PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Motosiklet İçin 3 Sorum Var



Crenox
12 Mart 2016, 19:08
Selamlar, daha önce iki motosiklet tasarladım şimdi de üçüncüye başlayacağım yardımlarınızla.
93 model 2004 trafiğe çıkışlı XT 600E alacağım hafta içi, kaporasını verdim, ustayla birlikte hazırlayacağız.

1. Sorum:
Parçaların boyanması gerekiyor ve motosikletin orjinal rengi eflatun, mavi, beyaz. Muayene motosiklet tamamen toplandığında yapılacak hafta içi ve ben motorun rengini değiştirmek istiyorum. Grenajları astar niyetine beyaza boyayıp muayeneye sokup daha sonra renk değişimi yaptırıp bilgilendirme yapacağım emniyette, ruhsatı çıkartmadan bu bilgilendirmeyi yapsam daha sonra ruhsatı çıkarttırsam ikinci sefer ruhsat çıkartıyormuşum gibi ücret alırlar mı?


2. Sorum:
Ornijal ön çamurluğunu kesip kısaltmayı düşünüyorum ve lastik üstüne çamurluk takmak istiyorum ancak amortisörlerde çamurluk takmak için bir kısım yok. Benim aklıma gelen vidalayacak bir metal kaynatmak, eğer olursa. Sizin bir öneriniz var mı nasıl o çamurluğu takacağım hakkında.
Orjinal çamurluk:
http://i.hizliresim.com/ljEjpJ.jpg (http://hizliresim.com/ljEjpJ)
Yapmak istediğim çamurluk:
http://i.hizliresim.com/a3XEoz.jpg (http://hizliresim.com/a3XEoz)


3. Sorum:
Orjinal kafa, far kısmını komple değiştirmek istiyorum, fotoğraftaki motosiklet te XT 600 ve herifler baştan sonra değiştirmiş. Ben de kafa kısmını böyle yapmaya kalksam vidalarını nasıl tuttururum nasıl sabitlerim öneriniz var mı?
http://i.hizliresim.com/v5Z5rp.png (http://hizliresim.com/v5Z5rp)

Genç kardeşinize bir kaç dakikanızı ayırıp önerilerinizi yazarsanız hepsini okuyup kafamda bir şeyler yaratabilirim. Teşekkürler :P

Pisman
12 Mart 2016, 20:32
bir arkadaşıma sıfır otomobil alırken ruhsata bayaza ek 3 renk diye yazdırmıştık, araca farklı sticker uygulamaları yaptığında çevirmelerde falan polisle sorun yaşamıyordu, anladığım kadarıyla ruhsat değişecek bu esnada çoklu renk yazdırmanın maliyetini bi sorun bence, ilersi için de iyi olur