PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bajaj’dan Kuryelere Özel Etkinlik. 15 Mayıs’da kuryeler Bajaj modelleri ile buluşuyor



admin
10 Mayıs 2016, 00:17
Dünyanın en büyük motosiklet üreticileri arasında yer alan Bajaj markasının Türkiye Distribütörlüğünü sürdüren Kuralkan, 15 Mayıs’da gerçekleştireceği etkinlik ile kuryeleri Bajaj modelleri ile buluşturuyor.

Motosikletlerin en fazla kullanıldığı sektör olarak dikkat çeken dağıtım hizmetleri çalışanı kuryeler, Kuralkan Holding tarafından 15 Mayıs tarihinde saat 10.00'da Tuzla Tepeören'de bulunan tesislerinin bahçesinde düzenlenecek etkinlikte bir araya geliyor.

Kuryelerin çeşitli yarışmalar ve mangal ziyafetiyle güzel bir gün geçirmeleri amaçlanan etkinlikte Bajaj’ın Avenger 150, Pulsar NS150, NS200 ve RS200 modelleri ile test sürüşü yapabilecekler. Gün sonunda ise, etkinliğe katılan bir kişiyi büyük bir sürpriz bekliyor olacak. Etkinliğe katılmak için Kuryelerin Yapması gereken tek şey İstanbul Bajaj Bayilerine, davetiye almak için başvuruda bulunmak.

Kuryelere özel çözümler

Kuryelerin en önemli gider kalemlerinin başında yer alan yakıt tüketimini minimuma indiren Bajaj, dayanıklılığı ile yedek parça ve bakım maliyetlerini de azaltıyor. Sahip olduğu teknoloji ile sürüş konforunu en üst noktaya çıkartan Bajaj motosikletleri, uygun fiyatları ile de ticari ve bireysel kullanıcılar arasında en çok tercih edilen markalardan biri olmasıyla dikkat çekiyor.

Etkinliğe Tüm Motosiklet Severler Davetlidir.

http://imageshack.com/a/img924/7260/C2Kwv3.jpg

fatih.
10 Mayıs 2016, 01:44
Resimdeki adam motorun evraklarınımı uzatıyor
Şirketimizin size bir hediyesi=)

fatih.met
10 Mayıs 2016, 21:04
Resimdeki adam motorun evraklarınımı uzatıyor
Şirketimizin size bir hediyesi=)

resimdeki adam neden sırıtıyor, kesin bir çakallık peşinde. hangi diş macunundan kullanıyor acaba? dişleri bem beyaz.

Eski_kasa
13 Mayıs 2016, 23:53
Barkın abide geliyomu ? :D Daha çok tırmalarsınız