PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 06 T 5746'NIN CİNAYETE TEŞEBBÜSÜ



alp010
14 Nisan 2017, 22:15
Arkadaşlar hala elim ayağım titriyor sinirden. Demin aşti yoluna giren bir sapaktan L şeklinde bir virajı ben dönerken arkamdan 0 bir şekilde viraj boyu geldi. Rahatsız oldum ama büyütmedim meseleyi acelesi vardır diye. Neyse viraj bitti geçsin de rahat bıraksın dedim içimden sağ şeride geçtim. Hızım da trafiğe uygun yavaş felan değilim neyse döndükten sonra aşti yolunun en sağında usul usul giderken aynı yakınlığı sürdürdü. Sol şerit müsait olmasına rağmen ne zaman geçecek diye bekliyorum. Sağımdan 0 bir şekilde geçti bu namussuz bu olay çok olur alışığım zaten ama kimse bu kadarına teşebbüs etmemişti bildiğin nasıl çarpmadan geçti sağımdan anlamıyorum en sağ şeritteyim ortaladım gidiyorum trafik hızında solum müsait ve ortaladığım şeridin sağından geçti bu şerefsiz. beynime kan sıçradı. Ankamallün önünden aştiye kadar kovaladım adamı yeri geldi sağına girdim. Bu kıkını çıkarmadı. Yeri geldi küfür ettim. Trafiği tehlikeye soktuğumu fark ettim bir süre sonra istesemde 2 tekerle durduramayacağımı anladım biraz sakinleşince (yaptığım doğru değildi ama şu duyguyu düşünün biri size silahı doğrultmuş ama tututukluk yapmış o andan sonra canınızın değeri kalmıyor ya öyle bir tribe girdim.) Adam gidiyor ben kovalıyorum içimden en son durağa gider ben bir vurayım dayak yiyeyim durakta gene razıyım dedim o kadar kafam dönmüştü. Sonra altımdaki motor 200 lük yetişemedim bir süre sonra bıraktım.
Ben bu adama zarar vermek istiyorum maddi manevi nasıl olursa(öfkeyle yazıyor gibi görünsem de gerçekten umrumda değil artık o herif benim canıma kast etti ben onun ağzını yüzünü kırınca şerefsiz olacaksam varsın olayım.) maddi manevi nasıl olursa ben bunun durağını nasıl öğrenebilirim bilen var mı? Ankarada yaşayıp bu aracı gören arkadaşlar bana söylerse gerçekten çok sevinirim. Biz böyle şerefsizlere kendi adaletimizi uygulamadıkça bunlardan kurtulamayız.

acemi60
14 Nisan 2017, 22:26
Geçmiş olsun. Durumunu anlıyorum. Çünkü, daha abartılısını yaşadım.
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/102556-dikkat-oldurur-34-hj-3810-a.html
Yanlış şeyler yapmışsınız. Bu gibi durumlarda hemen sağa çekip durmak, sakinleşmeyi beklemek lazım. Heyecan ve adrenalin aklımıza gelmeyecek işleri yaptırabilir. Hukuk kuralları içinde davranmayı akıl edemezsek memleket Vahşi Batı'ya döner.(Dönüyor da zaten)
Daha sonra semt karakoluna gidip şikayet başvurusu yapmak gerekiyor.Fotoğraf, görüntü veya şahit bulunabilirse iyi olur.

efendy06
14 Nisan 2017, 22:29
Sonuçta benim anladığım;

06T5746 plakalı ticari seni sıkıştırmış, sen adamı kovalamış ama yakalayamamışsın. Son olarak ta dayak yemek pahasına adamı bulup bir iki tane vurmak istiyorsun.

Doğru anladığımı varsayarak, her gün o kadar çok tacize, sıkıştırmaya maruz kalıyoruz ki, hepsini indirip dövemeyiz. Daha bu gün, okul servisi gözümün içine baka baka kırmızıda geçip beni zor durumda bıraktı. Ne yapayım? 13-15 tane ilkokul çocuğunun yanında adamı döveyim mi yani?

Bu arada, ben de Ankara'da yaşıyorum, şayet bulur da durağa gidersen ve durağında bir taksiciye bulaşırsan dayak yemekten daha kötü sonuçlar ile karşılaşabilirsin. Taksici esnafı birbiri ile ne kadar kavga etse de dışarıya karşı birleşir, haklı, haksız önemsemeden çirkefleşirler.

alp010
14 Nisan 2017, 22:37
Hocam ben sakin bir insanımdır. Trafiktede sinirlenmem. Can riski farklı bir şey ama o servis şöförüne neden diye sorsan acelem var der. Haksız ama amacına uygun bir davranış hani. Bu namussuz sol şerit boş beni sıkıştırması için yemin ediyorum hiçbir neden yok ya. sağda felan dursa gene bu kadar sinirlenmezdim sağda işi varmış sola geçmeye üşenmiş diye. Bu düpedüz bana silah doğrultmak ya ne farkı var. Benim canımı kast etmiş adamı bulup dövememekte gururuma dokunuyor. Bunu yarın sana yapacak bu kalleş sorsan Müslüman sorsan Türk milleti'der. Ben yaya geçidindeki yaya motordan korkmasın diye usul usul yanaşan adamım ama böyle şerefsizleri görünce gerçekten çıldırıyorum.
Mantıklı düşününce böyle insanlarla muhattap bile olunmaz. Umarım karşıma çıkar bir gün, buraya yazma sebebim biraz iç dökmekti açıkcası.

