PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'da Motora Başlamam İçin Özel Ders Verebilecek Kişiler ?



AlperenD
17 Haziran 2016, 01:42
Yaklaşık 2-3 senedir motosiklet kullanmak için can attım ve çok fazla araştırma yaptım sonunda motosiklet alabilecek potansiyele geldim fakat çevremde motosiklet kullanan biri olmadığı için hiçbir deneyimim olmadı olamadı :) internetten birçok araştırma yapmama ve standart bir motosiklette herşeyin yerini ezbere bilmeme rağmen gerçek bir deneyimin çok çok farklı olacağının bilincindeyim. velasılkelam lafı fazla uzatmadan ben motordan önce ekipmanını tamamlayan insanlardanım ve şuanda ekipmanımın büyük bir bölümü hazır motoru almama engel olan tek şey ise ehliyet ve ehliyetten önce kabaca bir eğitim. en azından boş bir yolda kendi kendime alıştırma yapmama yetecek kadar ve motorun üstünde düzgün durabilecek kadar her haftasonu pazar günü (yoğun bir işim var ve sadece pazarım boş) öğreten kişinin -tamam sen artık kendi başına birşeyleri çözebilirsin. diyeceği zamana kadar makul bir ücret karşılığında eğitim almak istiyorum. son olarak başlıkta da belirttiğim gibi ankara'da yaşıyorum, yaşım 20. şimdiden niyeti olan arkadaşları/abileri bekliyorum. herkese hayırlı ramazanlar. :)

metin6gs
17 Haziran 2016, 20:56
keçiörende yaşıyorum motor almadan önce bende çok aradım ama boşuna arama kardeş ankarada öyle bi egitim veren biyer yok int üzerinden buldum bi kaç kişi ama tamamen para yolmaya yönelik iş yapıyorlar .

ve ehliyet konusunda sürücü kursları kullanmayı bilmeyen birini kayıt etmiyo bilgin olsun en azından keçiörendekiler öyle ..

motorunu alırsan sana uygun zamanlarda gösterebilirim elimden geldigince bi ücret flanda istemez
ama kendi motorumda gösteremem açık konuşuyum kusura bakma hacı abi :D

strigilis
17 Haziran 2016, 21:03
Ulusan motorun kursu var. Teknik teorik adaptasyon eğitimi verdiklerine dair broşüründe bilgi okumuştum. Eğitim kalitelerinin kötü olacağını düşünmüyorum.

AlperenD
18 Haziran 2016, 00:35
metin6gs: Gerçekten teklifin için çok teşekkür ederim ama asıl problemimde zaten motorumun olmayışı ve motoru almak için onun üzerinde en az 5-6 saatlik bir eğitim almam için bir şart koşulması ama ehliyette öyle bir konu olduğunu bilmiyordum bilgilendirme için çok sağol :cat:


strigilis: Ankarada'ki bütün sürücü kurslarını araştırdım fakat gerçekten bu eğitimi verebilen yok varsa bile ben bulamadım. Sadece 2 yer buldum onlarda zaten herzaman var biri honda ama haliyle herzaman dolu ve boş yer bulunmuyor ikinciside motto akedemi onlarında fiyatları çok el yakıyor ama bilgilendirme için teşekkür ederim. :)

metin6gs
19 Haziran 2016, 23:03
alperen kardeşim dedigim gibi motoru alıp getirmene yardımcı olurum gösterme konusunda yardımcı olurum zaten yıllık izne çıkıcam :)
tüm bildiklerimide nacizane aktarırım aklına yatarsa dediigm gibi msj atman yeter kardeşm ;)
ehliyet kursları ne yazıkki öyle yani .
ilk motorumu aldıgımda o güne kadar üstüne oturmuşlugum bile yoktu sürüp süremeyecegim konusunda en ufak fikrim yoktu gidon tutmuşlugum yoktu ama ulustan ilk motorumu teslim aldıgım anı hatırlıyorum dün gibi ..
oturdum çalıştırdım ilk 50 metre hafif yalpa yaparak gittim sonrasında ilk gördügüm boş arazide yarım saat döndükden sonra motorun agırlıgı açı verme gaz tepkisini kestirdim sonrasında düştüm yola üstünden 5 yıl belki daha fazla geçti uzun yollarada çıktım kendi çapımda iyide kullanıyorum çok şükür kazam belamda olmadı .inş sende en kısa sürede alır ve ögrenirsin kardeşim :)

yüksel66
19 Haziran 2016, 23:15
Ankara'da Kaan Tuna 0544 324 8090
atom karınca Soner Tanrıkulu 0533 474 3891
arkadaşın bahsettiği ulusan motor(0312) 440 1717
motto akademinin Ankara şubesi(0312) 492 0840
osocan riders Okan Sinan OCAN hocamız ( sitemizde çok değerli bilgiler paylaşan önemli bir büyüğümüz ki benim için tercih sebebi olur )+90 533 590 4838

AlperenD
23 Haziran 2016, 00:37
@metin6gs : Cidden çok sağol. Yazdıkların resmen beni motive etti. Bazen bu şekilde bir ortamda konuştuğumda motorun tehlikeli oluşundan veya binersen ölürsün tarzında veya beceremezsin bu trafikte, ankarada olacak iş değil felan o kadar çok olumsuz yorum alıyorum ki arada böyle güzel yorumlar gerçekten benim için çok çok önemli. hele ki ankara'daki bir sürücünün bu şekilde yazmış olması cidden motive ediyor. inşallah motoru alana kadar değil ama motoru aldıktan sonra birkaç tiyo alabilirim. :cat:

@yüksel66 : numaralar için gerçekten çok sağol fakat tercihimi sürücü kurslarında denemeye karar verdim. iyice bir araştırıp hatta gerekirse paraya kıyıp ehliyetle eğitimi aynı yerden almaya çalışıcam fakat araştırmalarım boşa çıkarsa bu numaralardan birini arayabilirim özellikle tavsiye edilen kişiyi. çok saol yardımın için. :)

yukarıda da belirttiğim gibi kişi olarak değilde sürücü kursu olarak bildiğiniz bir yer varsa çok daha makbule geçer. çünkü bayramdan hemen sonra ehliyet almayı planlıyorum. inşallah umduğum gibi olur. :thumright