PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : VURUP KAÇAN ARAÇ



wszr1290
21 Ağustos 2016, 04:38
Arkadaşlar işime gitmek için evden çıktım cadde üzerinde giderken ara sokaktan hızla yola atlayan araçla çarpıştık ekipmanım olduğu için önemli bir hasar almadım çok şükür ayağa kalkar kalkmaz bir fotoğraf çektim iyikide çekmişim aracı kullanan kişi beni orada bırakıp olay yerinden kaçtı.Kendi çabalarımızla plakadan sorup soruşturup aracı bulduk bir tekstil şirketine aitmiş işyerine gittiğimizde aracı kullanan kişinin patronuyla tartışmaya başladık büyük ihtimal kullanan kişi bunun tanıdığı ve korumaya çalışıyor.Tutanak tutalım dedik adam ben bu tutanağı tutmam nereye gidersen git şikayet et gibi laflar söyledi neyse biraz uğraştık tutanağı doldurmaya yeltendi bu esnada sen haksızsın ben haklıyım derken tekrar olayın yaşandığı caddeye gittik tabi bu arada işyerinde bıraktıkları bir kişi tutanağı dolduruyor,tekrar döndüğümüzde tutanakta aracı kullanan kişinin değilde başka birinin bilgileri yazıyor buda gösteriyorki ya ehliyeti yok ya da bu hayra alamet bişey değil.Öğrendiğimiz kadarıyla aracı kullanan kişi azeri asıllı birisi motosikletimde 850 tl lik hasar mevcut ve hasarımı karşılamıyorlar ne yapmamı önerirsiniz çok zor bir durumdayım lütfen bana yardımcı olun şimdiden tşk ediyorum.

yzk2001
21 Ağustos 2016, 05:19
Polise git mala zarar vermeden islem yaptir fotografin renkli ciktisinida ver sikayrtci ol hem motorunu yaptirirsin hem tazminat alma hakkin dogar

Carbondioxid
21 Ağustos 2016, 09:00
Geçmiş olsun.

karadag005
21 Ağustos 2016, 09:02
Trafik amirliğine gidiyosun olayı anlatıyosun fotoğrafı felan ver onlara. O mühitte kamera varsa kaydından da bakarlar ondan zaten. O şahısa olay yerini terk etmekten mala zarar vermekten ehliyetsizse ehliyetsizlikten ceza yazarlar. Senin zararını karşılamak zorunda kalır seve seve öder. Tazminet hakkında olabilir belki de peşini bırakma

ayzek
21 Ağustos 2016, 09:19
polise git olayı anlat hatta fitmayada göz dağı verebilirsin kamera kayıtları buldum 1000 tl öde yada ben karısmam gıbı ehliyetsizlikten 1700 kullanana ehlıyetı yok ıse 1700 de araç sahıbıne yazacaklar halıyle tıcarı arac oldugu ıcın src belgeside falan yoktur ordanda ayrı kostururler mala zarar verme ve olay yerini terketmektende baya girer adamlara

bumbala
21 Ağustos 2016, 10:54
Böyle durumlarda kaza yerini terketmeyip hemen polis çağırın. Plakayı alırsanız, fotoğraf çekerseniz, yol üzerinde Mobese varsa veya şahidiniz olursa kanıtlamanız daha kolay olur. Polis tutanak tutup mahkemeye gönderiyor. Bu durumda maddi, manevi tazminat isteyebiliyorsunuz. Fakat, kaza yerini terketmemeniz gerekiyor.

erhanmehmet
21 Ağustos 2016, 11:15
Daha önce motorcu arkadaşın biri video çekmişti aynı olay adamın arkadaşının başına gelmiş sanırım. Bu olay olduktan sonra çözmesi zor demişti. İlk başta karakola gidip sana çarpan aracın canına kast ettiğini söylersen direk adamı yanına getiryorlar demişti. Yoksa savcılıkta bile bir şey çıkmıyor demişti. Sende böyle bişi yapabilirsin.

wszr1290
21 Ağustos 2016, 14:12
Polisi aradık kardeşim araç olay yerinden kaçtığı için gelemeyiz bişey yapamayız gibi şeyler söyledi ben yerde kaza şokunu atlatmaya çalışırken adam kaçtı gitti olayla ilgili şahidim çok

Hondolog
21 Ağustos 2016, 14:31
Kazanın sıcaklığı ile acısını hissetmiyorsun bence, hemen bu gün doktor daporu almanı şiddetle tavsiye ederim.

izmir3535
21 Ağustos 2016, 17:16
Öncelikle şundan bahsedeyim.kanunlarimiz lastik gibi nereye cekersen oraya doğru gider. Eyer 2 sahitiniz yok ise hiç bir şey yapamazsınız. Sizin olay yerini terk etmeseniz dahi eyer size çarptığında dair 2 şahit gosteremesseniz hiç bir şey yapamazsınız. Mutlaka ama mutlaka hakim şahit istiyor. Yoksa herkes bu bana çarptı kaçtı der herkes kişilerin beyanına gore ceza alır. Geçmiş olsun.

metinkilic
21 Ağustos 2016, 20:45
Çok geçmiş olsun.
Daha önce de buna benzer bir çok konu açıldı. Ancak arkadaşlar; son hız nasıl, hangi motoru alsam, cbr-ybr başlıklı konuları okuyorlar, bunlardan da hiç bir şey öğrenmiyorlar. Eleştirim sana değil.Forumun geneline.

Kaza anında yapılacaklar isimli başlığı aratırsan bulacaksın. Orada aradığın tüm soruların cevapları var.

Eğer trafikte araç veya motorsiklet kullanıyorsak, kaza anında, sonrasında yapılması gereken tüm kuralları ayrıntılı bilmemiz lazım. Size lazım olmasa bile bir müslüman'a lazım olur, yardımcı olursunuz.