PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : HD Iron 883 uzun yol gidermi?



MainState
29 Ekim 2016, 10:10
Selamun aleyküm
2017 kasım'da 16 kişi grup halinde dostlarla çin beijing'e gideceğiz,ben touring tip motorları hiç sevmem(bir türlü ısınamadım) şu an bende honda cbr 250 var(sonuna kadar harley davidson tutklusuyum ama nasip olmadı) speed tip motorla çin'e kadar gidemeyeceğimi biliyorum gideceğim 16 kişide Harley davidson iyi olur dedi en iyisi en ucuz'u iron 883 sanırsam, siz ne diyorsunuz dediğim gibi istanbul'dan beijing'e gideğim bu sebeple cidden iyi olmalı ve fazla yakmazsa iyi olur, motor parası kadar benzin parası vermek istemem açıkcası, son olarak öyle hayvan gibi kıçı,başı ayrı oynayan bir motor istemiyorum zemin tutuşu güzel fazla titremeyen bir şey istişorum yardımca olursanız sevinirim :)

modifiye konusunda sıkıntı yok para bolca var lastik,süspansiyon vs. değişimi yapabilme imkanım var.

efendy06
29 Ekim 2016, 10:18
Uçakla bile 7 bin km aradaki mesafe. Sizin rota 15 - 20 bin km olur. Yolda yaşlanır ölürsün. HArley gider de, yolda kaç kez normal kaç kez ağır bakım yaptırman gerekir farkında mısın?

127
29 Ekim 2016, 10:21
Gider giderde yolda cidden motor parası kadar benzin yakarsın. Ayrıca mesafe de cidden uzun.

Metilen
29 Ekim 2016, 10:22
Ortalama yakıt tüketimi 100km de 5 litre civarı. Deposu 12 litre. Bol bol benzinlik ziyareti şart olur. Bunun dışında rodajını tamamlamış bir Iron ın mekanik olarak sorun çıkaracağını sanmıyorum.

MainState
29 Ekim 2016, 10:27
Yorumlarınız için teşekkürler,
bi arkadaş bakıma sokarsın felan demiş ama zaten öyle git-gel bir yolculuk değil her ülkede 1 hafta felan konaklayacağız uzun süreli bir yolculuk olacak, bakım gerekirsede bakıma sokarız

Az önce bir arkadaşı aradım (beraber yola çıkacaklarımdan birisi) o da HD iron 883 alacak.

kuesier
29 Ekim 2016, 10:40
Abicim cok güzel bir plan. Motor hakkinda bilgim yok ama yolunuz acik olsun. KESKE bizlerin de imkani olsa. Tekerin duz bassin iyi yolculuklar

jackonbir
29 Ekim 2016, 10:51
istanbul-kırklareli gezimi yaparken yaklaşık yarım saat iki alman arkadaşın peşinden sürdüm
birinde nc 750 x diğerinde iron 883 vardı.
bana sorarsan sorarsan yapılır mı yapılır ama uzun süre motosiklet sürmeye alışkınsan harleyle yola çık
yoksa eziyet olur. oturuş tarzı belli bir süre sonra beline yük olur.

MotoNoob
29 Ekim 2016, 10:54
Türkiyeden çıktıktan sonra Benzin fiyatları yarıdan fazlaya düşüyor zaten. Geze Geze basarsınız hocam. Rahatça gider gelirsiniz. Kamera vs unutmayın, fotoğraflar yoksa küseriz sizlere :)

watercolours
29 Ekim 2016, 11:12
Harley 883 alacak kadar paran varsa, o paraya yolculuğunu çok daha rahat sürdürmeni sağlayacak bir sport tourer alabilirsin. HD ile çekilmez o yol.

COQ
29 Ekim 2016, 11:23
Asya gezileri yapmış bir çok Türk var.
Onların gezi raporlarını okumadan masraf yapmayın.
Giremeyeceğiniz, veya altınızdaki motorlarla geçemeyeceğiniz bölgeler var.

