PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Shark kaskta kırılan vizör sorunu :/ Yardımm



RidetoLive.
19 Eylül 2016, 15:09
Merhabalar.Geçen sene yaz sezonunda aldığım ve genellikle yazın kullandığım kaskın vizörü bundan 2 ay önce herhangi bir düşme çarpma olmadan yolda seyir halindeyken kırılmıştı fotoğraftaki gibi:jocolor:. Shark marka kaskı Türkiye de Anes motorun sattığını biliyorum direk aradım ve sorgusuz sualsiz hiç dinlemeden benden adres alıp yeni vizör kargoladılar.Yeni vizörü taktıktan sonra ekstra bir titizlikle açıp kapattım ve cumartesi yolda giderken aynı şekilde birden vizörün aynı yerden kırıldığını gördüm ve şok oldum.250tl gibi bir vizör ücreti beni rahatsız etti bugün anes motoru arıyıp konuşmadım yenisini tekrar gönderirler mi bilmiyorum göndermezlerse alcak durumum yok.Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan var mı? problem bende mi? Ne yapmam lazım akıl verin lütfen. :pr:

http://i.hizliresim.com/rE5l7M.jpg (http://hizliresim.com/rE5l7M)

Thracian
19 Eylül 2016, 15:16
Bu kaskların tam olark mekanizmasını bilmiyorum ama iki vizör de kırıldıysa sorun büyük ihtimalle vizörlerde değil demektir.Ya vizörün monte olduğu mekanizmada bir sorun var yada vizörün montajı yanlış yaptınız.

iduzen
19 Eylül 2016, 15:39
hocam kaskı göndersen de bi inceleseler, anes müşterisiyle ilgilenen bi firmadır yardımcı olacaklardır. benim vizörümde hafif problemli ama bu sezonu cıkarıp kaskı değiştirmeyi düşünüyorum. bu arada vizörler 190 tl bilgin olsun.

RidetoLive.
19 Eylül 2016, 17:14
haklısınız belki mekanizmadan kaynaklanmış olabilir.Montaj sebebiyle sorun yaşadığımı düşünmüyorum ilk vizörü kasktan hiç çıkarmamıştım takıp çıkarması biraz sıkıntılı çünkü ve o halde kırılmıştı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:10 ----------

anes istanbulda ben aydında yaşıyorum malum kargolar pek dikkatsiz zarar görmesinden korkuyorum.Anesin hakkını yiyemem daha önce çok ilgilenmişlerdi yarın arayıp durumdan bahsedicem kaskı talep ederlerse gönderirim çünkü bidaha aynı sorun yaşanırsa istemeye yüzüm olmaz benden kaynaklı olmasa bile.Kaskın markası Shark Skwal Matador şuan vizör fiyatı 249 Tl :(

AlpAksu
19 Eylül 2016, 17:20
ayni kask hatta ayni rengine bende sahibim geçen sene anes motordan almistim 1 senedir yagmur çamur demeden kullandim hatta kaski 4 kere düşürmeme rağmen hiçbir şey olmadi sorun bence vizörde degil baglanti noktalarindan kaynaklaniyor olabilir ya da tamamen şanssızlığınıza denk gelen bir durum.

RidetoLive.
19 Eylül 2016, 17:39
açıkçasını 2. olayı görünce kasktan soğudum yolda giderken kırılıp sallanan bi vizör Allah korusun kaza anında bana hiç bir fayda sağlamaz.Son ihtimal kaskı gönderip bakılmasını talep edicem hem güneş vizörü bozuk açılıp kapanmıyor hemde mekanizmasını kontrol etsinler açılıp kapanmasında bir sorun varsa vizörü o kırmış olabilir

whitedeamon
19 Eylül 2016, 23:24
Hocam merak ettim motor nedir

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:22 ----------

R25miş sanırım fotodaki motorsa eğer

saitakyuz
20 Eylül 2016, 13:53
Merhaba,
Aynı kasktan bende de var. Arkadaşla beraber 2 tane anes motordan aldık. Benim de vizör kırıldı ama arkadaşta bir sıkıntı olmadı. Anes motora gittik bağlantı noktasının fazla sıkı olduğunu ve kırıldığı oluyormuş bazı modellerde. Bağlantı noktasını gevşettiler ve bir daha kırılma olmadı.