PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 0 Motor ve Garanti Sorunu



Wokiie
20 Mayıs 2016, 22:38
Arkadaşlar merhaba arkadaşım küçük bir kaza atlattı . Motorun kafa grenajı çatladı onun dışında önemli bir sorun yok . Motorun daha garantisi var . Yamaha ya götürsemmi diye düşünüyor fakat iyi bir fiyat söyliyeceklerininde farkında . Grenajı kendimiz bulup taksak motor gatantiden çıkar mı ? Yani bir sıkıntısı olur mu ? ? ? Yürüyen aksamında çok şükür bir sorun yok motorun . Kazalı diye göstermek istemiyoruz .

Motor R25

tinerci
20 Mayıs 2016, 23:43
Kendiniz değiştirirseniz garantiden çıkmaz.

mostro
20 Mayıs 2016, 23:43
Kazalı diye göstermek istemiyoruz .



Motoru alan kişinin motorda kaza olup olmamasını bilmek en doğal hakkı. Çekin fotoğraflarını önemli bir sorun olmadığını sadece grenajın çatladığını gösterin. Ticaret olarak motor al sat yapıyorsanız da motora binip düşmeyin.

yüksel66
21 Mayıs 2016, 00:08
Aslında bunun gibi sorunlar için tamir yoluna gitmek daha akılcı olabilir formda bu işleri yaptırmış arkadaşlar vardı biraz araştırırsanız hem hesaplı hemen orjinalliği bozulmamış olur.Tabi tecrübeli arkadaşlar daha iyi yardımcı olur. Bu arada geçmiş olsun Can'a gelmesinde.

Wokiie
21 Mayıs 2016, 10:45
Çok teşekkür ederim. moraller biraz bozuk. İnsanın içine oturuyor resmen. Link Biliyorsanız atarmısınız? Beni çok mutlu edersiniz? Yada profil?

Levent
21 Mayıs 2016, 10:49
Karenajın fiyatı değişmez, servise giderseniz + işçilik isterler 50-100 TL + servis kayıt altına alır ki alması da lazım, yarın öbür gün kendiniz bir motosiklet alırken böyle bir durum ile karşılaşmak istemezsiniz.

O yüzden doğru olan neyse onu yapın. Zaten motorda problem yoksa, çekin fotoğrafı, gerekirse cikan karenajı da sattığınız kişiye gösterir ya da verirsiniz hiç bir problem olmaz.