Bunun dışında istedikten sonra her motorla her yere gidilir.
Fakat rahat yolculuk yapmak istiyorsanız işler değişiyor.
Maddi imkanlarınız kısıtlıysa 883 almanız anlaşılabilir ama bütçenizi biraz daha zorlayıp enduro ya da turing motosikletlere yönelmek daha akılcı olur.
Tabi her şey imkan meselesi.

fireblade e
29 Ekim 2016, 11:30
Öncelikle Harleyle heryere gidersiniz ama titreşimi ve biniş şeklinden dolayı yorucu olabilir.Benim size tavsiyem Suzukı v strom 650 yada Honda NC 750 hele birde nc niz dct olursa mis tadından yenmez.Bu arada size iyi yolculuklar dilerim ve bol bol resim bekleriz.

MainState
29 Ekim 2016, 11:58
Şimdi bazı arkadaşlar imkan işi felan demiş imkan var, aslında rahatım için touringde alabilirim ama touringlerde hız vs. zor oluyor diye biliyorum(emin değilim) ben hem hız olsun,hem eğlence olsun,hem tecrübe olsun diye 883 iron seçmiştim aslında, zaten bol bol duraklayacağımız için bel'e yük felan olmaz her 3-5 saatte bir mola vereceğiz hem 16 saatte bir uyuya durmalık yer bulacağız gibisinden baya uzun bir yolculuk olacak,imkan var fakat dediğim gibi bol bol hız yapacağız arada bir trafiğe kapalı alanlarda drift yarışları gibisinden eğleneceğiz kısacası....


Ek olarak : bu 883 iron arkadaşımızda ön kaldırabiliyormuyuz?

SolidSnake
29 Ekim 2016, 12:04
Para bolca var diyorsanız neden şehir için üretilmiş olan 883'ü seçtiğinizi anlamadım ta pekin'e gitmek için. Harley ile uzun yola çıkacağım diyorsanız en azından dyna serisi öneririm. Bakın softail demedim bile. Ama derseniz ki ben zenginim, ( bunu sadece kendiniz bilebilirsiniz ) harley'in road glide veya street glide modelleri var, uzun yol için üretilmiş motorları. Onlara bakın.

Bir de ayrıca modifiye konusuna değineceksek, mid-control olduğu için ( direk forward ile gelen modeller de var ) mutlaka ama mutlaka motorunuza forwards'ları taktırmanız. Belli bir yerden sonra mid-control'de dizinize girecek ağrının haddi hesabı olmaz, o yüzden forwards'ı mutlaka düşünün. Bir de sele konusu var, 883 selesi çok iddialı olmadığı için selenin de değişmesi gerek. Bu iki modifiye çok pahalı mod'lar olmaz, sadece bir de süspansiyonlarda küçük ayarlamalara gidilebilir. Eğer maslak harley davidson bosphorus'un atölyesine giderseniz zaten size gereken herşeyi söyleyeceklerdir.

EK : Ön kaldırma muhabbetini okuduktan sonra bu arkadaşın troll olduğunun kanaatine vardım. Üstte ki yazıyı boşuna yazmış olmayalım, ileride bir gün faydalanacak olanlar olur...

MainState
29 Ekim 2016, 12:24
Troll değilim yanlış anlaşılma olmasın, bilgim yok diyelim,WUNDERWAFFE'de vs. ön kaldırma varsa bundada varmıdır yokmudur merak ettim açıkcası bilgisizliğim kabahatim olmuş..

SolidSnake
29 Ekim 2016, 12:36
Troll değilim yanlış anlaşılma olmasın, bilgim yok diyelim,WUNDERWAFFE'de vs. ön kaldırma varsa bundada varmıdır yokmudur merak ettim açıkcası bilgisizliğim kabahatim olmuş..

