PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ehliyet sınavından kaç gün sonra ehliyet alınır?



supersamo48
04 Haziran 2016, 12:33
Bugün sınav var inşallah geçersem ne zaman alabilirim ehliyetimi arkadaşlar aizde süreç nasıl oldu?

modifix
04 Haziran 2016, 12:34
Bende bu randevu olayını merak ediyorum aslı nedir? Ehliyet sınavını geçtigimizi ögrendigimiz gün randevumu almalıyız büyük şehirlerde ?

likewhat
04 Haziran 2016, 12:36
21 Mayıs'ta sınava girdim. Bir hafta sonra belgelerimi aldım. 2 Haziran'da emniyete evraklarımı teslim ettim. 3 Haziran'da ehliyet evime geldi.

mavidiş
04 Haziran 2016, 13:04
Normalde evraklarını 1 sene içinde trafiğe vermeniz gerekiyor.
Siz randevunuzu alın.Gecerseniz kurstan alacağınız evraklar ile beraber rndevunuzu gider işleminizi yaptırırsınız , eğer gecemezseniz randevuyu iptal edebilirsiniz.

Eğer bizim gibi şansızsanız 25 gün sonraya aldığınız randevuya gittiğinizde trafik tescil şubede sistem olmaz ve 3 gün beklersiniz.Size yeni bir sıra numarası verirler ve tekrar gittinizde 200 kişinin beklediğini görür ve tartışan insanlar içerisinden içeri bakarsınız ve size derlerki tekrar randevu alacaksınız.Sizde yeniden randevu almak zorunda kalırsınız ve 21 gün sonraya randevu verir.Yani hakkınızı yerler , beklediğiniz işinizden olduğunuz şu buda yanınıza kar kalır.Diğer randevuya gittiğinizde sistemin olup olmayacağıda muammadır.

gungenir
04 Haziran 2016, 13:05
Sınava girdiğiniz gün içinde değerlendirme yapılıp sonucu belli olacak. Sonra sürücü kursunuz bir süre dosyanızı hazırlıyor. Bu süreç birkaç gün belki bir hafta sürebilir.
Ödeme yapacağınız yerler olacak. Bunlar yarım saat içinde halledilir.
Asıl dikkat etmeniz gereken husus bu trafik randevularını yakın tarihlere bulmak zor. Torpil kullanacağınız tanıdık yoksa 1 aydan fazla beklemeniz gerekebilir. Randevuyu hemen alın.
Trafikteki işlemlerde en fazla yarım saat sürecektir.

halo1925
04 Haziran 2016, 13:45
Randevu almak epey zor oluyor. Genelde çok dolu çünkü büyükşehirlerde. Belgelerin en geç 1 hafta içinde hazır olur muhtemelen. Belgelerin geldiğinde emniyete gidip geçici ehliyet belgeni alabilirsin. Zaten 1-2 gün içinde evine postalanıyor