Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : MTS Alarmlı Disk Kilidi iş görür mü?



kararsiz
07 Eylül 2016, 12:58
Bütçem sıfırlandı fakat yinede riski göze alıp 20-25 liralık kilitlere emanet etmek istemiyorum. Sizce MTS Alarmı disk kilidi işe yarar mı? Evimiz bahçeli, dış kapı demir kildi var evden çalınacağını sanmıyorum. İş yerimde de her yerde esnaf var kalabalık bir sokak direksiyon kilidini kırıp götüreceklerini bile sanmıyorum ama yinede gözü dönmüş birine denk gelirim diye korkuyorum.

Şimdi iki sorum var;
1) Bajaj Pulsar ns200'e uyumlu mudur?
2) Alarm öttü diyelim, nasıl kapatıyoruz? Kilitte alarmı susturma düğmesi falan yoktur sanırım. Sokağın ortasında çalmaya başlarsa zırt pırt ne yapacağım?

Seko
07 Eylül 2016, 13:55
Uyumlu olması gerekir ama bakmak lazım. Zırt pırt ötmez, öncesinde üçlü uyarı atışı yapar, ikincisinde normal şekilde 10 saniye ötüp susar. Genelde uyarı ötüşünde elleyenler kaçar.

Tefoo
07 Eylül 2016, 14:02
pulsar en çok çalınan motosikletlerden, bundan dolayı direksiyon kilidiyle bırakırsanız sadece motoru gitti bilin, kalabalık falan olması önemli değil. mts iş görür belki ama çok da güvenmemek lazım hırsız a 2-3 dk yeter o kilidi halletmek için. bence öncelikli alınması gereken zincir şeklinde kilit ve bi yere sabitlemek.

fatih.
07 Eylül 2016, 14:04
1.iş görür
2.pulsar ile uyumlu
3.öttügünde 30 40 saniye sonra susuyor. hemen susmasını istiyorsan anahtarı takıp öyle kapatıyorsun
ötmeden önce 3 kere uyarı veriyor

YGMRLRKRL
07 Eylül 2016, 14:08
Bende bahsetiğin alarmlı disk kilidinden kullanıyorum 45 TL'ye aldım.Kötü yanı Yağmur yağdığında ötüyor bu sebeple yağmurlu havalarda söküp 2 kilitle bağlayıp birde kilitli branda çekiyorum motorun üstüne hırsıza caydırıcı olsun diye.Avantajı avm veya ufak bi yere girdiğinde tık hemen kiltlersin benim su an montumujn cebinde duruyor 1 cebimi ona ayırdım alarmın devreye girme şekli bi sarsıntıda önce 2 kez kısa ötüyor sanki bende alarm var bende uzak dur der gibi kısa süre sonra tekrar sarsıntı olursa uzun uzun ötüyor ama tekrar susuyor yani biri alarmı devreye sokarsa saatlerce çalmıyor caydırıcılık için güzel benim işimi görüyor.