PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ATV " nin motorcularla sorunu



bugs buny
19 Kasım 2016, 19:19
Arkadaşlar, Atv haberin motorcularla ne gibi bir problemi var ?Bilen var mı?İçimizden biri bunların tavuğuna kışt mi dedi?her akşam motorcuları kötü gösteren bir haber muhakkak var

Fat!h33
19 Kasım 2016, 19:31
Bu akşam ne vardı

navari
19 Kasım 2016, 19:44
Kaza yapan motorcular ile ilgili vardı ama sadece motorlulara yönelik değildi bence Gaza yüklenmeyin diyordu ve bazı araba kazaları da vardı

bugs buny
20 Kasım 2016, 12:41
HABER 1 ; Motorsiklet 3 tane yayaya birden çarptı. HABER2 :Hızlı giden motorcular kavşakta kaza yaptı.HABER3;Kavşakta motorcular araçla carpştı.(aracın kırmızı ışık ihlali yaptığından bahsedilmiyor)HABER4; Ülkemizdeki motorsiklet terörü.Ayrıca bunların dışında Önceki günlerde Samsun da BMW X6 NIN ışık ihlali yaparak motorculara çarptığı kazada da nasıl taraflı yayın yaptığını herkes hatırlıyor. Elbette kazalar haber değeri olan yayınlanabilir konulardır.Ancak neden sürekli motorcuları kusurlu gösteren haberler yayınlanıyor.

qıp
20 Kasım 2016, 12:46
kanal seşme özgürlüğün yok mu

bugs buny
20 Kasım 2016, 12:55
kardeş.konuyu okumadın galiba. bu kanalı izlemeyelim.başka kanalı izleme özgürlüğünü kullanalım demiyorum.Atv nın bizle sorunu nedir bilen var mı diye soruyorum.

watercolours
20 Kasım 2016, 13:10
Az olan şeyler haberdir. Günde yüzlerce otomobil kazası olduğu için haber değeri yok. Motosiklet kazaları az olduğu için göze çarpıyor. Ama yüzlerce otomobil kazası varken de motosiklet terörü demek abesle iştigaldir.

Lucas
20 Kasım 2016, 13:31
kardeş.konuyu okumadın galiba. bu kanalı izlemeyelim.başka kanalı izleme özgürlüğünü kullanalım demiyorum.Atv nın bizle sorunu nedir bilen var mı diye soruyorum.

Haber editörlerinden biri motosikletlilere gıcık olabilir.
Haber müdürleri plazanın önüne park eden motorlardan tiksinmiş, tüm motorculardan nefret eder hale gelmiş olabilir.
Hıncal Uluç akşam 5 çaylarında kapı kapı, büro büro dolaşarak tüm ATV binasındakileri motosikletlilere düşman etmiş olabilir.
Vb.

MD.Murat
20 Kasım 2016, 13:49
ya da motosikletliler kendilerini insanlara düşman etmiş olabilir.

dün semt pazarının içinde o kalabalıktan motorla geçmeye çalışan kurye gördüm.

her gün tam dayaklık iş yapan 10 larca motorlu görüyorum.

vlogların madure bacı formatında videolarında bile %90 motorcu haksız durumda oluyor. arabacılar ne yapsın?

shruikan
20 Kasım 2016, 15:24
bizim orda bi laf vardır: bunların anasını motorcu ...miş galiba.

GB79
20 Kasım 2016, 18:10
Arabacıların lobisi bence

neyzen38
20 Kasım 2016, 18:22
O değil de benim şaşırdığım haberi sunan kel de motorcuymuş.

Ulan haysiyetsize bak sokağın ortasından gemi geçse, motorla çarpışsa gemiye şaşırmaz haber yapmaz, motorcuları haber yapar bunlar.

motolojivlog
20 Kasım 2016, 20:16
Birgünde, amacına uygun kullanıldığında motosikletin ne kadar yararlı olduğunu haber yapsalar.

bugs buny
16 Aralık 2016, 09:54
Acil durumlarda basılması gereken "DİKKAT ERGEN VAR" düğmesine basın ve yetkililerin gelmesini bekleyin.

kanal seşme özgürlüğün yok mu

S3cond
16 Aralık 2016, 11:21
Fox ve halk tv dışındaki kanallardan haber izlemeyin beyninize zulüm etmeyin;) "padişahım cok yaşa"

ZümeR
16 Aralık 2016, 12:32
Amerika nın TR deki kanalı olan Fox mu ??
Millet 2 ile 2 yi toplar 4 bulur.
O kanaldaki küçük beyinliler ya 3 bulur ya 5 her şeye muhalefet
Ne beklenir ki ?
Neticede USA nın iyiliğine çalışıyorlar..