2017 kasım'a çok var. gidin şimdi harley'inizi alın, 2017 kasıma kadar alışın, egzos takın azıcık modifiye yapın, 2017 kasım'a yaklaşırken aldığınız fiyatın az aşağısına satın, sonra gidin dyna wide glide ya da fatbob türevi bir motor alın, ya da hangisini beğenirseniz işte.

harley ile wheelie yapan adamlar mevcut, ama neden harley dışında bir modele yönelmiyorsunuz ki? ktm'nin, honda'nın çok güzel yol motorları var, onlara bakın derim. Ama illa ki harley diyorsanız sizin bileceğiniz iştir.

dovahhkin
29 Ekim 2016, 12:41
TROL DEĞİLİM DİYEN HERKES TARTIŞMASIZ TROLDUR

hd 883 ön kaldırmak nedir, dışardan bakan motorla alakası olmayan biri bile bu soruyu sormaz.

Bahsettiğiniz yolculuk akıl almaz masraflı bir yolculuk, Bütçeyi zorlamak daha iyi bir motor almak falan değişik şeyler,HD ile şekil yapar az biraz gezer mutlu olursunuz.

çok tutarsız dedikleriniz.

МОТОRCU
29 Ekim 2016, 12:42
Beyler,
Çin'den konuşuyoruz değil mi? Hani bir yanlış anlaşılma yok değil? Arada bazı çöllerin falan olduğu ülke. Öyleyse sorun yok kardeşler. 😊

Shamy
29 Ekim 2016, 12:45
Toton ve cebin sağlamsa gider, yanina bidonla motor yağı almayıda unutma, eksildikce takviye yapman gerekecek cunku.

Bu Amerikonyalilari ellerinden opmek lazim hakikaten. Eskiden iphone a kizardim, adamlar ekol oldu, telefonu herkese itelediler, simitcinin elinde bile var diye, hadi en azindan kaliteli bir telefon oldu birkac jenarasyondur, hızı, stabilitesi, yeni teknolojisi, sahane bir isletim sistemi. Ama Harley dawitson la insanlara attigi kazik efsanedir Amerikonyanin. 883 gibi, yol tutus kotu, fren kotu, aerodinamk yok, teknolojiden eser yok, kamyon gibi agir, gitmiyor, durmuyor, viraj almiyor, ekonomik degi, zangir zangir titriyor, insanlar bu motoru alip birde farkliyiz ozeliz diyerek hava atmaya kalkiyor. Buyuk basari, boyle 50 sene onceki motorlara benzeyen, dul dul yap,ardindan bizim gibi akilli gecinen millete fais fiyattan sat. Tarih kitaplarina gececek bir basaridir.

Yillarin motorcusuyum, samimiyetime inanin, o kadar buyuk konusuyorum, alip satmayacaksin bineceksin deseler, 10 bin tl ye 2016 model 883 vericez 0 km deseler,anam karım olsun, forumum en namussuz serefsiz adami olayim, alip garajima koyarsam. Benim gozumde 883 kilo ile satilan hurdacidan alinan demirden farksizdir.

bumbala
29 Ekim 2016, 12:54
Depo çok küçük bahsettiğiniz rotada benzinlik olmayan yerler olabilir. Bu yüzden bir bezin bidonu yanınızda bulundurun.

Gidilmez cevaplarına şöyle bir cevap vereyim. Ankarada MZ ile dünya turu yapan birine rastlamıştım. Bu yüzden gitmek istedikten sonra heryere gidilir.

jimi_hendrix
29 Ekim 2016, 12:57
Suzuki intruder alın, rahat edersiniz.

ride_safe
29 Ekim 2016, 12:58
Vallahi üşenmeyip cevap yazan herkesi tebrik ediyorum. Beijing'e 16 kişiyle gidecek adam, foruma HD alayım mı diye soruyor. Çin yani, Çin halk Cumhuriyeti. Bence devri alem yapın, bering boğazından Amerika, kıtayı baştan başa geçer, gemiyle İspanya yaparsınız, ordan da Avrupa turu, hooop Türkiye :)

weirdo1
29 Ekim 2016, 12:59
Adam trol beyler, Sanıyorki burdan Çin'e duble yol var. Amaç geziyse gezi motoru alırsın. Şekil yapacam diyosan alırsın harleyi istanbuldaki bilimum caddelerde şekil yaparsın.

