PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pazar Kuşağı - Sapanca Gölünde Kahvaltı - (Gülizar Bahçe)



Sayfa : [1] 2

YouSuffer
24 Şubat 2016, 14:49
Sevgili arkadaşlar. Havaların 28 Şubat Pazar günü çiçek açmasından mütevellit (17 derece görünen 20 hissedilen) fırsatı kaçırmadan hemen bir etkinlik düzenleyip özlem giderelim istetik.

Hem uzun bir sürüş yapıp, hem de güzel bir kahvaltı yapmayı, aynı zamanda göl çevresinde gezinti hedefliyoruz.

Ektinlik mekanına ulaşmamız plan dahilinde kaza bela olmaz ise 10:00 - 10:30 olarak planlandı. (Günü öldürmemek adına erken)

Mekan olarak Gülizar Bahçe adına bir mekandan grubumuz için indirimli fiyat alındı. Açık büfe kahvaltı - sınırsız çay (Portakal suyu extra ona göre :P) şeklinde 1 kişilik fiyat 27 TL'dır. (Normalde 45)
Ödeme nakit ve kredi kartı ile gerçekleştirilebilir.

Restoran'a Cuma günü öğlen rezervasyon için kişi bilgisi verilecek. Lütfen herkes gerekli katılım linkini kullansın. Artçısı ile gelecek olan arkadaşlar bana özel olarak +1 artçı şeklinde bilgi iletsinler.

NOT: (Eşli katılımlar mevcut. Siz de eşiniz ile,kız arkadaşınız ile katılım gösterebilirsiniz.)

Hareket planımız 2 noktadan gerçekleşecektir. Avrupadan katılacak olan arkadaşlarımız için Levent BP'de toplanma saati: 08.00 hareket saati 08:30.

Anadolu yakasından katılacak arkadaşlar için toplanma saati Çamlıca gişelerin önünde(Gişeden geçer geçmez sağ tarafta bekleme noktasında) saat 08:30 olarak belirlenmiştir.

İki grubun çamlıca gişelerde buluşmasına müteakip saat 09:00'da Çamlıca gişelerden hareket ederek takribi olarak 110 km durmadan yol alacağız. Tahmini varış planlamız 10:00 ila 10:30 arasında öngörülmektedir.

Konu ile alakalı olarak benimle iletişim kurabilirsiniz Levent Göçmen 0549 741 90 98

Ortalama hız olarak 110-120 km/h ön görülmektedir. Grup sürüşü olarak ilerliyor olacağız. (Dönüşte serbest dönüş planlanabilir.) O yüzden kesinlikle sıra bozulmadan daha önce yayınlamış olduğumuz kurallar dahilinde sürüş yapıyor olacağız. Sürüşe riayet etmeyen arkadaşlarımızı bir sonraki programa dahil etmiyor olacağımızı üzülerek ya da sevinerek belirtiyoruz. Lütfen ama lütfen bir grup olduğumuzu ve düzgün bir şekilde ilerlememiz gerektiğini unutmayın.. (Dönüş serbest olabilir)

Levent
24 Şubat 2016, 15:19
Haydi geziciler dökülün bakalim..:) :king::king::king::king:

cihan54
24 Şubat 2016, 15:39
Bana kalırsa, yani nacizhane fikrim; fuarın en kalabalık (Kalabalık olması tabiiki iyi birşey değil de), en yoğun katılımlı olduğu gün kahvaltıya katılım düşük olur gibime geliyor. ::sm_smile

DKN
24 Şubat 2016, 15:42
normalde 45 size 27 ama etrafında dünya adam var abansan abanaman. 27 ağlayarak gider :mrgreen: benzine yatırım yapın :cat: en son paragrafı okurken de kurtlar vadisi senaryosu okur gibi hissettim :cherry:

Levent
24 Şubat 2016, 16:42
Bana kalırsa, yani nacizhane fikrim; fuarın en kalabalık (Kalabalık olması tabiiki iyi birşey değil de), en yoğun katılımlı olduğu gün kahvaltıya katılım düşük olur gibime geliyor. ::sm_smile