MrMud
16 Aralık 2016, 12:42
Benimde özellikle dikkatimi çekmişti atv nin bu tavrı.
Buna orantılı olarak motorculari pozitif tanıtmaya çalışan Show tv de tuhafıma gitti.
Boğaz köprüsüne girip deli gibi koşan bi köpeğe köprü çıkışına kadar kalkan olup eskortluk eden 5 tane motorcu yu haber edip, kahraman motorcular başlığı atmışlardı, yaptıkları alkışlanacak bi olay bencede ama haberin başlığını görünce "Bayram değil eniştem beni niye öptü" hesabı geldi aklıma :)

Zabitatak
16 Aralık 2016, 13:04
Haberi hazırlayanlardan birinin kız arkadaşını bizim motorculardan biri gondiklemiştir onun siniriyle bence

S3cond
16 Aralık 2016, 13:19
Amerika nın TR deki kanalı olan Fox mu ??
Millet 2 ile 2 yi toplar 4 bulur.
O kanaldaki küçük beyinliler ya 3 bulur ya 5 her şeye muhalefet
Ne beklenir ki ?
Neticede USA nın iyiliğine çalışıyorlar..

O kanal dedigin kanaldaki insanlar en azından senin tabirinle o küçük beyinleriyle özgür iradeleri ile doğruyu konuşabiliyorlar,
diger kanallardaki koca kafalar
Kullluk yapıyorlar,olmayanı oldu gösteriyorlar,sırf cıkarları için sereflerini satıyorlar.
Sana tavsiyem ön yargılarından kurtul,Hitler almanya'sının var oluşu ve 2. Dünya savası sonunda yok oluş dönemini anlatan tarihi verilere göz at ;)
Günümüz türkiyesi ve günümüz Adolf'unu tanıman fazla sürmeyecek....

gungenir
16 Aralık 2016, 13:38
Bizim memlekette televizyon yayınlarını adamakıllı denetleyen bir kurum yok. RTÜK denen kurumun olayı da zaten "sigara içen görünmesin, hükümete laf edilmesin" gibi durumlara müdahale etmekten ileri değil.

O yüzden haberciler özellikle muğlak konularda haberi eğip bükebilir. Etik kavramından haberi olmayan pek çok haber servisi de bunu sürekli yapar, yapıyor.

Buna en iyi örnek satanizm mevzusu.
Yaşı genç olanlar "ne alakası var yav" diyecek ama yaşı yetenler mevzuyu hemen hatırlar. Vaktiyle Şehriban adındaki ailesi göç eden bir kızımız İstanbul'da kendine şımarık bir arkadaş grubunda yer edinir. Bu şımarık çocuklar uyuşturucuyu fazla kaçırdıkları bir gün kafalar 1500 halde genç kızı katlederler. Uyuşturucunun etkisi geçtiğinde durumu fark ederler ama çok geçtir. Gözaltın alınırlar, sorgulanırlar. Ve hiç alışık olmadığımız bir cümle kurarlar. "Satanistiz kendisini şeytana kurban ettik."

Şimdi haberci kafasına göre bu adamın köpeği ısırmasıdır. Çünkü hiç kimsenin bilmediği bir konudur Satanizm. Bu olaydan sonra Türk medyasında bir satanizm furyası başlar. Siyah giyen gençler satanizm tarikatının müridi ilan edilir, tineri çekip duvara yazılmış "Ayşeyi seviyom" yazıları Satanistlerin eserleri olarak kabul edilir. Çalışkan yurdum muhabiri Satanizmle ilgili kitap, defter ne bulduysa araştırır. Model model sallama haber üretir. "Çocuğunuzun satanist olduğunu anlayabileceğiniz 10 belirti." ve "Kaybolan sokak kedelerini (aslında belediye zehirlemiş) satanistler mi katletti." haberleri favorimdi. Ancak Show haberde çıkan "Satanistler Türkiye yönetimini ele geçirmeye hazırlanıyor." haberi finalde açık ara ipi göğüsledi.