МОТОRCU
29 Ekim 2016, 13:01
Bırakın gençleri, eğlensin beyler 😀😀😂😃

Medh
29 Ekim 2016, 13:25
Tur camı alman lazim bir de yola çikmadan önce denemeler yapman gerekiyor. En büyük problemin rüzgar eğer oturuş pozisyonu sana uygun olmazsa vücudundaki ağrılar olacak. Sonucta bu motor uzun yol için degil sehirde kıvrak gitsin diye tasarlanmış. Bende xv950 var çok benzer motorlar, stock hali ile uzun yol için o kadar da uygun olmadigini soyleyebilirim. Özelliklede tur camı olmadan. Ek olarak iyi olmayan asfaltta da kesinlikle rahat edemezsin. Bunlar duzgun asfalt motoru sonucta. Birde burda millet işin doğru yada yanlışlıgıni tartisip milletin yalanini ortaya cikarma cabasinda sonucta bilgi verebiliyorsan ver, verecek birseyin yokaa gerisi bos laf kalabaligi. Sonucta konun basligi 883 uzun yol gider mi. Adamin hikayesini nasil cökertiriz degil.

vserkan
29 Ekim 2016, 13:29
Güzel bir route fakat HD 883 bu iş için pek mantıklı değil.
Bu gibi bir plan için bmw f serisi, tenere, Ktm990 gibi motorlar önerilir.

Hoş yamaha ybr125 ile Japonya'ya giden birisi vardı sanırım :)

zangiff
29 Ekim 2016, 14:17
Maddi sorun yok yol uzun neden touring değilde hd onu anlamadım ben.

F54
29 Ekim 2016, 14:40
883 tarzi motorlar kafe bistro tarzi yerlere gitmek icin tasarlanmistir
Bu kadar uzun km motosikletle gitmek istiyorsan
883 e nazaran ekonomik bakimi kolay oturuş pozisyonu dik ve rahat bi motor almalisiniz
V strom verys nc 750 varedero tarzi
Para varsa gs1200 tenere 1200
Daha tunuling olan fjr vfr tarzi motor alin rahat edin

Darkcity2000
29 Ekim 2016, 14:48
Benzer basligi ben de acmistim :)

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/142439-harley-davidson-sportster-883-ile-avrupa-turu.html

COQ
29 Ekim 2016, 14:57
Şimdi bazı arkadaşlar imkan işi felan demiş imkan var, aslında rahatım için touringde alabilirim ama touringlerde hız vs. zor oluyor diye biliyorum(emin değilim)

883 ile hız yapabileceğini kim söyledi sana?:)
Yolda turinglere yetişmeye uğraşır durursun.
Madem paran var üstüne koy güzel bir motor al.
883'ün üstüne sadece 2-3 bin euro eklesen Honda,Kawasaki,Suzuki'nin harika modelleri var.
Ya da para var huzur var dersen 5-6bin euro ekle Yamaha FJR 1300 al.
883 ile ne kadar hız yapabileceksin?





ön kaldırabiliyormuyuz?

Önünüzü kaldırma işini Tayland'a bırakın.
Beceremezseniz bile orda yardımcı olurlar.

BatuhanK
29 Ekim 2016, 15:04
Toton ve cebin sağlamsa gider, yanina bidonla motor yağı almayıda unutma, eksildikce takviye yapman gerekecek cunku.

Bu Amerikonyalilari ellerinden opmek lazim hakikaten. Eskiden iphone a kizardim, adamlar ekol oldu, telefonu herkese itelediler, simitcinin elinde bile var diye, hadi en azindan kaliteli bir telefon oldu birkac jenarasyondur, hızı, stabilitesi, yeni teknolojisi, sahane bir isletim sistemi. Ama Harley dawitson la insanlara attigi kazik efsanedir Amerikonyanin. 883 gibi, yol tutus kotu, fren kotu, aerodinamk yok, teknolojiden eser yok, kamyon gibi agir, gitmiyor, durmuyor, viraj almiyor, ekonomik degi, zangir zangir titriyor, insanlar bu motoru alip birde farkliyiz ozeliz diyerek hava atmaya kalkiyor. Buyuk basari, boyle 50 sene onceki motorlara benzeyen, dul dul yap,ardindan bizim gibi akilli gecinen millete fais fiyattan sat. Tarih kitaplarina gececek bir basaridir.

