PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : soft top case



derdalan
23 Mayıs 2017, 00:48
Selam gençler

Şimdi bi top case olayına girmek zorundayım ama olmuşken güzel kullanışlı ve güzel görünümlü olsun istiyorum.
önce motorun arkasına bi valiz sabitlemeyi düşündüm sonra internette lazy rider diye bir çantayı gördüm. https://www.hdforums.com/forum/attachments/dyna-glide-models/294548d1359090153-solo-seat-luggage-solutions-dsc01021-2-.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=CXwzgNPi8RY



İnanılmaz hoşuma gitti ama malesef ne almanyadan sipariş verilen sitelerde ne de aliexpresste bu veya benzer bi ürün yok.

Acaba bi tane 40-50 lt büyükçe bir rulo çanta alsam içine strafor filan koysam böyle kalıp gibi görünür mü? İçi boşken büzüşük görünmesini istemiyorum açıkçası. Amacım o valizde artçı için kask ve montu sabit olarak orada tutmak. Kampa veya yola çıkarken de eşyalarımı koymak bu veya buna benzer bir ürün biliyor musunuz?

en kritik sorum da bu veya buna benzer bir çantayı motorda topcase gibi sabit tutmak mümkün mü ve sağlıklı mıdır?

saygılar teşekkürler

levend84
23 Mayıs 2017, 01:08
Merhaba,strafor zamanla dağilir,danse´si yuksek izalasyon sungerleri var(orta sertlikte olacak)sosis çantalarin 40-50lt sini bulamayabilirsin yinede arastirman lazim,içerden bombe başli bir civatayla araya geniş bir 1-2mm kalinliginda sac lamayla(braket gorevi yapacak) demonte şekilde,motorun arka çanta baglanti yerindeki metal kismina diş cekerek montajlayabilirsin.bu arada alacagin çantanin waterprof olmasina özen göster..