PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sadece kazalarden değil motor park yeri yüzündende ölünüyor #adanakafası



Creep3
24 Nisan 2017, 17:49
https://www.evrensel.net/haber/317061/adanada-park-yeri-kavgasi-2-olu-3-yarali

Adana'da iki grup arasında motosiklet park yeri yüzünden çıkan kalaşnikoflu çatışmada 2 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı.

Adana merkez Yüreğir ilçesinin Sinan Paşa mahallesinde 2 grup arasında motosiklet park yeri yüzünden çıkan kalaşnikoflu çatışmada 2 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı. Sinan Paşa mahallesinde bulunan bir alışveriş merkezinin hemen yan tarafındaki sokakta Cono Aşireti mensupları arasında motosiklet park yeri yüzünden kavga, ailelerinin de karışmasıyla silahlı çatışmaya dönüştü. Yaşanan çatışmada 5 kişi yaralandı.

Bölgedeki hastanelere kaldırılan yaralılardan kimliği öğrenilemeyen 2 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişinin ise hastanedeki tedavileri sürüyor.

mustafa_325
24 Nisan 2017, 19:27
Olay park yeri falan değil.

Bilmeyenler için anlatayım bu "conolar" adanada yaşıyan bir kabile. Medeni değiller. Geçimlerini gasp, hırsızlık, silahlı soygun, kapkaç gibi yöntemlerle sağlıyorlar. Arada bir başka şehirlere hırsızlık seferleri yaparlar. Aşırı derecede saldırganlar. Çocuklarını da bu şekilde yetiştiriyorlar. Hayat tarzları böyle. Normal insan gibi yaşama amaçları yok. Nedense polis-savcı-hakim üçlemesi bunlara pek ilişmez. Hapse girseler bile hemen çıkıp eski hayatlarına devam ederler. Bence toplanıp ıssız bir adaya hapsedilmeliler.

DKN
24 Nisan 2017, 19:49
https://www.youtube.com/watch?v=ItEX2VJ5AuY