Yillarin motorcusuyum, samimiyetime inanin, o kadar buyuk konusuyorum, alip satmayacaksin bineceksin deseler, 10 bin tl ye 2016 model 883 vericez 0 km deseler,anam karım olsun, forumum en namussuz serefsiz adami olayim, alip garajima koyarsam. Benim gozumde 883 kilo ile satilan hurdacidan alinan demirden farksizdir.

Ben böyle giydirme görmedim :cherry: Haklı bir diydirme, katılıyorum :cherry:

SolidSnake
29 Ekim 2016, 15:11
883 ve diğer modelleri bir tutmak haksızlık olur, tonla harley var, dyna var softail var, touring modelleri var, yazdığınız eleştiri bir noktaya kadar geçerli sadece.

ufukt
29 Ekim 2016, 15:13
883 ile hız yapabileceğini kim söyledi sana?:)
Yolda turinglere yetişmeye uğraşır durursun.
Madem paran var üstüne koy güzel bir motor al.
883'ün üstüne sadece 2-3 bin euro eklesen Honda,Kawasaki,Suzuki'nin harika modelleri var.
Ya da para var huzur var dersen 5-6bin euro ekle Yamaha FJR 1300 al.
883 ile ne kadar hız yapabileceksin?



Önünüzü kaldırma işini Tayland'a bırakın.
Beceremezseniz bile orda yardımcı olurlar.

Tayland'da ucuz diyolar :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:12 ----------

Bu arada Kuba Filinta 200 öneririm yata yata gidersin

Jeeztro
29 Ekim 2016, 15:14
Önünüzü kaldırma işini Tayland'a bırakın.
Beceremezseniz bile orda yardımcı olurlar.

/thread olmuş. Kapatalım konuyu bence bu yorumdan sonra :)

Mengu16
29 Ekim 2016, 15:47
Depo çok küçük bahsettiğiniz rotada benzinlik olmayan yerler olabilir. Bu yüzden bir bezin bidonu yanınızda bulundurun.

Gidilmez cevaplarına şöyle bir cevap vereyim. Ankarada MZ ile dünya turu yapan birine rastlamıştım. Bu yüzden gitmek istedikten sonra heryere gidilir.
Ankarada sorsan herkes pilot hocam :cherry:

acgh1907
29 Ekim 2016, 15:56
Toton ve cebin sağlamsa gider, yanina bidonla motor yağı almayıda unutma, eksildikce takviye yapman gerekecek cunku.

Bu Amerikonyalilari ellerinden opmek lazim hakikaten. Eskiden iphone a kizardim, adamlar ekol oldu, telefonu herkese itelediler, simitcinin elinde bile var diye, hadi en azindan kaliteli bir telefon oldu birkac jenarasyondur, hızı, stabilitesi, yeni teknolojisi, sahane bir isletim sistemi. Ama Harley dawitson la insanlara attigi kazik efsanedir Amerikonyanin. 883 gibi, yol tutus kotu, fren kotu, aerodinamk yok, teknolojiden eser yok, kamyon gibi agir, gitmiyor, durmuyor, viraj almiyor, ekonomik degi, zangir zangir titriyor, insanlar bu motoru alip birde farkliyiz ozeliz diyerek hava atmaya kalkiyor. Buyuk basari, boyle 50 sene onceki motorlara benzeyen, dul dul yap,ardindan bizim gibi akilli gecinen millete fais fiyattan sat. Tarih kitaplarina gececek bir basaridir.