Pazar gunu fuara mi gidilir :)

cihan54
24 Şubat 2016, 16:46
Pazar gunu fuara mi gidilir :)

:mrgreen: işte ondan dedim kalabalık olması daha kötü diye de, çoğu kişi mecburiyetten pazar gidiyor ya. O yüzden kahvaltı organizasyonu fire verir diye şeyettim :P

YouSuffer
24 Şubat 2016, 16:53
normalde 45 size 27 ama etrafında dünya adam var abansan abanaman. 27 ağlayarak gider :mrgreen: benzine yatırım yapın :cat: en son paragrafı okurken de kurtlar vadisi senaryosu okur gibi hissettim :cherry:

hocam ne dediğinizi anlayamadım ama benzine iyi yatırıyoruz shell genel müdürüne verin benim plakayı bilir, pazar fuara gidiceklere sabır dileriz biz fuarı cumartesiden halledip güzel günü güzel etkinlikte geçiririrz :)

etkinlik fb linki: https://www.facebook.com/events/783825551763289/

Levent
24 Şubat 2016, 18:34
Forumdan neden kimse katılmıyor anlamıyorum enteresannn :) herkes gezelim gezelim diyo geziyoruz diyince tık yok :D

trancexp
24 Şubat 2016, 18:37
pazar günü fuar patates oluyor tamam kabul ediyorum. Fuar cumartesi olur arkadaşlar pazar günü gezilir . Pazar demek gezme günü demek ne işiniz var fuarda. Dönüşte gazlamalı olur zaten :)

istanbu_gezg
24 Şubat 2016, 18:50
motorum hasar gördü bahar mı geldi yazmı gelecek :(

antilop_skul
24 Şubat 2016, 21:10
Biz 2 kisi gelicez arkadas motor bulursa 2 kiside onlar gelecek.

Bu arada yer tam olarak nerede guzergah nedir ?

Erdost
24 Şubat 2016, 21:15
Bende büyük ihtimal katılacağım :) Net olarak Cumaya kadar haber veririm..

brooklynnn
24 Şubat 2016, 21:18
cumaya kadar ben de donus yapabılırım
sapancaya gıtmeyelı ock oldu

_oXXo_
24 Şubat 2016, 21:26
Forumdan neden kimse katılmıyor anlamıyorum enteresannn :) herkes gezelim gezelim diyo geziyoruz diyince tık yok :D

bu soruyu küçüçük ve kendi bakış açımla cevaplayım. bir gezinizin video sunu izledim. gördüğüm bolca eğitimli kasklı elbiseli apaçi idi.bir arkadaş motor solluyor öbür arkadaş sollayanı solluyor. ve hızlarda öle 70 80 de değildi. neyse iyi sürüşler sizlere

Efepacaci
25 Şubat 2016, 00:26
Pazar günü için bende tam olarak gezmek için rota arıyordum kız arkadaşımla :) yarın tam kesin bilgi ile onaylamış olurum + ilk olarakta bir buluşmaya aranıza katılmış olucam inşallah.

brooklynnn
25 Şubat 2016, 00:41
ben de kız arkadasımla gelebılırım bakalım terslık olmazsa
lobıye basladım

_oXXo_
25 Şubat 2016, 01:02
Bu tur durumlar icin bir takim kurallar silsilesi olusturduk. Ve bu konu da hem tehlikeli suten arkadaslari uyariyor hem de bunu gruba yaymaya cabaliyoruz.

Biz beyaz yakali endurocu abi grubu degiliz. Her kesimden insanlara kapimizi acip bilinc kazandirmaya calisiyoruz. Gectigimiz hafta pazar gunu yaptgimiz egitim gunumuzu de gormenizi isterdim. Eger isterseniz surus esnasinda yapil.asi gerekenler konusunda sizi bilgilendirebiliriz.

Bunlari gezimize katilin diye degil; kafanizda ve kafalarda olusan yanlis imaj icin yaziyorum.

Ve bu tur videolari kaldirdik ve paylasimini dahi yapmamaya ve bu tur davranislara ozendirecek paylasimlarda bulunulmamasina ozen gosteriyoruz.

