PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'da Karlı Bir Günde Yardım Hikayesi



wurtz
17 Aralık 2016, 22:06
15.12.2016 Perşembe günü arkadaşımın yeni teslim aldığı Bajaj Pulsar NS 200'ünü Armada AVM civarından Eskişehir yolu üzerinden Ümitköy tarafına getirmem gerekiyordu. Şansımıza tesimattan 2 saat önce başlayan kar yolları kaplamaya başlamıştı ve yer yer artan buzlanmalar mevcuttu. Henüz mumu üzerinde MRF lastikleriyle buzlanan yolda 10 km kadar yol yapmam gerekiyordu ve yolda ciddi şekilde kayma hissediliyordu. Mavi renkte 06 plakalı TMF stickerlı Peugeot Partner kullanan bir arkadaş varış noktama kadar artçılık yaptı. Motosiklete her binişimde iyi ki bu camiadayım derim ancak yaşadığım bu olay hala motosiklet camiasının ne kadar duyarlı olduğunu tekrar bana hatırlatmış oldu. Bunu da böyle bir anım olarak kenara not düşmek istedim.

* Bu arkadaş ile tanışmak istedim ancak sanırım yolun yorgunluğu ve soğuk sebebiyle irtibat bilgisini almayı unuttum. Arkadaş buraya üye ise ya da tanıyan varsa bana ulaşırsa çok memnun olurum. Bir kahve içmek isterim böyle iyi niyetli bir kişiyle. :cat:

Mengu16
17 Aralık 2016, 22:32
Siz azıcık karda zorlanmışsınız ben ise Elmadağ'a çıkmak için iyice kar tutmasını bekliyorum :) Pulsar ile değil tabi diğer motorumla çıkacağım.

wurtz
17 Aralık 2016, 22:41
Siz azıcık karda zorlanmışsınız ben ise Elmadağ'a çıkmak için iyice kar tutmasını bekliyorum :) Pulsar ile değil tabi diğer motorumla çıkacağım.

Bundan önce sadece İzmir ve Aydın civarında motosiklet kullandığım için kar ve buza alışkın değildim. Sanırım lastikler de sıfır olunca tutuş iyice zayıfladı. Sanırım yolun %10'luk bölümünü kayarak gittim. :cherry: