PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalya motosiklet kiralama veya alternatif çözümler



Exzina
17 Ağustos 2016, 08:45
Merhaba Arkadaşlar
24 Ağustos çarşamba günü istanbuldan uçak ile antalya'ya oradan olimpos'a gideceğim, 30 Ağustos günü döneceğim. Kız arkadaşımın sağlık sorunlarından dolayı o kadar uzun yolu motosiklet ile gidemiyoruz fakat ben orada kalacağımız süre içinde yakın yerleri gezebilmek için elimizin altında bir araç olsun istiyorum. Havalimanından araç kiralamak, motosiklet kiralamak veya alternatif bir şeyler araştırıyorum. Örneğin istanbuldan motosikletimi alıp antalya havalimanı götürecek bir şirket veya kişi bulabilir miyim?

Yada Olimpos'a toplu ulaşım ile gidip orada ihtiyaç duydukça günü birlik araç kiralamak daha mı mantıklı. Gerçi böyle bir imkan var mı bilmiyorum. Önerileriniz var mı?

mantila
17 Ağustos 2016, 09:23
Merhaba,
Antalya merkezde motosiklet kiralayan iki işletme var. Ben motosikletimi alana kadar hep bu iki yerden kiraladım, sorun yaşamadım. (Motosikleti ayırtmadan gitmeyin) Havaalanına en yakın TRUST rent a car var. İnternet siteleri mevcut. Ayrıca Kaleiçi'nde de KROS rent a car var. Burayı da değerlendirebilirsiniz. Her iki yerde de Super-Sport dışında birçok tür mevcut. Sadece lastiklere çok güvenmeyin. Antalya - Olympos arasını motosikletle gitmenizi tavsiye ederim. Çok keyiflidir. Olmypos'un bitişiğindeki Çıralı'da ise scooter kiralayabilirsiniz. İyi eğlenceler.

daia
17 Ağustos 2016, 10:24
antalyada araç kiralamak çok zor olmuyacaktır, havalanı içi ve kaleiçinde kiralayacak yerler var, arkadaş yukarıda detaylı belirtmiş. ek olarak söyleyceğim motosiklet kiraları normal araba kiralamaktan daha pahalı oluyor. olymposa toplu taşıma ile gitmeni hiç mi hiç tavsiye etmiyorum. çok zor bir yolculuk olur ve fazla seçeneğin yok hele havalimanından gidiş ölüm gibi .

araç kiralamak istersen yardımcı olabilirim. yönlendirme yaparım.

Metehan07-70
17 Ağustos 2016, 10:32
Motor kiralamak pek akıl işi değil, zaten rent a car ların %90 muafiyetli kasko ile araç kiralıyor, motosiklet için ben full kasko hiç duymadım. ayrıyeten araçtan daha pahalı, malum kaza ve kazada hasar riski daha fazla. eğer araç kiralamak istersen ben de yönlendirebilirim.
ha kesin kiralayacağım dersen merkezden kiralayacaksın, olympos taraflarında zor bulursun.

Exzina
17 Ağustos 2016, 12:27
Cevap verenler için teşekkürler. Şimdi şöyle bir sorum var. 6 gün kalacağız ama 6 gün araba lazım olmayacak. En az bir kaç gün olimpostan hiç ayrılmayız. Arabayı havalimanında 2-3 günlüğüne kiralayıp sonra Kemer'de bırakabileceğim bir şirket var mıdır? Yani böyle bir kaç teslim noktası olan bir şirket.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:14 ----------

Aşağıdaki sitede böyle bir opsiyon varmış. Havalimanından alıp 3 gün sonra arabayı Kemer'e bırakamayı düşünüyorum
http://www.filoantalyaairport.com/

Metehan07-70
18 Ağustos 2016, 16:54
Best filo ve aytu car ı bir arat web de

ozgurrr
18 Ağustos 2016, 17:28
Avis gibi kurumsal bir firmadan kiralamanizi öneririm istediğiniz yerden teslim alıp bırakırsınız

mavisipa
18 Ağustos 2016, 17:35
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/5031-bir-motosikletin-nakliyesi-nasil-olabilir.html

mephamd
18 Ağustos 2016, 17:48
Kemerde Motoaslanko var. Ondan motor kiralanabilir.
Telefonu google ile bulunacaktır.