PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çok Sn. Romalılar Bir Girip Bakın Belki İşinize Yarar :)



Ufuk Uzun
18 Mayıs 2016, 16:31
Arkadaşlar bildiğiniz gibi hafta sonu kelebekler vadisine gidiyorum ve kasıma kadar da dönmem gerçi yanıma gelmek isteyen olur belki diye konu açıp bildirmiştim ama yine dile getireyim dedim. :)

https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-televizyon-3-urun-tek-urun-fiyatina-mutlaka-bakin-tv-pc-monitor-301522102/detay/

Linkte de gördüğünüz gibi elim de gereksiz 3 adet ürün var elden satılıktır yani gelip almanız lazım, aranız da ihtiyaç sahibi belki vardır diye açtım konuyu yabancıya gitmesin. :) Bunun yanı sıra olur da elin de sörf tahtası olan varsa her türlü takasa açığım haberiniz olsun. Levent Gocmen kardeşimi de herkesten farklı bir şekil de kutlamak adına konunun sonuna tebriklerimi sıkıştırıyorum, kasıma kadar kaçamak yapmak isteyen arkadaşları yanıma beklerim tekneden inince Ufuk UZUN diye bağırırsanız size yardımcı olmam söz konusu, indirim tırmanış gezme vs elimden geleni yaparım, ürünlere talip olacak arkadaşlar https://www.facebook.com/UzunlarUfuk bana ulaşırlarsa daha kolay olur. Hepinizi seviyorum Allah'a emanet olun.
Not: Motosiklet ile gelecek olan arkadaşlar ölü denize indiğiniz zaman (sahile yani) sol tarafa değil de sağ tarafa doğru giderseniz uygun fiyatlı otopark var sağa sola koymayın motoru.