PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 09.04.2016 Eküriler Teori Sunumu - Eğitmen Sedat GÜVEN



YouSuffer
05 Nisan 2016, 16:25
Arkadaşlar Herkesi Bekleriz,

Mekan: Avcılar Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği
Saat: 19:00


Etkinlik Linki: https://www.facebook.com/events/582315545255850/

EKÜRİLER (https://www.facebook.com/groups/ekuriler/)

Detaylar
Yapabilmek için sabırsızlandığımız ve özellikle grubumuzun üyelerinden katılım beklediğimiz bu sunuma tüm motosiklet severler davetlidir. Sunum ücretsizdir. Arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz.

Ricamız üzerine severek bu sunumu yapabileceğini söyleyen Sedat GÜVEN hocamızın katılımı ile eksiklerimizi daha net görebilmek için burun kıvırmayın ve bizi yalnız bırakmayın.

Sedat GÜVEN kimdir yahu ben hiç adını duymadım diyenler için;

**IAM Member IVV Akreditasyonlu Temel ve Hakimiyet eğitmeni
**Diamond İleri ve Güvenli sürüş eğitmeni
**RosPA İleri ve Güvenli sürüş eğitmeni
**FIM Lisansına sahip yarış direktörü ve sportif komiser


Çevremizde motosiklet sürücülüğüne yeni başlamış veyahut yanlışı doğru olarak kabul etmiş arkadaşlarımıza bir faydamızın dokunabilmesi adına bir süredir bu sunumu planlıyorduk.

"Ben şu kadar teori sunumuna katıldım, hepsi aynı zaten", "benim şu kadar kilometre tecrübem var" diyerek burun kıvırmayın a dostlarım. Motosiklet kullanırken milyon tane değişkenin içerisinde yol alıyoruz ve öğrenmenin bir ufku bulunmuyor. Lütfen katılım göstermenizi rica ediyoruz.

EKÜRİLER MOTOSİKLET GRUBUNA DUYURUDUR;

Bu sunumdan sonra genel gezilerimizde kural dışına katiyen çıkılmayacaktır. Bu sunumda bunun üzerine de duracağız. Biz elimizden gelen her şeyi yapmak için çabalacağız fakat bunun karşılığını görememek hem bizi üzer hem de bu konuda daha katı davranma gereği düşer. Hangi konumda, nasıl yol alacağını bilmemek bir eksikliktir lakin ayıp değil. Fakat bunu düzeltmek için teşvik ederken bunlara kulak asmayıp, gezilerde başka arkadaşlarımız tehlikeye sokuluyorsa; malesef bu tür insanları aramızda istemiyoruz. Bu bir teorik eğitim. Elbette uygulamalı eğitim düzenleyip sürüşünüze direkt etki edemiyoruz. Lakin en basit grup içerisinde önümüzdeki kişiyi nasıl takip etmemiz gerektiği anlatıldığında bunu uygulayamayacak kimse yoktur aramızda.

Bilgi için;

Kerim Dağlı - 0537 223 64 58