PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 17 Aralık 2016 Ehliyet Sınavı



Gassal
17 Aralık 2016, 13:13
Sınavdan bir saat evvel çıktım.Sorular gayet basitti.Bir iki soruda takıldım.O da bilmediğimden değil seçenekler birbirine çok yakın olmasından kaynaklı.Örneğin Araç lastiğinin ömrünün bitmesi ne gibi riskler taşır tarzı bir soru vardı.İki seçenek arasında kaldım.Biri yol tutuşunu etkilemesi diğeri trafik kazasının çoğalması gibi bir şeydi.Ben yol tutuşu olan seçeneği işaretledim.Mantıken ilk seçenek o geldi.Yani trafik kazasına sebep olması seçeneğini düşündüm mantıken.Umarım doğrudur.Velhasıl kelam rahat geçeceğimi düşünüyorum...

kahraman1
17 Aralık 2016, 13:32
Yanlış işaretlemişsin,kazaların çoğalması olmalıydı yol tutuş sadece sebeb olduğu nedenlerden biri,fren mesafesi,lastik patlaması gibi bi çok neden gibi,genel olarak kazalara sebeb olur,kazalar çoğalır.

Gassal
17 Aralık 2016, 13:46
aynı şeyi söylüyoruz zaten.trafik kazası olması için bir sebep olması lazım.bu sebepte lastiklerin kötü olması sebebiyle trafik kazalarının olması.

kahraman1
17 Aralık 2016, 13:57
İki seçenek arasında kaldım.Biri yol tutuşunu etkilemesi diğeri trafik kazasının çoğalması gibi bir şeydi.Ben yol tutuşu olan seçeneği işaretledim. Demişsin,bende diyorum ki kazaların çoğalması olacaktı. belkide ikiside yanlıştır :)
Birde neye sebeb olur dememiş ne gibi riskler demiş o yüzden yol tutuşta olabilir,şaşırtıcı bi soru.

Gassal
17 Aralık 2016, 14:41
hatta bu soruda yanlışlık var diye itiraz edecektim görevliye o derece arada kaldım.neyse ney 80 altına düşmem diye tahmin ediyorum forumlardan takip ettim cevapları baya doğru var.inşallajh yanılmam hayırlısı