Bu satanizm neden çok tutulmuştu? Çünkü bir Allah'ın kulu çıkıp "Arkadaş, bu satanizmi ben biliyorum, öyle bir şey değil." diyecek kadar bilgili değildi. Soru tamamen çalışmadığımız yerden çıkmıştı. Dolayısiyle bedava haberin tadını alan haberci istediği gibi yalan haberi dayayıp haber bülteninde kendine yer edinebiliyordu.
Tabi etik nedir bilmedikleri için azıcık saçı uzun, siyah giyinmeyi seven, rock müzikle ilgili herkesin hayatının ne derece zorlaşacağını umursamamışlardı.
Modası geçince bu satanistler de unutuldu gitti. Hala Ülkeyi ele geçirecekler. Allahtan unutuldu yoksa "Fetö satanist mi?" haberi görürdük.

Bu resmen patates pişirmek için orman yakmak. Ama orman başkasının ormanıysa sıkıntı yok.

Ayrıca bu yalan haber mevzusundan sonra bir de bizim memleketin tutumu söz konusu. Hiç kıvırmaya gerek yok. Biz kavgayı, tartışmayı seviyoruz. Yarışma olsun, dizi olsun dakika başı bir gerginlik, bir kavga gözünüze batmıştır. Hatta uzaklarda aramayın. Forumda bile azıcık fikir ayrılığı olduğunda bile kılıçlar çekiliyor.
Haberci de bunun farkında. Dikkat edin bir yerde bir kaza, bir yangın vs olduğunda haberci hemen "İhmal var mı?, kim kabahatli?" diye soruyor. Tamam bu habercinin görevi ama gerek olmadığı zamanda bile soruyor.
Örneğin Show TVde bir haber izliyorum. Engelli insanlar için olimpiyat gibi bir yarışma tertip edilmiş. Koşuyorlar, atlıyorlar falan. Haber spikeri "İhmal" diye deliriyor. Yav nooldu gene. "Engelli vatandaşlar koşarken düştü, önlem alınmamış." Yav iyide haberin videosunu izliyorum. Herkes mutlu, herkes gülüyor. Muhabirden başka kimse kaşını çatıp "mağdurum" dememiş.
Tabi gözü görmeyen vatandaşın koşmasını ne yapalım. Ama biri ona eziyet edecek olsun hemen yakasına yapışırız.

Şimdi sonuçta durumdan rahatsızsanız telefonu alıp bu yayınları ilgili kuruma şikayet edebilirsiniz. Ama en nihayetinde iş azıcık zeki olup sapla samanı ayırmaktan geçiyor.

bugs buny
22 Aralık 2016, 18:05
Herkese merhaba.
19/11/2016 tarihli ATV haber yayını ile ilgili eleştirimle ilgili olarak, yeni gelişme olduğu için güncelleme yapma ihtiyacı oldu.

Hemen haftası gelmeden 25/11/2016 tarihli yeni haberde son derece tarafsız ve haklı olan yorumları gördüm ve kendi adıma memnun oldum.Motorcuların ve araçların hatalarını tarafsız bir şekilde çok olumlu ve mantıklı bir dil ile anlatılmış.

Haberi bir vlog arkadasımız youtube yüklemiş.
https://www.youtube.com/watch?v=X3nfLnEQYOA

mustafav
23 Aralık 2016, 14:40
ben de A haber de dün motor kazası haberi gördüm ama haber gerçekten haber niteliğindeydi. adama motorla 298 Km/h hız yapuyordu. Ohannes yani. uçuyor bildiğin. Sonra da başka bir motorcu arkadaşına çarpıyor ikisi de hakkın rahmetine kavuşuyor. yani yarış pisti haricinde yaklaşık 300 Km/h hız yapınca haliyle konunun haber değeri oluyor.

Ne demişler köpek insanı ısırınca haber olmaz ama insan köpeği ısırırsa haber olur :D başka haber görmedim. çünkü a haber izlemiyorum :D

kurubuz
23 Aralık 2016, 14:59
Fox ve halk tv dışındaki kanallardan haber izlemeyin beyninize zulüm etmeyin;) "padişahım cok yaşa"
Zaten başka kanal da zorlasam da seyredemiyorum. Sadece bu ikisi kaldı