PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motosiklet bayilerinde teşhir ürünü sistemi var mı?



yigitap
22 Ağustos 2016, 17:07
Arkadaslar merhaba, ekim gibi kismet olursa sifir motor almayi dusunuyorum. Fakat daha once hic sifir arac almadigim icin bayilerde sistem nasil oluyor bilmiyorum. Bayilerde genelde motosikletler disarida oluyor ve millet bakacagi zaman bunlara bakiyor inceliyor uzerine oturuyor vs. Ayrica bu motosikletler disarida tozda guneste vs duruyor. Simdi biz sifir motosiklet alacagimiz zaman bize bu motoru mu veriyorlar yoksa bayinin elindeki bu motorlar teshir urunu mu oluyor? Acikcasi bu disarida uzun sure bekleyen ve herkesin kurcaladigi motoru almak benim isime pek gelmez. Sifir naylonlari vs. Cikartilmamis hic calistirilmamis motosiklet almayi tercih ederim. Bu bayilerde sistem nasil yuruyor arkadaslar bi bilgilendirebilirseniz sevinirim. Simdiden tesekkurler.

fkambay
22 Ağustos 2016, 17:54
benim şu ana kadar gördüğüm şudur ki sıfır motosikletleri dışarıya koymuyorlar dışarda bayinn elindeki 2. el motosikletler oluyor ben sıfır motosiklet aldım 3 ay önce içeride poşetleriyle duruyordu teslim aldıgım gün çıkarttılar poşetlerini hiç bir bayinin sıfır motosikleti dışarıda akşama kadar güneşin altında bekleteceğini sanmıyorum.

bindiregandi
22 Ağustos 2016, 18:19
hala satılmayan 2015 modeller uygun fiyata gelebilir.

mephamd
22 Ağustos 2016, 18:34
Dışarıda falan bazen sıfır motor da olur. Ama bunlar da calısıtırılmıyorlar asla. Aküsü bile takılmamıs oluyor. Yani hiç calıstırılmamıs ama dışarıda durmuş üzerine oturulmus bir motor alırsınız. Teşhir ürünü olarak görülmüyor ve verilmiyor bunlar tabi.
Bazı bayiler test motoru kullanırsa onu uygun fiyata verir bir sonraki yıl.
Motorun.dısarıda beklemesi falan motora.zarar.vermez.
Bu istekler olursa.bayı de motor.goremeyız. İnternetten sipariş ederiz.adrese gelir. Bu da işimize gelmez bence.

COQ
22 Ağustos 2016, 20:05
Bayiler motorların üstüne oturtmuyor! şeklinde serzenişte bulunan arkadaşlarımız bu müşteri profili hakkında ne düşünüyorlar?

yigitap
22 Ağustos 2016, 20:25
Anladim arkadaslar akusu filan takilmayip calistirilmiyorsa sorun yok. Ozellikle calistirilmamasi cok onemli.