların dilinden de hitab edebilecek, aynı zamanda teknik tecrübeyesiyle beni etkileyebilecek potansiyelde alternatif birini tanımıyorum.

zheroen
26 Temmuz 2017, 06:59
devrim,fuat ,berhan ,levent usta gibi ve barkının yol arkadaşları bu projeyi yüzlerini gösterek ayakta tutabilirler

hasmet
26 Temmuz 2017, 07:34
Bakalım, göreceğiz. Bıraktığı boşluk kolay dolmayacak gibi geliyor bana. Fırsat buldukça ona b0k atanlardan bir hayır görmeyeceğimiz kesin. Yeri geldiğinde eleştirdim ama kattığı büyük değeri hep takdir edip "iyi ki var" dedim. Yaptığı işi onun gibi yapan ikinci bir Türk yoktu çünkü. Bıraktığı boşluğu kısmen de olsa dolduracak birileri belki çıkabilir şimdi. Bakalım göreceğiz.

KayaEmre
26 Temmuz 2017, 08:29
Arkadaşlar motosiklet camiasında elbette kimse Barkın Bayoğlu nun yerini dolduramaz ama bu bir proje olduğu için Barkın abinin nin eski bir videosunda bi genç göstererek yerimize geçecek gençler yetiştiriyoruz demişti ve tektabanca ya gelirsek kendisini yaptığı kazadan beri izliyorum üst seviye bir vlogger ama vloggerlar arasında en çok teknik bilgiye sahip kişi Türkiye ye motovloggerlığı getiren motorcu muhabbetidir videolarına bakarsanız heleki ilk videolarına bakarsanız anlarsınız ve ben motosiklet hakkında birçokşeyi AEA dan ve motorcu muhabbetinden öğrendim.

Öz_Musti
26 Temmuz 2017, 08:35
Ekibi var. Gökhan abi (Eren) Reji ekibi, Fuat ve Devrim abiler. Kazadan sonra arası bozuktu gerçi ama bilmiyorum. Onlar devam edebilir.

whitedeamon
26 Temmuz 2017, 08:46
Bırakın arkadaşlar bu konuyu lütfen.Yerini doldurabilecek bayrağı taşıyacak biri yada birilerinden bahsediyorsunuz.Yapmayın.Altın elbiseli adam ismini başka kime yakıştırabileceksiniz.O proje devam etsede tat vermez artık.Yerine başka birini geçirmelerinide hiç istemem.Onun gibi projeleri olan ileriye yönelik düşünceleri fikirleri hayalleri olan kim var şu anda.

mustick
26 Temmuz 2017, 08:52
Ekibi olsa ne olacak? Barış Manço'suz kalan Kurtalan Ekspres gibi olur. Ses var görüntü yok. Hatta ses de yok. O boşluk dolmaz.

Tİme_shİft42
26 Temmuz 2017, 08:55
Aeanın işi buydu
İlk videolarını hatırlayın kendiside diyordu kendimi kamera karşısında çirkin buluyorum çekincelerim vardı vs diye sonradan kendini geliştirdi
Yeri dolarmı dolmaz ilk bu işe başladığı zamandan bu yana kendini çok geliştirdi aklımda yerini dolduracak isimler var ama yazmıyorum hep bi serzenişlik beyenmemezlik olacak onlarada çok biliyorsan çık kendin yap derim kimse kusura kalmasın

mrt0661
26 Temmuz 2017, 08:58
Açık net yeri dolacak vay be aea gibi açık net yalansız sözünün eri yalakiga ihtiyacı olmayan bjrjnjn daha bu bayrağı taşıması mümkün değil

abeciMotoru
26 Temmuz 2017, 10:44
Birisi taşıyamayacağına göre, hepimiz taşıyacaz, herkes bildiğini paylaşacak, motora küsmek yerine daha fazla paylaşımlar yapılacak,
elimizden geldiğince onun başlattığı ışık doğrultusunda birbirimize daha sıkı bağlanıcaz, kavgasız gürültüsüz hoşgörülü bir ortamı kurmak mümkündür,
bu kafada olmayanlar zaten aramızda barınamazlar.

Barkın'ın güzel gönlü ve içinden geçenleri anlamışsak birazcık herkes bilinçli olarak bir ömür motor sürmeli,
kaçmadan, pes etmeden, huzur ve heyecanı tadarak ve bu dostluğu ulaştığımız yerlerde elden ele yaşatmak için. Sevgiyle kalın millet.

denizildir
26 Temmuz 2017, 11:24
"Bayrağı kim taşıyacak?" diye sormakla olmaz bu işler.
Barkın bir sabah uyanıp "ya ben elime bir bayrak alayım herkes peşimden gelsin" diyerek çıkmadı bu yola... Yapmak istediği için sevdiği için çıktı, samimiyetinden dolayı herkes sevdiği, kimsenin yapmadığını yapıp duyurduğu için Barkın oldu. Dediği gibi "tırnaklarıyla" geldi o yere.

