PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İçinden Çıkamadığım Ceza Sorunum



motolojivlog
11 Nisan 2017, 18:35
Selamlar Dostlar,

23.10.2016 14:28 tarihinde Motoliz'in Balmumcu mağazasında yaza veda etkinliği vardı. Oraya gitmiştim geçenlerde e devlette vergi borcuma bakıyordum 199TL ceza yazılmış. Ceza maddesi olarak 66.maddeden yazılmış ve zamanında ödemediğim için 250TL ödemem gerekti.
Şimdi sorularım;
66.madde bir çok kural ihlalini içermesine rağmen hiç bir ihlali yapmam mümkün değil.
http://trafikcezalari.web.tr/trafik-cezasi-madde-66/
(Linkte ceza tutarı bile farklı)

O gün o etkinliğe katılan başka birilerine aynı maddeden ceza kesildi mi? Sanıyorum bir memur, Motoliz'in bulunduğu binanın çevresindeki otoparkta park halinde bulunan tüm motosikletlerin plakalarına ceza yazmış olabilir mi?
Hemen atlayanlar olabilir diye belirteyim, o gün bazı motosiklet sürücülerinin egzoz seslerinden rahatsız olan çevre sakinlerinden Polis'e sık sık şikayet gitmiş ve ekipler gelip uyarmıştı.
İtiraz et diyeceksiniz belki, ama itiraz edenlerin hikayelerini duyduktan sonra uğraşmak istemedim. Mahkemenin sonucunda ceza yazan memurun görüntü kaydedici ekipmanı olmadığından ispatlanamıyor denilip ödediğin ceza vb masraflarla kalıyormuşsun.

karadag.05
11 Nisan 2017, 19:27
Youtube de motoclog yapan arkadaş bi arkadaş var mt-07 mi mt-09 mu ne kullanıyor. Tek teker falan yapıyordu bi videosunda. O da böyle birşeyler diyodu o videoda. Ama adını hatırlayamadım bir türlü. Hadda iki eğlendik burnumdan geldi falan demişti yazdıklarını okuyunca aklıma o arkadaş geldi..

weirdo1
11 Nisan 2017, 22:05
Beşiktaş ve motosiklet aynı cümle içinde gecince ateş basıyor. En iyisi hiç geçmemek ordan.trafik ciddi çalışıyor orda.