Bundan aylar oncesinde yapilmis geziler uzerinden konusmak ve yargiya varmak yanlis. Surekli degisen ve gelisen bir olusum bu. Hic bir sey ozelliklede bu duzen hemen olusabilecrk seyler degiller.

öncelikle beyaz yakalı değilim. 1 aydır nc sürüyorum. yaş olarak bakarsak abi sayılabilirim.

gelelim diğer konuya . sizlere hakaret etmek sizi küçük düşürmek yada aşağılamak gibi bir durum söz konusu değil. ki bende 1 2 gezinize niyetlenmişken böyle bir video izlemek (üstüne basa basa ) beni rahatsız etti. ve yineliyorum sürüşünüz kendinize ve sizinle yola çıkanlara tehlike oluşturuyor. hatta ağva gezisinde sizinle buluşamayanların biride bendim sadece bu forumda değil sizleri tanımam. dediğim gibi başkaları beni bağlamaz ben kendi adıma konuşuyorum. geçmiş geziler üzerine konuşmam normal değilmi gelecek hala belirsizken. ben 30000 km motor sürmüş bir acemi iken sizin aranıza girmekten korkmam anormal mi ?

ha bu arada taktirde ediyorum sizleri yeni yeni kurallar oluşturmaya cabalıyorsunuz haftanın 1 akşamı buluşmaya çalışıyorsunuz. bunlar güzel . ama ön yargıları yıkmak gene sizlerin elinde olan bir olay. 4 5 güzel gezinizi sürüşünüzü paylaşınca insanlara eskiyi unutturabilirsiniz.

tekrardan iyi sürüşler

bilalefe
25 Şubat 2016, 01:19
Ben ve benim gibi dusuk cc motosiklet kullanan ve katilmak isteyen arkadaslar icin 120 km/h fazla gibi geldi...

Karalı
25 Şubat 2016, 12:57
Gidersen haber et Volkan

Levent
25 Şubat 2016, 14:40
Kerim zaten gerekli açıklamayı yapmış ama bir iki satır da ben eklemek istiyorum.

Motosiklet kullanan arkadaşlarımızın çoğunun yaş ortalaması düşük 19-25 arasında diye düşünüyorum. Ve her ne kadar kural çizerseniz çizin, bu kurallara riayet etmeyenler oluyor, ve daima da olacak.

Biz sürüşlerde elimizden geldiği kadar konuyu koordine etmeye çalışıyoruz. Gerekirse aksiyon almak isteyenleri grup dışında yola salıyoruz ve onlar aksiyonlarını yaşıyorlar. Ama bu da tam anlamı ile çözüm olmuyor. Çünkü herkes aynı tecrübe ve donanımda değil maalesef.

Ben motosiklet üzerinde yaptığım yolu 200 bin km'den sonra saymayı bıraktım. Ama herkese hitap eden bir grupta 5 bin sürmüş adam da mevcut, 100 bin sürmüş adamda. Bunların hepsi aynı orantıda konuya hakim değil ve bu bahsedilen durumları yaşamanın ana sebeplerinden bir tanesi bu oluyor. Ayrıca sadece bu bizim oluşumumuz için değil, her türlü oluşum için de aynı şekilde. Her yerde sap da var saman da..

Bu noktada biz elimizden geleni yapıyoruz ve optimum seviyeye indiriyoruz. Bu detay pazar yapılacak olan sürüşte en belirgin şekilde gözlenecektir, ve imkanlar doğrultusunda sürüşü de video kaydı altına alıp, sosyal medyalar aracılığı ile yayınlamayı'da planlıyoruz.

İllaki çürük halkalar olma ihtimali her zaman var, biz de bunları elimizden geldiğince elemine ediyor olacağız.

Ahmet Turan Peker
25 Şubat 2016, 14:41
Önyargıların oluştuğunun farkındayım ve bu videolar yüzünden aldığımız tepki ilk değil malesef. Biraz hoşgörüye ihtiyacımız var sadece. Bu arkadaşların grup içindeki tehlikeli hareketlerinden kesinlikle rahatsızız ve elimizden ne geliyorsa da (bir daha sürüşe almamak gibi) sonuna kadar götüreceğiz. Umarız kafanızdaki bu imajı yıkmayı başarabilir ve tanışıp aramıza yeni bir dostu katmanın mutluluğunu yaşayabiliriz.