Birisi bayrağı alacaksa bu vesait ile değil, kendisi de tırnakları ile oraya gelecek.

Kim yapacak değil, herkes yapacak. Elinden geldiğince küçük küçük. Aralarından bazıları bu işi daha profesyonel hale getirecek. Ve bu bazılarından birisi de çok tutacak.

Tutması için herkesin çabalaması lazım. Bu bir yetenek işi. Herkes yeteneğini arz edecek ki, bazısına talep çok olsun. Herkes denemez, kimse yapmaz, birinin yapmasını bir kurtarıcı beklerse, 50 sene daha otururuz.

Başkasını beklemekle olmaz. Biri bizi kurtarsın ile olmaz. İçimizdeki yetenekleri keşfetmek için denemekten başka çaremiz yok.

Sen taşıyacaksın onu. Sen yapacaksın... O yapacak, öteki yapacak, beriki yapacak.

Brock07
26 Temmuz 2017, 11:35
Barkın abi'nin arkasından ekibide kalmış olsa onu gibi esprili,tatlı dilli,diksiyonu gayet düzgün ve anlattığı şeyi güzel uslübuyla dinletebilen bir başka kişinin gelmesi çok zor.Resmen abisiz kaldık hepimiz,o bayrağı taşımak o yükü çekmek kolay bir iş değil.Bu adam gibisi bir daha gelmez demeyeceğim ama muhtemelen biz göremeyeceğiz.

Onun yerine geçebilmek için çok atılan olucak zaten ülkede herkes youtuber,motovloger kamerayı bağlayan kendini halt zannediyor.Ama bu adam en başta sponsorsuz kendi imkanlarıyla farklı bir konsept yarattı ve arkasına sponsor desteğide alarak çıtayı en tepeye çıkardı.Ve daha nice projeleri vardı ama olmadı malesef.Bundan sonra o bayrağa niyetlenen her kim olursa olsun Barkın abi'ye ihanet eder benim gözümde.Hepimizde hakkın çoktur çok zamansız gittin be baboş :(((

Ahmetbahadır
26 Temmuz 2017, 11:35
Tabi ki de yeri dolmaz ama bayrağı devralabilecek en uygun isim bence de Tektabanca.

000000
26 Temmuz 2017, 11:39
Yerini kim/nasıl doldurur bilememde,

Alfa, eğitmen, başkan, çoban geçinenlerin ve motosikletten bihaber olanların, apaçilik tehlikeli derken, örnek göstermesi kötü olacak.

Portalkal
26 Temmuz 2017, 11:39
Gökhan eren hocamızda birikimli ve deneyimli şen şakrak bir arkadaş

Tek tabanca da işin içine girerse aratmazlar ama barkının yeri ayrı her zaman

GokaallP
26 Temmuz 2017, 11:40
TekTabanca sadece bir alternatif olabilir diğerleri zaten kabak aşısı

denizildir
26 Temmuz 2017, 11:47
"Bayrağı kim taşıyacak?" diye sormakla olmaz bu işler.
Barkın bir sabah uyanıp "ya ben elime bir bayrak alayım herkes peşimden gelsin" diyerek çıkmadı bu yola... Yapmak istediği için sevdiği için çıktı, samimiyetinden dolayı herkes sevdiği, kimsenin yapmadığını yapıp duyurduğu için Barkın oldu. Dediği gibi "tırnaklarıyla" geldi o yere.

Birisi bayrağı alacaksa bu vesait ile değil, kendisi de tırnakları ile oraya gelecek.

Kim yapacak değil, herkes yapacak. Elinden geldiğince küçük küçük. Aralarından bazıları bu işi daha profesyonel hale getirecek. Ve bu bazılarından birisi de çok tutacak.

Tutması için herkesin çabalaması lazım. Bu bir yetenek işi. Herkes yeteneğini arz edecek ki, bazısına talep çok olsun. Herkes denemez, kimse yapmaz, birinin yapmasını bir kurtarıcı beklerse, 50 sene daha otururuz.

Başkasını beklemekle olmaz. Biri bizi kurtarsın ile olmaz. İçimizdeki yetenekleri keşfetmek için denemekten başka çaremiz yok.

Sen taşıyacaksın onu. Sen yapacaksın... O yapacak, öteki yapacak, beriki yapacak.

