PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kasım Ayı Tur Planında Yardımlarınızı Bekliyorum



afyonlu003
11 Ağustos 2016, 19:55
Merhabalar 10. Ayın 25 inde nasip olursa askerliğim bitiyor :) askerlik bittikden 3 gün sonra abimin düğünü var durum böyle olunca bende Ekim'in sonunda yola çıkmayı düşünüyorum. Rotayı geçen seneki gibi yapıcam yani Marmaris'den girip Antalya'dan çıkıcam. Ama ilk defa bu aylarda yola çıkıcağımdan bazı düşünceler aldı beni. Yolların durumu kamp alanları vs.. Sormak istediklerim şunlar..
Çadır kamp alanları ne zamanlara kadar açık kalır veya da çadır kurmaktansa motel tarzı bir yerlede kalmak dahamı mantıklı olur?? 2. Olarak yolların durumları nasıl olur mesala kaş demre kalkan arası falan? Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? İyi günler tekeriniz düz bassın :)

Zincarla
22 Eylül 2016, 03:38
Allahın kulu da cevap yazmamış :) Ben de cevapları merak ediyorum, umarım tecrübesi olan birileri çıkar.

iduzen
22 Eylül 2016, 11:35
ekim sonu hava durumunu şimdiden kestirmek çok güç ama geçen sene ekim sonunda hava oldukça iyiydi ve hiç yagmura yakalanmadım, kampingler genelde ekim sonu kapatıyorlar ama sıkıntı yok çünkü o tarihlerde pansiyonların fiyatları kamping fiyatlarına iniyor. (oda+kahvaltıya 40 tl verdim) denk getirebilirsen 29 ekimde kaş'ta olmanı da şiddetle tavsiye ederim...

Levent
22 Eylül 2016, 12:19
Anlıyorum, askerdesin, bunaldın bi kafa dağıtmak istiyorsunda o tarihlerde keyif alabilecek misin?

c4gin
22 Eylül 2016, 13:29
motorumla.net

Geçtiğimiz yıllarda Alp o rotanın çok uzununu Aralık- Ocak ayında bajaj boxer ile yapmış

http://www.motorumla.net/category/geziler/turkiye/bati-akdeniz-2500-km/

Bence her türlüsü güzel olur, hele askerden sonra..... ama her zaman olduğu gibi iyi ekipman şart.

something123
26 Eylül 2016, 07:21
Herhalukarda gecelerin souk olcagini düşünüyorum gunduzleri sikinti olmaz tahminim cok fazla... kamp cadir biraz daha kislik olmali bence, 1 kademe daha korumali ve kaliyeli ekipmana yonelmelisin..

audioslave
26 Eylül 2016, 09:33
Kasım ayında Akdeniz ve çevresi gündüzleri sıcak olur.Tabiki yazın ki gibi bir sıcaklık beklenemez.Ancak İstanbul'un Eylül'ü gibi bir bir gündüz sıcaklığı olur.Gece ise soğur.Henüz kapanmamış kamping bulursan,battaniye ve polarlarla geceyi geçirebilirsin ancak dediğin gibi uygun fiyata pansiyon bulabilirisin.Birde o tarihlerde yağmurlar çokca yağar.bol bol ıslanmaya hazırlıklı olmalısın.

ZümeR
26 Eylül 2016, 09:56
Kasım 1 de denize girmişliğim vardır.
Buralar (Antalya) sıcak olur sıkıntı yok. 50-60 TL arası pansiyonlar mevcut yük taşımana gerek yok.
Yağış olmaz ise Antalya ya geldiğinde yazarsan güzergahında varsa seninle Konya ya kadar gelebilirim orada fırın kebabı yer yolları ayırırız istersen. Ben geri dönerim sen devam edersin.
Banada bahane olur, ne zamandır gidip yiyemedim bi yerlerim şişecek valla :)