Yillarin motorcusuyum, samimiyetime inanin, o kadar buyuk konusuyorum, alip satmayacaksin bineceksin deseler, 10 bin tl ye 2016 model 883 vericez 0 km deseler,anam karım olsun, forumum en namussuz serefsiz adami olayim, alip garajima koyarsam. Benim gozumde 883 kilo ile satilan hurdacidan alinan demirden farksizdir.
Basladik yine :)

drumstar
29 Ekim 2016, 18:56
https://www.youtube.com/watch?v=bw3hvsZvlro


Hambalaleleyi lambaleyyo :flower:

Mamba09
29 Ekim 2016, 19:36
Ek olarak : bu 883 iron arkadaşımızda ön kaldırabiliyormuyuz?

https://j.gifs.com/DRwR8q.gif

hasmet
29 Ekim 2016, 21:06
1. Camsiz cruiser ile uzun yol yapilmaz. 100km uzeri yarim saat yolculuktan sonra kollar-bilekler agri yapar. Cunku sizi geri iten ruzgara karsi tek denge unsuru gidona asilip kendinizi one cekmenizdir. Surekli kollarinizla gidona tutunmaya calismaniz, yarim saat sonra rahatsiz etmeye baslar.

2. Bu kadar uzun yola gitmeye niyetli akli basinda biri boyle bir soruyu soramaz. Samimi soruyorsa eger, tecrubesi motosiklette uzun yol gitmeye uygun degildir.

acemi60
29 Ekim 2016, 21:37
Aşağıdaki hikayeye göre uzun yol yapabilmek motora değil sürücüye bağlı. Fakat, uzun yol yapma merakı ile motosikletle akrobasi merakı birbirinden çok uzak şeyler.

https://youtu.be/GFRgDInG_oQ

navarin11
29 Ekim 2016, 22:28
Sayın Main State arkadaşım, sorunsuz ve meşakkatsiz macera dolu bir gezi istiyorsanız ilk önce İstanbuldan Tokyoya kadar giden sevgili Serkan Söğütün (RÜZGARIN İZİNDE ) kardeşimizin seyahat yazılarına bir göz gezdir, kendisinin Afrika ve Nordpol gezileride var,takip edeceğiniz rota üzerine hertülr arazi şartları mevcut, çöl, toprak, çamur, Harley bu yolların moturu değil 1.cisi alçak, 2.cisi dişli lastik hiçde randımanlı olmaz,geçtiğiniz ülkelerde teknik bir sorunla karşılaşırsanız parça bulmanız imkansız, mutlaka dışarıdan tedarik etmek gerekirki buda gurubunuz için sorun olur seni bekleseler birtürlü beklemeseler bir türlü, sen bu seyahat için Yamaha XT 660 al gerektiğiğ kadar yüksek, lastikleri büyük,hemen hemen Orta Asyanın bütün büyük şehirlerinde parça bulabilmen ihtimali yüksek o yüzden daha etraflı bilgiyi Serkanın sitesinden almanı tavsiye ederim herşeyin gönlünce olması dilerimle.

hasmet
29 Ekim 2016, 22:29
Aşağıdaki hikayeye göre uzun yol yapabilmek motora değil sürücüye bağlı. Fakat, uzun yol yapma merakı ile motosikletle akrobasi merakı birbirinden çok uzak şeyler.

https://youtu.be/GFRgDInG_oQ
Kesinlikle. Bisikletle de gidilir, kosarak ta. Niye boyle bir baslik acilmis ki? Cok sacma. Onemli olan surucu. ya da kosucu, veya bisikletli. Her motosiklet olur sonucta. Hatta olmasa da olur. Degil mi?

Stunt
29 Ekim 2016, 23:07
merhabalar, bizde bi tane 2009 iron var yeni aldık üstüne oturdunuz mu bilmiyorum ama standart crusier rahatlığı yoktur kendisinde eğer hiç durmadan 1000 kmleri 2000 kmleri düşünüyorsanız çok zor

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------

ayrıca touringlere yavaş demişsiniz ben çoğu touringle bütün hd lerin içinden geçerim

COQ
29 Ekim 2016, 23:11
Şu yapılır/yapılmaz muhabbetlerine hastayım.
Eleman 50m ilerideki otobüs durağına yürümeye üşenip 2km ilerideki okuluna gitmek için gelip forumda küçük motor soruyor.
Hepsinin ortak klişesi
"Arasıra uzun yol yapıcam"
Hoop başlıyor forum ahalisi döktürmeye.
-Ohooo bizim bi abi var scooterla Türkiye'yi geziyor.

