PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bajaj Pulsar Ns200 Arka Çanta Mı Yoksa Yan Çanta Mı?



ubuntu67
28 Kasım 2016, 21:02
Selam arkadaşlar. Tam bir sene oldu Pulsarı alalı. 14 bin km yaptim. Ama günlük kullanmıyorum sadece kamplara, haftasonu gezilerine katıldım motorumla. Bu yaz da iki uzun yol yaptım, çok çok memnun kaldım. Yakıt ve performans açısından on numara. O yüzden bu sene de Pulsara binmeye devam edeceğim. Belki planladığım Iran turunu da onunla yaparım.

Sizlere sormak istedigim yeni sezonda motoruma bir çanta takmak istiyorum. Arka çantanın endurolar hariç motosiklete pek yakışmadığını düşünsem de en kolay çözüm bu sanırım. Shad sh48 modelini begeniyorum, ileride motorumu büyüttüğümde de kullanabilecegim bir model. Acaba çok büyük olur mu Pulsara. Yüksek hızlarda yalpalama yapar mı topcase? Arka çanta kullananların yorumlarını bekliyorum.

İkinci bir çözüm de soft yan çanta kullanmak. Ben zaten kamp cadirimi, uyku tulumumu sosis canta ile tasiyorum, bir sekilde arkaya bagliyorum. Ama ıvır zıvır eşyalari koymak için iki yan çanta güzel olur sanki. Arka çantaya da gerek kalmaz, ucuza halletmiş olurum dedim. Tabi onun için de yan çantalarin sarkmaması düzgün durması için demir yaptirmam lazim. Hem o demirler sosis cantayi da düzgün baglamamı sağlar. İnternette Vexo marka yan çanta var fiyatı da gayet uygun, demiri de uyguna bir arkadaşıma yaptırırım diye düşündüm. Lakin yan çantalar hızını füşürür, süratin bariz şekilde azalır diyen de oldu.

Kararsız kaldım. Topcase kullanan ya da sadece yan çanta kullananlardan fotoğraf ve yorum bekliyorum :)

Yardım için şimdiden teşekkürler. Selamlar.