PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nick'lerinizin (Rumuz) Anlamı



Thai
27 Haziran 2006, 04:45
sevgili modlar lütfen siliniz gereksiz bir konuymuş zaten de varmış, aslında benim amacım farklıydı ama anlatamadım herhalde.

watercolours
27 Haziran 2006, 04:56
Konu zaten mevcut. Bu konu var mı yok mu diye aramaya bile gerek yok aslında. Bu konuda bir başlığın olmadığı bir forum görmedim hayatımda.
Sözün özü, yeni açılan bir foruma girmediğiniz sürece sakın rumuzunuzun anlamı nedir başlığı açmayın. Çünkü mutlaka açılmıştır. Buyrun, buradan devam edelim...

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=306705#post306705

mostwanted_57
27 Haziran 2006, 12:17
water benden önce davranmış :P

SAKAL
27 Haziran 2006, 12:19
İyi seyredin konu kilitlencek şimdi

Gürkan Anbarlı
27 Haziran 2006, 12:29
*************************************************
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
http://www.motosiklet.net\modules\Forums\images\smiles\ic on_arrow1.gifForum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Moderatorlerin sizin için arama yapması gibi bir görevi bulunmamaktadır! Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın... (http://www.motosiklet.net/forum/search.php)
http://www.motosiklet.net/forum/images/icons/icon2.gif Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
http://www.motosiklet.net/forum/images/icons/icon2.gif Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını (http://www.motosiklet.net/forum/announcement.php?f=14) kabul etmiş sayılır.
http://www.motosiklet.net/forum/images/icons/icon2.gif Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: komtan (http://www.motosiklet.net/forum/member.php?u=4) **************