- O da bişeymi bizim bir abi mobiletle Arjantin'e gitti.

Vs.vs.vs.

Poposunu yataktan kaldırmaya üşenen adama verilen akıllar bunlar.

Çocukluğum ve gençliğimde tek tutkum motosiklet üstünde olmaktı.
Pejoyla, mobiletle enteresan yollar yaptım.
80'li yılların sonunda Mz ile Bursa'dan çıkıp Çanakkale üzerinden ege ve akseniz kıyılarını gezdim.
Gezdim ama bana sor.

Kimse inanmaz diye burda bahsetmekten çekinirken adam Mzle dünyayı gezmiş abi var diye rahat rahat yazıyor.:)

Adam ufacık motorla Türkiye'yi geziyor.
Vay be diyoruz.
Ulem bi bakıyoruz adam bunu geçim kapısı yapmış.

Yok mu başarı hikayeleri.
Olmaz mı onlarca var.
Peki sende o gö...
Pardon sende o motivasyon var mı?

Başarı hikayesi onlarca ama Türkiye'de ki motosiklet kullanıcısı 3 milyon.
Ne demek bu?
Herkesin yiyeceği nane değil demek.

Forumda gezi yazıları var.
125cc motorla 2-3 bin km gezmiş.
Kendisi de dahil yapılan yorumlar
" yapılmaz diyenlere kapak olsun!"

Raporu okuyoruz.
Elemanın canı çıkmış. Ottan poktan arızalarla uğraşmış. Yorgunluktan gezi planının dışına çıkmak, ilk bulduğu yerde yatmak zorunda kalmış.
Sorunsuz geldim diyor.
Halbuki para versen bi daha asla yapmaz aynı şeyi.
Cahil cesareti yola çıkıp, eve vardığı için şükür namazı kılan bir dünya arkadaşımız var.

Geziyi yaptı mı?
Yaptı.
Ama!

İşte aması var.

Çin'e gideceklermiş.
Bırakalım gitsinler.
Bakalım İran sınırına varmadan kaç tanesi su koyverecek?
Bizle de paylaşsınlar eğlence çıksın.:)

acemi60
29 Ekim 2016, 23:12
Kesinlikle. Bisikletle de gidilir, kosarak ta. Niye boyle bir baslik acilmis ki? Cok sacma. Onemli olan surucu. ya da kosucu, veya bisikletli. Her motosiklet olur sonucta. Hatta olmasa da olur. Degil mi?

Saçma sapan konuşan bir yol arkadaşı olmadıktan sonra her şeye katlanılır uzun yolda.

hasmet
30 Ekim 2016, 00:50
Saçma sapan konuşan bir yol arkadaşı olmadıktan sonra her şeye katlanılır uzun yolda.
Haklisiniz. Ama arkadas bu baslikta sadece uzun yol icin motosiklet onerisi istemis. Actigi diger baslikta (Bknz. "nenem ile uzun yol gidilir mi?") uzun yol icin artci onerisi istiyor. Oraya yazin bence. Burasi biraz alakasiz olmus.

polo34
30 Ekim 2016, 01:03
HD iskenderde 2 porsiyon iskender 20 tl idi galiba, yarın yemek şart oldu:)

Yanagisawa
30 Ekim 2016, 01:17
Cebinde paran varsa scoterle bile yaparsin ama tecrubeyle sabitlendi 12 gunluk vs avrupa turu 6800 € mal olmustu arkadasima..

alpbdr
30 Ekim 2016, 02:17
o plan yatar ben size diyim

acemi60
30 Ekim 2016, 11:09
https://galeri7.uludagsozluk.com/273/allah-zihin-a%C3%A7%C4%B1kl%C4%B1%C4%9F%C4%B1-versin_499931.jpg