PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kadıköy'de hafriyat kamyonu motorsikletliyi ezdi..Kamyon şoförü kaçtı..



hachiko
21 Temmuz 2017, 02:22
Aslında haber gün içinde dolanıyordu ajanslarda fakat sürücünün kaçtığı haberi pek düşmemişti belki ilginizi çeker ve sürekli aynı mevkide aynı kazaların olduğu söylenmekte..

Kadıköy'de seyir halindeki hafriyat kamyonu ile motosikletin çarpışması sonucunda motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Kaza, Kadıköy Caddebostan Mahallesi Tanzimat sokakta saat 15.00'da meydana geldi. İddiaya göre Tanzimat sokakta seyreden Tekin Birgin yönetimindeki 34 JN 4556 plakalı hafriyat kamyonu ile Taş Mektep sokaktan çıkan Volkan Aydemir(36) yönetimindeki 34 YC 6665 plakalı motor iki sokağın kesişiminde çarpıştı.

MOTOSİKLET 2 METRE SÜRÜKLENDİ

Hafriyat kamyonunun altına kalan motosiklet sürücüsü yaklaşık 2 metre sürüklendi. Çevredekilerin uyarılarıyla durdurulan hafriyat kamyonu sürücüsü Tekin Birgin kontak anahtarını alarak olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi geldi. Sağlık ekipleri lastiklerin altında sıkışan Volkan Aydemir'in hayatını kaybettiğini belirledi. Polisler çevrede güvenlik önlemi aldı.

KAÇAN SÜRÜCÜ 1 SAAT SONRA KARAKOLA GİTTİ

Kamyon şoförünün olaydan yaklaşık 1 saat sonra Göztepe Polis Merkezi'ne giderek teslim olduğu öğrenildi. Ceset, olay yeri ekipleri ve savcı incelemesinin ardından adli tıpa götürüldü.

Kaynak : DHA

http://imageshack.com/a/img923/7905/w0pV7x.jpg

http://imageshack.com/a/img923/543/hVtuXc.jpg


https://www.youtube.com/watch?v=GItmScJRu-k

yürekçe
21 Temmuz 2017, 02:30
buraya şimdi yazmadan önce çoook uzun süre küfredip düşündüm..
vatan namussa
vatan görevi namus borcuysa
vatandaşın hayatı da bu kavram içindeyse
şu yasayı çıkarmayanlar hala borçlular demektir..

yusufkalaz
21 Temmuz 2017, 02:34
Kaza olabilir buna tamamda kaçana ver abi cezayı.Al bunu içeri bırakma geri ya.Yakalanıcak olayın korlusuyla kaçtım diyicek birşeyler zırvalar 5,6 ay sonra devam.

Potenza
21 Temmuz 2017, 08:45
Bir film yönetmeni ya da damat tanıdığı varsa yırtar a.. k..un evladı.
O hafriyat kamyon şöforlerinin topunun da ben ....hepsi aynı...

bindiregandi
21 Temmuz 2017, 08:50
Motorcuların kamyon ve tırlardan uzak durması lazım. Aradan sıyrılıp giderim diye düişünmeyin.

Mirkuza
21 Temmuz 2017, 12:49
Aynen öyle uzun araçlara kavşaklarda yaklaşmayın kör noktasına hiç girmeyin, tam önünde durmayın görmez adam , motorcu orta yaşta biri gibi hızlı gittiğini sanmıyorum. Allah rahmet eylesin

istanbu_gezg
21 Temmuz 2017, 14:22
Ailesine Allah sabır versin

BÜYÜK ARAÇLARDAN UZAK DURALIM ARKADAŞLAR NE OLURSA OLSUN YAKLAŞMAYALIM

Dün beylik düzü yaptım nedense motor sürücleri arabaların arkasına yapışıyor mazallah fren yapsa araç kaçış noktası yok