Ayrıca şunu da demek isterim, "Altın Elbiseli Adam" ile "Barkın Bayoğlu" aynı şeyler değildir. Barkın, AEA'yı kuran, bugüne getiren kişidir, AEA'nın özüdür. Ama AEA bir projedir, bir takımdır. Kameramanından, montajcısına, ses ekibinden sponsoruna kadar herkesin emeği vardır. Yeri geldi mi bütün bunları tek bir kişi de yapmıştır evet, ama Barkın AEA'yı profesyonel bir Youtube kanalı haline getirdi ise bunu takım çalışması ile getirdi.

Demem o ki, evet deneyeceğiz ama, bu kaska kamera takıp gezmek ile olmaz. Takım halinde çalışarak olur. Bir konsept yaratarak, bir amaç edinerek ve bu yolda bir ekip kurarak olur.

Demiyorum ki hadi yarın 5 kişi bir araya gelelim biz de bir AEA kuralım. Hayır. Yukarıda da dedim... Oraya tırnaklar ile gelinecek.

sevgiler.

tubejh
26 Temmuz 2017, 11:58
Barkın Bey ile bende tanışmadım çıkan tüm videolarını izlerdim ama son yıllarda canlı yayınlarını fırsat bulamadığımdan izlemedim kendine göre bir tarzı vardı. Çok severek izledim. Arkadaş ortamında bazen kızardık, bazen överdik bazı konularda gereksiz bir inat vardı ama on numara insandı mekanı cennet olsun. Çocukluğumdan beri motor alma hayalleri kuruyordum bu foruma motor almadan 5 yıl önce takip etmeye başladım ilk bu forumda videolarını öğrendim hep dediği gibi; gidin eğitim alın ben de paraya kıydım Gis akademiye gittim eğitimimi aldım.
Olmasaydı: Eğitim kurumlarını belki bilmeyecektim, ekipmanları önemini anlamayacaktım...

Yerini doldurmak bence zor bu noktalara kolay kolay gelen bir insan değil tabiri caiz ise tırnakları ile kazıyarak geldi.
Onun yerine Altın Elbiseli Adam projesi devam etmeli, belki bir Barkın Bey olmaz ama piyasada bilgisi ve tecrübesi ile bu işi iyi yapacak insanlar var.
Evet kurtulan ekspresi Barış Mançosuz düşünülemez ama yaptıkları son projelerde bittikleri anlamı hiç vermediler güzel çalışmalarda çıkardılar.
Eyer bu saatten sonra Altın Elbiseli Adam başı boş bırakılırsa Barkın Bey o zaman ölür düşüncesindeyim.

Seko
26 Temmuz 2017, 12:19
Ekibi falan unutun, ekip altı aya kalmaz dağılacaktır. Barkın AEA için önemli bir müzik grubunun baş solisti konumundaydı. Nasıl ki Freddy Mercury gittiğinde Queen diye bir şey kalmadı, onun ekibinin durumu da aynı olacaktır. Bana göre zaten Barkın dışındakilerin yaptıkları incelemeler son derece itici ve inandırıcılıktan uzak kalıyor.

korayuzuner1
26 Temmuz 2017, 12:32
Ula adamı daha toprağa koymadılar alternatif mi düşünüyorsunuz ?

mehmet tufan
26 Temmuz 2017, 12:43
kimse,

neden mi ? basit..

barkın 3 dili akıcı konuşabilen, üniversite doktora filan okumuş bla bla bla.

böyle başlayacağımı mı sandınız ? yanılıyorsunuz.. herhangi bir bireyin, barkının yaptığını yapabilmesi için önce türk insanını derinlemesine tanıyabilmesi gerekir. empati yapabilmesi, en apaçisinden en arabeskine en efendisinden en delisine kadar konuştuklarıma nasıl tepki vereceklerini hissedebilmesi gerek. yani kısacası zeki çok zeki olmasının yanı sıra insanlığı sevmesi ve insanlık için birşeyler yapmayı hedeflemesi gerek.

ben size basit bir benzetme yapayım, böyle taşın altına elini koyup başarabilen adamlar türkiyede çok çok az bulunur. mesela mustafa kemal atatürk. bu mübarek olmaydı neler olurdu biliyoruz. onun bayrağını kimse taşıyamadı. mesela barış manço mesela kemal sunal.

bırakın bunları düşünmeyin, motosikletinizi dikkatli kullanıp ölmemeye çalışın. bir de bi dua okursunuz da işe yarar belki.

denizildir
26 Temmuz 2017, 13:12
kimse,

neden mi ? basit..

