PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kapıda nakit ödeme



Emrah M.
17 Aralık 2016, 13:05
Daha öncede aynı konuyu açmış bir cevap alamamıştım :pale: .Bi umut tekrarlıyorum.

Kappa K22N yan çanta kilit mekanizması kırıldı.Tavsiye edebileceğiniz bir alış-veriş sitesi varsa yazarmısınız.Kapıda + nakit + kontrollü ürün alabileceğim bir site aramaktayım :santa:

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/167529-yan-canta-kilidi.html

Mengu16
17 Aralık 2016, 13:30
Önce parçayı bir bulun sonra satıcının güvenilir olup olmadığını konuşuruz :) Kapıda ödemeyi herkes yapmaz çünkü alıcı kargoyu kabul etmezse gidiş-geliş kargo maliyeti satıcıya kalıyor.

Süleymantnz
17 Aralık 2016, 13:32
canım kardeşim google kaynıyor. ara bak google'dan.istediğin ödeme seçeneği var

linkinpark20
17 Aralık 2016, 13:36
Kapıda ödeme saçma sapan bir sistem. Adama ürünü kontrol edip ödemeyi yapayım diyorsunuz, önce parayı öde malı al gerisine karışmam diyor. Savcılık bu şekilde dosyalarla dolu. Özellikle tv deki telefon satıcıları bu yöntemi kullanıyor.

gungenir
17 Aralık 2016, 14:05
Kargonun kabahati değil bu aslında. Gerçi adamakıllı açıklama yapmıyorlar onların kabahati sayılır.
Gönderi yapılırken kargonun teslimatı esnasında alıcının pakedi açıp kontrol etmesi göndericinin onayına bağlıdır. Eğer gönderici onay vermemişse kargo görevlisi önce teslimatı yapar pakedi sonra teslim eder.
Çünkü ne olursa olsun teslimatı reddetme hakkınız var. Ancak göndericinin kontrolüne onay vermediği bir paket açılmışsa kargo kabul edemez.

okanbagiscan
17 Aralık 2016, 14:34
Bilindik sitelerden geri dönüşü olumlu bir satıcıdan almak en mantıklısı.Kapıda ödeme daha güvensiz bence.Diğer türlü siz onay vermeden para satıcıya aktarılmıyor.Kapıda ödemede kaptı kaçtı misali.Hanım elektronik tarak almış saç düzleştiricisi gibi birşey haberim yok kapıda ödemeyle aldılar.ürünün biri bariz kullanılmış üzerinde saç kılları olan tutma yerindeki marka yazıları falan silinmiş bir ürün göndermişler.Aradılar ulaşamadılar fatura adresine gittiler firmayı bulamadılar.Bilginiz olsun.

MrMud
17 Aralık 2016, 16:56
Kapıda ödeme ürünün sağlam olacağı anlamına gelmez.
Kapıya gelen ürünü paketiyse eger açıp beğenmedim alın diyemezsiniz. Ya hiç dokunmadan iade edersiniz yada alırsınız.

Bazı bilinçli duyarlı kargocular, şüphelendikleri güvenmedikleri kargolarda alıcıyı uyarıyor, bunu almayın iade edin, eğer paketi açarsanız iade alamam diyor.
Shopping tv tarzı 100 liraya iphone satan kanallardan alışveriş yapan, bilinçsiz gariban vatandaşa telefon diye usb kablosu veya kablosu bile olmayan şarj aleti gönderdiklerini söylemişti bi kargocu arkadas, tecrübeden dolayı ağırlığında bi tuhaflık hissettiklerinde, bakın bu pakette bi problem çıkacak isterseniz iade edebilirim, ama paketi açarsanız geri kabul edemem diyorlarmış.
Tabi merak edip illada alan olduğunda bide bakıyo ki , telefon beklerken terlik çıkıyor.
Sonuç hüsran.

Mexico
17 Aralık 2016, 17:43
E-ticaret sitem var. Günlük 20 civari kargo çıkarıyorum en az 15i kapıda ödeme. Alan insanlar kendini güvenceye aldıklarını sanıyorlar ama yanılıyorlar. Çünkü ödemeyi yapmadan kargo firması kargosunu teslim etmiyor. Hadi diyelim üç kâğıt yapıldı, içinden başka bir şey çıktı, iade etmek istedi. Kargo parasını iade etmez. Ancak bana iade yollamak istediğini belirtmeli.
Kısacası kapıda ödeme aldığınız zaman satıcıyada aliciyada bir faydası yok. Aksine en az +5 TL tahsilat komisyonu ödüyorsunuz ☺

bestamik19
17 Aralık 2016, 18:37
Kappa çantaların distribütörü ÖZEN MOTOR oradan iletişime geçip ihtiyacınız olan parçayı temin edebilirsiniz.