Acemi - Usta sürücü gibi bir ayrım zaten yapmıyoruz. Henüz 6-7 aylık ve kış vaktinin durgunluğunda kendini canlı tutmaya çalışan bir topluluk olarak kozamızdan kurtulup, yeni bir boyuta geçişi gerçekleştiriyoruz. İyi sürüşler size de ve tüm herkese.

böyle uzun sürüşlerde cc ayrımı yapılmıyor ise hızı daha düşük tutmak gerekir. Yada 2 ayrı grup olabilir diğer türlü sıkıntılı gibime geldi.Güvenli sürüş için çabalarınızın başarılı olması tabiiki herkesin isteği.İşiniz zor ama tabiiki imkansız değil katılmaya çalışacağım terslik olmaz ise.Sucuk güzeldi bea :)

YouSuffer
25 Şubat 2016, 14:42
ben kısa bir cümle kurayım, 1 videodan elbiseli kasklı apaçi oldugumuzu çıkaracak gözlem ve deneyimdeyseniz bence bu yönde geliştirip eğitmen oluverin, önyargılar hayattakı en büyük yaralardan biridir bence biraz daha şeffaf olun hayatı yaşamada iyi yöne iter sizi, Ayrıetten arkadaşlar hız 100 120kmh arasıdır. Herhangi bir 125 cc motor bu aralıkta gidebilir. Daha düşük hızla gelecekseniz buraya yorum olarak belirtirseniz tabikide birşeyler ayarlanır. Buluşma yerinde aksiyon alır 2 e böleriz grubu nolcak

TolgaC.
25 Şubat 2016, 14:59
Gülizar niye öyle fiyat çekmiş.Ben 2 ay önce gittiğimde fiyatı 25-30 lira falandı birde tavsiyem serpme kahvaltıyı sorun abi açık büfe olayı çok can sıkıcı oluyor :)

eren3736
25 Şubat 2016, 15:00
Küçük cc ler için ayrı bir grup mutlaka olmalı diye düşünüyorum, belki her motor 120 ile gidebilir ama nasıl gider , durabilir mi bide onlar var.
Bu yüzden ya ortalama sürat düşürülmeli yada ayrı gruplar halinde gidilmeli aksi takdirde benim gibi gelmek isteyip gelemeyenler olacaktır :)

Levent
25 Şubat 2016, 15:14
Arkadaşlar
katılımcı arkadaşlara göre bu söylediğiniz şey zaten şekillendirilen bir şey. Bu grup içerisinde organize edilen bir konu. Siz de hak verirsiniz ki 110 / 120 kmh hızı yakalayamayacak insanları bizler de ayırt edebilir durumdayız ve bunun için tabiki çözüm geliştiriyoruz. Burada konusuluyor olması cok yersiz.

Biz geziye katılmak isteyen var ise bize dahil olsun diye başlık açtık, ama konu oldukça sapmış durumda. Katılmak istemeyen arkadaşlar da konuyu mesnetsiz bir şekilde spamlamasın. Kusura bakmayın biraz kızıyorum bazı yaklaşımlara. Riskli buluyorsanız gelmeyin. Hiç katılmamış ortamı,sürüşü görmemiş bilmeyen insanların yaptığı yorumlar insana batıyor.

ZümeR
25 Şubat 2016, 15:25
Bizim buralarda en kralı 12 TL
Kıymetini bileyim..

tyrung
25 Şubat 2016, 15:37
12 Liraya kahvaltı nerede, Kamboçya mı ?

Levent
25 Şubat 2016, 22:08
Bizim buralarda en kralı 12 TL
Kıymetini bileyim..

