PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bilgi Duyuru-Tatil Planı



Ufuk Uzun
15 Mayıs 2016, 21:08
Merhaba arkadaşlar herkese iyi geceler, nasılsınız ? İyisiniz inşallah. Bu hafta içi fethiye ölüdeniz de bulunan kelebekler vadisine gidiyorum, eylül sonuna kadar orada olacağım bu yüzden bu son girişim denebilir foruma, cep telefonu veya laptop yanım da olmayacak ama merkeze işim düşerse size fotoğraf ve video atacağım. Bu yazıyı yazmamın sebebi forum da sevdiğim insanlar olması, lütfen yanlış anlaşılmasın motosiklet kullanan herkes benim için gönülden kardeştir ama sizde bilirsiniz ki bazıları ile gönül bağı daha farklı ve yoğun oluyor, tatil amacı ile gelmek isteyen olursa kelebekler vadisine geldiğiniz zaman Ufuk UZUN ile görüşmek istiyorum diyerek size yardımcı olmamı sağlayabilirsiniz bana haber verirler bende yanınıza gelip ufak defek indirim kolaylık gibi konularda elimden geleni yaparım. Herkese selamlarımı saygılarımı sunuyorum Allaha emanet olun tekeriniz düz bassın selametle.

yasoyaso
15 Mayıs 2016, 22:07
İyi tatiller çok güzel bir yer bende bir yaz tatilimi orda yapmayı planlıyorum

GezeGeze
18 Mayıs 2016, 20:10
Fotoğraflarını bekleriz ara ara.

İyi tatiller.

Levent
18 Mayıs 2016, 20:13
Bu yaz uğrayacağım ufak planımda 1 hafta ölüdeniz ve keBelek vadisi var.. Sana şimdiden iyi tatiller, ama internetsiz ve telefonsuz 4 -4.5 ay zor olmayacak mı?

Turker11
18 Mayıs 2016, 20:50
Güzel bilgi, güzel yardım :) Ben de haziran'da akdenize doğru gidicem izmir'den, kelebekler vadisi'ne geçen yaz gidemedim, bu yaz gitmek istiyorum, merak ettiğim bir yer orası. Uğrarım yanına senin, ismim Türker.