barkın 3 dili akıcı konuşabilen, üniversite doktora filan okumuş bla bla bla.

böyle başlayacağımı mı sandınız ? yanılıyorsunuz.. herhangi bir bireyin, barkının yaptığını yapabilmesi için önce türk insanını derinlemesine tanıyabilmesi gerekir. empati yapabilmesi, en apaçisinden en arabeskine en efendisinden en delisine kadar konuştuklarıma nasıl tepki vereceklerini hissedebilmesi gerek. yani kısacası zeki çok zeki olmasının yanı sıra insanlığı sevmesi ve insanlık için birşeyler yapmayı hedeflemesi gerek.

ben size basit bir benzetme yapayım, böyle taşın altına elini koyup başarabilen adamlar türkiyede çok çok az bulunur. mesela mustafa kemal atatürk. bu mübarek olmaydı neler olurdu biliyoruz. onun bayrağını kimse taşıyamadı. mesela barış manço mesela kemal sunal.

bırakın bunları düşünmeyin, motosikletinizi dikkatli kullanıp ölmemeye çalışın. bir de bi dua okursunuz da işe yarar belki.

Elbette kimse bir Barkın klonu aramıyor beklemiyor da. Zaten onun klonu direk tepki toplar.

Ama iyi iş çıkaracak daha çok insana ihtiyaç var. Bu yüzden imkanı olan herkesin yeni birşeyler üretmesi gerekir.

Pisman
26 Temmuz 2017, 13:23
O'nun yerini kimse dolduramaz sadece motosiklet ile ilgili değil hayata dair de çok güzel şeyler anlattı, ancak O'nun Açtığı yolda hem aynı, benzer işi yapanlar, hem de biz izleyiciler, motosiklet sevdalıları yürüyebiliriz.

DKN
26 Temmuz 2017, 13:29
Açtığı yolda, gosterdigi hedefe, durmadan ilerleyelim en iyisi.. sonucta bizde sevdigimiz seyi yapiyoruz. Okyanusta kopek baliklarinin oldugunu bildigi halde sörf yapmak icin girende ayni isi...

oluroyle
26 Temmuz 2017, 13:55
Cok guzel laf vardir bilir misiniz.
Altinim gitti kesesini neyleyim...

c4gin
26 Temmuz 2017, 20:26
Allah rahmet eylesin
Barkin yaa halen cok uzgunum.

Onun yerini kimse tabiki dolduramaz ama bir kere fitili atesledi eminim dahada ileriye tasiyacak insanlar cikacaktir.
Tesekkurler Barkin huzur icinde uyu

Potenza
26 Temmuz 2017, 20:59
Ya yani, olay bu kadar yeniyken, acılar tazeyken..
Hiç zamanı değil bence bu konunun..
Ne bu padişahlık mı? Kime geçecek vs..?
İlla birilerine geçmek zorunda mı?

Yeri dolmaz onun, bilgisiyle, karakteriyle, tarzıyla.. :(

-ZERO-
26 Temmuz 2017, 21:05
Yeni bir motor çıktığında "barkın abi bunun videosunu ne zaman çeker? Çekse de izleyip nasıl birşeymiş öğrensek" diyordum. Şimdi meydan çakallara kaldı. Bir daha hiçbir zaman onun yaptığı kalitede işler yapamayacak kimse. O kurtlar sofrasına dalıp bize yol açtı öncülük etti. Bu yolu devam ettirecek olanlar bizleriz. Şu an bu yazıyı dahi yazmak.. hala inanamıyorum hala..

dummy decoy
26 Temmuz 2017, 21:15
Birisi taşıyamayacağına göre, hepimiz taşıyacaz, herkes bildiğini paylaşacak, motora küsmek yerine daha fazla paylaşımlar yapılacak,
elimizden geldiğince onun başlattığı ışık doğrultusunda birbirimize daha sıkı bağlanıcaz, kavgasız gürültüsüz hoşgörülü bir ortamı kurmak mümkündür,
bu kafada olmayanlar zaten aramızda barınamazlar.

Barkın'ın güzel gönlü ve içinden geçenleri anlamışsak birazcık herkes bilinçli olarak bir ömür motor sürmeli,
kaçmadan, pes etmeden, huzur ve heyecanı tadarak ve bu dostluğu ulaştığımız yerlerde elden ele yaşatmak için. Sevgiyle kalın millet.

aynen bu şekilde yapacağız. motosiklet sevgisini, dostluğunu, kültürünü ve bilincini diğerleriyle paylaşacağız.
hepimiz. O da zaten bunun için uğraşmıyor muydu?