Acemi60 seninki daha da ucuymuş cidden Allah korumuş hocam.Şerefsiz ceza aldı mı? Ne yazık ki bu ülkede devletin bir yerlerinde tanıdığı olmadan şikayetle hakkını alan bir adam görmedim daha.

acemi60
14 Nisan 2017, 22:49
@alp010
Benim yaşadığım olayda plakadan araç sahibi şirketin
telefon,adres,mail bütün iletişim bilgileri bulunmuştu. Yüzlerce kişi firmayı telefon,mail yağmuruna tutmuştu. Plakadan sahibinin iletişim bilgilerini buldurabilirsen telefon, mail manyağı yaparız 06 T 5746'nın muhterem sahibini :)

Alonedark93
14 Nisan 2017, 22:54
Trafiğin kanserli hücreleri,
Kanseri yensek bile
Çözemeyiz biz bu ib**leri...

alp010
14 Nisan 2017, 22:59
Vallaha Ankara o kadar büyük değil elbet bir gün çıkacak bir yerden.

french press
14 Nisan 2017, 23:04
Vallaha Ankara o kadar büyük değil elbet bir gün çıkacak bir yerden.

Geçmiş olsun. Bir gün bir yerden karşınıza çıksa dahi sakinliğinizi elden bırakmamanızı öneririm. Bir yerlerden başlamakla bitiremezsiniz bu tipleri.

DKN
14 Nisan 2017, 23:04
ticariler dışında okul servisleri çok saygısız. bugün biri sağ şeritte arkama gelip korna basmaya başladı (40 mt ilerde ışıklar olduğu halde) sollarkende küfür etti, tam o sırada kırmızı yandı bide durmamak için bastı kırmızıda geçti :mrgreen: çok fazla gta oynadıklarını düşünüyorum, dışarı çıkınca gerçek hayata adapte olamıyolar :mrgreen:

alp010
14 Nisan 2017, 23:10
Teşekkür ederim hocam. Allah hiçbirimize kaza bela vermesin inşallah

GTA değil de sorun eğitim eğitim eğitim. Aile içinde de kalmadı okullarda da kalmadı.

velizrsln
14 Nisan 2017, 23:10
Cok gecmis olsun maleseff bole umarim bir an once kamera alirsiniz ve sakinlesirsiniz

alp010
14 Nisan 2017, 23:16
İnşallah elime para geçtiği gibi alacağım. Gerçekten gerekli herif orda çarpsa geldi çarptı der cesedimin yanında bir de gider ayak suçlu oluruz.

aja
14 Nisan 2017, 23:41
geçmiş olsun
problemden uzaklaşma ("ikiteker baktığın yöne gider") becerisi kazanmalısın
"iqne ile ilişkide, en önemli şey zevk vermemektir!"

Mimarca
15 Nisan 2017, 00:18
Hocam ara taksiciler odasını ver plakayı araçta eşyamı unuttum hangi durakta hemen gidip alıcam diye.. Gerisi sana kalmıs..

alp010
15 Nisan 2017, 00:46
Hocam ara taksiciler odasını ver plakayı araçta eşyamı unuttum hangi durakta hemen gidip alıcam diye.. Gerisi sana kalmıs..

abi senin aklını seveyim. Allah razı olsun

siptar23
15 Nisan 2017, 01:08
Geçmiş olsun.
Bazı kendini bilmez apaçi motosiklet sürücüleri yüzünden oluyor bu gibi şeyler, sürücüleri tehlikeye atıyor, sonra da sıkıntısını biz çekiyoruz.

shruikan
15 Nisan 2017, 01:14
o çevredeki taksi duraklarından biridir muhtemelen, aşti taksi daha büyük ihtimal bence