Şu konuda var sakın kamyon sürücüsünü savunur gibi düşünmeyin lakin , kamyon çekici tır gibi araçlar ağır tonajlı araçlar olduğu için kavşaklarda yol hakkı bizim olsada hafifçe frene basalım yavaşlayalım ve dikkat edelim ağır bir yük olup fren mesafesi uzun olacakdiye transit geçemeyi düşünebilir

bizim bu konuları varyasayalak bu aleti sürmemiz çok önemlidir

Saygılarımla

Tvs01
21 Temmuz 2017, 14:43
Konu daha önce açıldı http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/180718-yine-kadikoy-yine-hafriyat-kamyonlari.html

sinka251
21 Temmuz 2017, 17:06
Kamyoncularin %90 kendini bi bok zanndeyor ,ben carparim ben vururum benden kacacaklar dusuncesi var.Adamlar kavsak viraj dinlemiyor basiyorlar sanki altinda kimne var ulan hayvan herif kamyon kullaniyon ferrariyemi pindigini zannediyon.

sandıkçı
24 Temmuz 2017, 02:54
Kamyonlardan özellikle İst'da yaşayanlar uzak dursun.Bizdeki çomarlar yetmiyormuş gibi Suriye'den hanzo getirmişler onlar kullanıyor.Hepsi değil ama geneli böyle.Kartal'da girdiğim dialoglarla tecrübe ettim.

Seko
24 Temmuz 2017, 11:28
Ben bu harfiyatçıları muhteşem bir genelleme yaparak insandan saymıyorum. Onun oyuyla benimki bir değil. Evet değil.

giestik
24 Temmuz 2017, 12:08
Ters yönde , ara sokakta, en sol şeritte , emniyet şeridinde her an her yerden bir hafriyat kamyonu çıkabiliyor. Öngörü filan fayda etmez bizi kurtarmaya. Tetikte yaşıyoruz resmen.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ailesine sabırlar dilerim.

bazen25
25 Temmuz 2017, 17:02
he öyle görse de ne motorcu nede başka bişiyi çok sikliyorlar ya

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:56 ----------

bu kaçıncı oldu yeter amq ya bide ipnelerde her türlü atar gider bir bok yediklerinde ayaklarını götlerine vurararak kaçarlar, geçtiğimiz aylarda beykozda servis aracına çarpıp kaçmıştı yine bunlardan biri.Delikanlı ya hepsi, birde bazı yorumlara hastayım" efenim kamyon yüklü vs. olabilir.yavşlayalım" iyi tamamda kardeşim hadi ben kendimi sen kendini kolladın bu yavşakları kim kontrol edecek, ama tabi biz insanları yasaya uydurmaya değil yasayı adamına göre daha yeni değiştirdiğimiz için bu düşüncede haklı (şimdi kimse ... ölü ama hakılı muhabbeti yapmasın lütfen)

paxnora
26 Temmuz 2017, 23:17
yakalansa bile serbest kalır, hukuk yokki ülkede. hukuk sadece belirli yerlerde işliyor kimse kusurabakmasın.
ee ceza verilmeyince bu adamlar tabi insan dışı kullanır o tırları, hatta bu insaatın ya da tırın sahibi de kodaman bir abidir kesin, ne olursa olsun kazanı, ceza almaz vb vb böyle gider

bursagsli
26 Temmuz 2017, 23:27
Şu ülkede insan canı değersiz. Özellikle şu harfiyat kamyonlarına bir düzenleme gelsin. Adamlar 2 tur fazla atayım diye birbiriyle yarış içindeler. Geçende arabayla soldan gidiyorum. Trafik zaten var. Arabanın arkasına kadar gaz fren yapıp duruyor. Sonra korna çaldı. Frene bassam içimden geçecek. Bunları gündüz şehir içine sokmayacaksın.

fenerbahceli
26 Temmuz 2017, 23:35
Küfür yazdım sildim
Sonra bir daha yazdım yine sildim
Suriyeli lafını okuyunca bir daha küfür yazdım ve yine sildim. Ve şu duruma ne kadar çok rastladığımı düşündüm:
"Bu memlekette hep kötüler kazanıyor"

paxnora
26 Temmuz 2017, 23:36
Şu ülkede insan canı değersiz. Özellikle şu harfiyat kamyonlarına bir düzenleme gelsin. Adamlar 2 tur fazla atayım diye birbiriyle yarış içindeler. Geçende arabayla soldan gidiyorum. Trafik zaten var. Arabanın arkasına kadar gaz fren yapıp duruyor. Sonra korna çaldı. Frene bassam içimden geçecek. Bunları gündüz şehir içine sokmayacaksın.

naaptın kardeş ne düzenlemesi? şehir içine sokmamak mı? kodaman abiler nasıl para kazanacak o halde? Unutma müteahitler kherseyden üstün ve güclüdür.