PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Plastik depoya mıkntıslı depo çantası takmak



inshroud
14 Mayıs 2016, 21:45
Sevgili dostlar,
Bir depo üstü çanta ihtiyacı hasıl olduğu için ufak tefek online aramalarım sırasında aliexpressten bir çanta beğendim, fazla zamanım olmadığı için aldım gitti ama benim motorun plastik depo olmasını ve çantanın mıknatıslı olduğu ayrıntılarına dikkat etmedim.

Aklınıza bir fikir geliyor mu, nasıl bir kemer-toka kombinasyonuyla bunu sabitleyebilirim ya da hiç uğraşmıyım mı bununla?

Motosiklet pulsar 200 ns, çanta da işte klasik mıknatıslı çantalardan.

Mengu16
14 Mayıs 2016, 21:57
Çantayı yolcu selesine bağlayın ben hep öyle yaptım. Benim de mıknatıslı çantam var ama kullanamadım.

inshroud
15 Mayıs 2016, 00:59
Teşekkür ederim cevap için. Ben de yolcu selesine bağladım bir-iki kere ama sürüşlerimin %90'ında zaten sırt çantam olduğu için ön tarafta minik de olsa bir çantaya ihtiyaç duyuyorum. Bir çözüm bulana kadar o şekilde kullanmaya devam o zaman. Tekrar teşekkürler.

hebelube
15 Mayıs 2016, 01:20
Depo kapagina yapilan parcalar var. Bi bakin fikir verebilir. Bide depo ile plastik yuzey arasinda ne kadar mesafe var bi bak. Ic yuzeye cantanin miknatislarina denk gelecek noktalara guclu bozuk para kalinliginda miknatis monte edebilirsin belki. En olmadi vantuz takarsin cantaya, plastik yuzeye vantuzlarla tutturabilirsin. Aklima gelen fikirler bunlar. Ise yarar mi bilmiorum denemek lazim...

58daging
15 Mayıs 2016, 09:54
Hocam çeşitli aparatlar la bu sorunu çözebilir siniz.
http://hizliresimyukle.com/image/MlEy
http://www.yukleresim.com/image/Rv7

Salih_T
15 Mayıs 2016, 10:47
Aynı sorun bende de var.. salcanom için mıknatıslı çanta sipariş ettim.. Çanta gelmeden de motosikleti satıp.. pulsar aldım.. Şimdi çanta geldi..çantayı depoya sarıp sarmalayayım diyorum ama.. bu seferde her benzin alımından önce sökmekle uğraşmak lazım.. yada içine değerli bir şeyler koyup çantayı çıkarmak gerektiğinde uğraştıracak, eziyete dönüşecek..

En iyisi ihtiyacı olana satıp pratik kullanımlı, vantuzlu modellerinden almak gibi..