YERUÇAĞI
15 Nisan 2017, 01:51
taksiciyi kovalamakla çok yanlış yapmışsın,ya taksici kızıp direksiyonu birden üstüne kırsa ve seni devirse,arkadan gelenlerde üstünden geçse ne olurdu kardeşim hiç düşünebiliyormusun
geçenlerde bir bayan sürücünün kendisine bağıran motosikleti sürücüsü ve artçısıyla birlikte bilerek devirdiğini tv lerde bile izledik

böyle bir durumda illa intikam almak istiyorsan adamı uyandırmadan arkadan takip et,illa biyerde durup müşteri alacak veya trafikte durmak zorunda kalacak
yavaşça yanına yaklaş,eğer camı açık değilse işaretle açmasını sakince söyle,ki genelde cam açık olur
sana baktığı ve ne var lan dediği anda,benim yaptığım gibi,,eilnde gizlice tuttuğun biber gazını suratına boca et
sonra istediğini yapabilirsin

eğer etrafta kimse yoksa zaten biber gazından gözlerini açamayan savunmasız düşmanın nerelerine vurmak istediğin senin zevkine kalmış
eğer etraf kalabalıksa bırakıp gidin,o zaten ona yeter yarım saaten önce gözlerini açıp kendine gelemez,buda ona büyük bir ders olur

tarafımdan denenmiştir tavsiye ederim

Salurbey
15 Nisan 2017, 01:58
Sakinleşmek anahtar kelime. Türkiye'de motor kullanarak bu olaylari kabul etmis sekilde yola çıkıyoruz. Yapilacak şey o anda tamamen yolu açıp geçmesine izin vermek. Maalesef. Kaybedecek şeyi olmayan umutsuz tipler bunlar. Bir bok kadar değeri yok. Gerçekten dayağı hak ediyor fakat yine olayın sonunda biz kaybederiz. Allah kahretsin diyip yol vericez.

alp010
15 Nisan 2017, 02:35
hocam haklısın sakin kalmak gerekiyor ama arkadaşlar ölüyor sakat kalıyor felç kalıyor hep bu eğitimsiz gaddar mahluklar yüzünden ,biber gazı taktiği cidden çok mantıklı bir çözümmüş ne uğraşacaksın darpla vs sık biber gazını durur haldeyken sürünsün köpek. Taksinin kendi üstüne olduğunu da düşünmüyorum 24 25 civarı bir yaş gösteriyordu.
Salurbey dediğiniz gibi öküz dövsen gene öküz
Uzun lafın kısası bunlar bitmez.Benim bugün öğrendiğim kamera olması ve kriz anlarında sakin kalabilmek. Adam beni öldürmedi ama adamı kovalarken akıl kontrolümü kaybedip kendimi de diğer insanları da tehlikeye atmış oldum ve şimdi fark ediyordum saçma riskler aldım.Değerli yorumlarınız için de çok teşekkür ederim.

YERUÇAĞI
15 Nisan 2017, 09:43
hocam haklısın sakin kalmak gerekiyor ama arkadaşlar ölüyor sakat kalıyor felç kalıyor hep bu eğitimsiz gaddar mahluklar yüzünden ,biber gazı taktiği cidden çok mantıklı bir çözümmüş ne uğraşacaksın darpla vs sık biber gazını durur haldeyken sürünsün köpek. Taksinin kendi üstüne olduğunu da düşünmüyorum 24 25 civarı bir yaş gösteriyordu.
Salurbey dediğiniz gibi öküz dövsen gene öküz
Uzun lafın kısası bunlar bitmez.Benim bugün öğrendiğim kamera olması ve kriz anlarında sakin kalabilmek. Adam beni öldürmedi ama adamı kovalarken akıl kontrolümü kaybedip kendimi de diğer insanları da tehlikeye atmış oldum ve şimdi fark ediyordum saçma riskler aldım.Değerli yorumlarınız için de çok teşekkür ederim.

sonradanda olsa akıllı ve mantıklı düşünmene sevindim

size bunu yapan taksici olsun veya başka bir araç olsun farketmez,adama atarlanıp küfür edip kovalamak düşündüğünüzde çok aptalca,,nedenmi
diyelim adam sizi devirmedide kaçtı sizde yakaladınız adamı dövmeye kalktınız
ya adam torpidodan silahı çıkarıp sizi vursa ne yapacaksınız,,ölmeseniz bile haksız durumda olursunuz ,çünkü adama saldırmışsınız adam nefsi müdafa yapmış görünecek

ama benim dediğim biber gazı yöntemi en güzeli,çünkü sakince yaklaşıp gazı suratına yediğinde ,silahıda olsa torpidodan araıp bulma ve size ateş etme ihtimali sıfır gibi bişey,,hayatınızda hiç yüzünüze biber gazı yedinizmi bilmem ama ben şahsen bir defa yedim,bir dahada yemek istemem
çok kötü bir şey,insan o anda dünyadan vazgeçiyor tek düşüncesi canını kurtarmak oluyor,zaten yapacağı başka bişeyde olmuyor

etkisinin geçmesi ve gözünüzü açabilmeniz yarım saati buluyor

polo34
15 Nisan 2017, 09:54
Şeridi yurt dışında ortalayarak gidiniz, ülkemizde ne yazık ki malum işte, yavaşsanız madem manyağa denk geldiniz, araçlar çok hızlı vs sağ şeridin emniyet çizgisine yaklaşın, yapmazsanız böyle keyfiniz kaçar yok yere...