PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motosikletimle çift şeridi işgal ederek sürüş gerçekleştirdim ( ! )



Akiza
10 Mayıs 2017, 10:21
Merhaba arkadaşlar dün rutin olarak Mecidiyeköye işe gidiyordum ve en sağ şeritte bir arabanın sol tekerleği gibi yolumda gidiyordum.
Arkamdan bir araba beni sıkıştırarak korna çalmaya başladı ve ağar ağar sağa geçtim.
Kafamı çevirip ellerimle ne oldu gibi hareket yaparak soru sordum ve zaten sıkışık olan trafikte gelen cevap:
2 Şeridi işgal etmişsin nasıl gidiyorsun filan gibi direk olarak kafalarında otomatik şartlanmış kitleden olan adamla karşılaştım.
Adamdan "oradan gitsene buradan gitsene" sözlerine karşı bende biraz sert bi şekilde istediğim yerden giderim filan gibi çıkıştım ve diğer araçlar da boşver önemseme filan dediler hatta.

Adamlar aracından inse ikisine birer tane vurucam ve yarısından çoğu boşa gidicek sinirden kuduruyorum o şekilde. Durmuyor da neyse....
Resimlerini çektim bende plakası ve kendisi mevcut gerçi resmini çekerken yüzümüde çek pez.v..g gibi sözlerde bulundular ama neyse

Yalnızca paylaşıyorum şu şerefsizleri sizde görün diye...
06 FP 8439

https://lh3.googleusercontent.com/-sCme-lcrkyc/WRKpW62sr7I/AAAAAAAAFEo/CdLeAtLGiwcO60NTMzQs_bEgjhV131b2ACL0B/h1008/2017-05-09.jpg

shruikan
10 Mayıs 2017, 10:54
renault fluence, ne bekliyodun ki

Olcan138
10 Mayıs 2017, 10:59
Bölgede görüntü alan bir trafik kamerası illa ki vardır; burada paylaşmaktansa bir polis merkezinde durumu açıklamanız daha faydalı olacaktır sanki.

İşin içinde küfür, hakaret vb varsa bununla ilgili de sürücüyü herhangi bir karakola şikayet edebilirsiniz.

TlntS
10 Mayıs 2017, 11:05
trafikte: doblo, sahin, fluence. Avrupa yakasinda taksiler, anadolu yakasinda dolmuslar, uzun yolda otobusler tam bi bela. ilk 3 mal olduklarindan felaket sonrakilerde yavsak oldugundan. kimse yanlis anlamasin hepsine lafim yok lafim %99'una...

Mustaphalanx
10 Mayıs 2017, 11:08
Ahhh yine bir İstanbulda 06 plakalı ayı faciası... Geçen çarşamba Ankaradaydım cumaya kadar mecburi trafikte vakit geçirdim. Sürücülerinin yüzde doksanında (yeğenim dahil) ne yayaya ne motosiklete ne de başka bir taşıta zerre saygı yok. Sinyal orada da icat edilmemiş. Kızılay bildiğiniz Ayı kaynıyordu. İnşallah günün birinde Ankarada yaşamak zorunda kalmam. İstanbul sürücülerine atıp tutıyorlar ama gördüğüm en edepli sürücüler İstanbulda...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:06 ----------


Bölgede görüntü alan bir trafik kamerası illa ki vardır; burada paylaşmaktansa bir polis merkezinde durumu açıklamanız daha faydalı olacaktır sanki.

İşin içinde küfür, hakaret vb varsa bununla ilgili de sürücüyü herhangi bir karakola şikayet edebilirsiniz.

Boşuna uğraşmasın adamın teki bana sağlam sövdü mahkemeye verdim. Ses kaydı aldım diye olay aleyhime dönüyordu. Boşa zaman kaybeder. Kameradaki ses ve görüntü kaydı özel hayatı taciz mi ne öyle birşeye giriyormuş. O bir sövdüyse dayak yemeyeceğini ya da ölmeyeceğini biliyorsan şahidin de varsa sen on söv rahatlarsın. ;)

shruikan
10 Mayıs 2017, 11:14
ses tellerine yazık.

bence plakayı oracıkta koparıp cebine koysun, levyeyle girişsin.

Seko
10 Mayıs 2017, 11:33
Önce motoru durdurup iniyorsun, sonra çantada kask kılıfı varsa onu plakaya sarıyorsun, ardından adamları güzelce benzetip selamını verip yoluna gidiyorsun. Böylece Türk adalet sistemindeki eksiklikleri tek başına gidermiş oluyorsun.

Kolay gelsin.

Bu arada bugüne dek bütün hayatım boyunca yollarda denk geldiğim 06 plakalı araçların en masum olanları bile ya şerit çizgisinin üzerinde gidiyordu ya da trafikten 10 km daha yavaş sürüş yapıyordu. Kalanları da yukarıdaki gibi adamlar işte. 06 plaka ile düzgün araç sürenini görmedim henüz...

Olcan138
11 Mayıs 2017, 11:08
Tepkiniz, aksiyonunuz her ne olacaksa; önce bunu küfür etmeden dile getirmeyi öğrenin ki, eleştirdiğiniz insandan kalite olarak bir farkınız kalsın.

StiF
11 Mayıs 2017, 14:00
hay tiplerini .......

artemis99
11 Mayıs 2017, 14:28
Olur öyle şeyler duymazdan geleceksin, vizörü kapat yoluna devam et. Motosiklet sürücüsü dediğin efendi olur öyle sağa sola sataşmaz, sataşana da karşılık vermez. Bunu başarabilirsek (hep birlikte) "bu motorcuların hepsi aynı" ön yargısını kırabiliriz. Siz yine yanlış olanı yapmışsınız, değişen hiç bir şey olmaz.