PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hangi motorsiklet türü ?



maydingurkan
15 Nisan 2017, 13:58
Merhabalar ,
İçime motorsiklet aşkı düştüğünden beri buraları takip etmekteyim yasim 28 yillardir aktif otomobil kullaniyorum, 1 senedir aktif olarsk motorsiklet aramaktayim 😊 daha once arkadasimin scooterini cok kullandim ancak hic motorsikletim olmadi şimdiye kadar.

Kisaca kullanim amacimdan baslamak istiyoru. Antalya da ikamet etmekteyim günlük 10 15 km ise gidiş geliste kullanacagim ve yazlari arada sirada olympos a gitmek icin 80-100 km gezilerde kullanmak istiyorum.

Sekile ve hiza hicnonem vermiyorum benim aradigim saglam olmasi beni yarı yolda bırakmaması.
Butcem 4000 tl yaklssik 2 sene kendimi gelistirip cc yukseltme derdindeyim. Ilk baktigim motorsikletler cbf 150 ve ybr 125 oldu ama aradigim butcedeki motorların km cok yuksek o yuzden beni korkuttu scooter a gelince sehir ici kolaylik bagaj rahatligi gibi bi cok guzelligi var ama sehir disi gezileri ne kadar karsilar lastik ebatlari zorlar mi boyle korkularim va. Scooter da marka sevimine hic girmiyorum milyon tane motorsiklet var secenegim. Birde bajaj boxer düşünmüştüm saglam bi motor diye biliyorum ayrica scrabble yapmaya calisarak motorun ayrintilarini ogrenip guzel bi tanisma olur diye dusundum.

Durum böyle büyük bir ihtimalle mayis ayinda bir motorsikletim olacak ama hangisi hala muamma
Çok uzattim ama cevremde motorsikletren anlayan kimse yok ayrintili bi sekilde anlatma ihtiyacı duydum cok teşekkür edeim simdiden.

MUSTAFA KIR
15 Nisan 2017, 20:17
4100 tl ye kuba pars var o bütceye en saglıklı sıfır motorsiklet. Farklı modelleride incele bir kıyasla

stevejones
15 Nisan 2017, 20:37
Hero Glamour..
Çin değil,sağlam,discoverdan iyi,fiyatı makul..

siptar23
15 Nisan 2017, 20:49
Bütçenizi biraz daha arttırıp düşük km bir ybr alabilirsiniz, elden debriyajlı motosiklete biraz alışmak uzun sürer scooter'a istinaden.