Tahmin ediyorum ki en kral kahvaltıda sıkma portakal suyu da bu rakama dahildir. Gerçekten neresi orası, 3-5 litre fazla yakıp oraya gidelim..:)

_oXXo_
25 Şubat 2016, 22:16
Ben motosiklet üzerinde yaptığım yolu 200 bin km'den sonra saymayı bıraktım. Ama herkese hitap eden bir grupta 5 bin sürmüş adam da mevcut, 100 bin sürmüş adamda. Bunların hepsi aynı orantıda konuya hakim değil ve bu bahsedilen durumları yaşamanın ana sebeplerinden bir tanesi bu oluyor.

bak burda ne güzel söylemişsin . aranızda 5000 km deneyimi olan yani acemi arkadaşlarda var. yani hala motorsiklet sürmeye alışmaya çalışan bir grup. sen frenlemeyi çok güzel yapabilirsin ama o senle ( şahsına değil ) gaza gelir ve fren yapamassa ?

antilop_skul
25 Şubat 2016, 22:17
Ankarada gecen sene 2015 te 10 tl ye serpme ve sinirsiz cay yapiyorduk :)

Ozaman gelen listesini soyle yapalim

+ antilopskul + 1 (eşim )

_oXXo_
25 Şubat 2016, 22:24
Önyargıların oluştuğunun farkındayım ve bu videolar yüzünden aldığımız tepki ilk değil malesef. Biraz hoşgörüye ihtiyacımız var sadece. Bu arkadaşların grup içindeki tehlikeli hareketlerinden kesinlikle rahatsızız ve elimizden ne geliyorsa da (bir daha sürüşe almamak gibi) sonuna kadar götüreceğiz. Umarız kafanızdaki bu imajı yıkmayı başarabilir ve tanışıp aramıza yeni bir dostu katmanın mutluluğunu yaşayabiliriz.

Acemi - Usta sürücü gibi bir ayrım zaten yapmıyoruz. Henüz 6-7 aylık ve kış vaktinin durgunluğunda kendini canlı tutmaya çalışan bir topluluk olarak kozamızdan kurtulup, yeni bir boyuta geçişi gerçekleştiriyoruz. İyi sürüşler size de ve tüm herkese.

farkındaysan bende sizlere tüh kaka demedim. bende seninde söylediğin gibi rahatsızlığı dile getirdim ama malesef bazı arkadaşlar türkçe mizin azizliği ile lafları sağa sola çekmişler.
motorsiklet sürdüğümüz sürece biyerlerde illaki bir araya geliriz .

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:18 ----------


ben kısa bir cümle kurayım, 1 videodan elbiseli kasklı apaçi oldugumuzu çıkaracak gözlem ve deneyimdeyseniz bence bu yönde geliştirip eğitmen oluverin, önyargılar hayattakı en büyük yaralardan biridir bence biraz daha şeffaf olun hayatı yaşamada iyi yöne iter sizi, Ayrıetten arkadaşlar hız 100 120kmh arasıdır. Herhangi bir 125 cc motor bu aralıkta gidebilir. Daha düşük hızla gelecekseniz buraya yorum olarak belirtirseniz tabikide birşeyler ayarlanır. Buluşma yerinde aksiyon alır 2 e böleriz grubu nolcak

bu kadar kızacağını bilsem uyarı yapmazdım. neler demek istediğimi anlayan arkadaşlar yukarda cevap vermişler aslında ve kendileride benim söylediklerimden rahatsız olduklarını ve nedenlerini yazmışlar. ve olaya önyargılı yaklaştığımı düşünmuyorum. aksine gördüğüm bir yanlışı SİZLERE ZARAR GELMESİN DİYE dile getiriyorum. yanlışım ve önyargım buysa kusura bakma .rahatsızlık için özür dilerim

Levent
26 Şubat 2016, 14:09
bak burda ne güzel söylemişsin . aranızda 5000 km deneyimi olan yani acemi arkadaşlarda var. yani hala motorsiklet sürmeye alışmaya çalışan bir grup. sen frenlemeyi çok güzel yapabilirsin ama o senle ( şahsına değil ) gaza gelir ve fren yapamassa ?

Bakın siz bu konuda bence daha fazla yorum yapmayın, zira tutumunuz hoş değil. Önyargılı yaklaşıyorsunuz. Katılmak istemiyorsanız saygı duyarız fakat yaklaşımınız karalayıcı nitelikte. Bu söylediğinizi 30 yıldır motosiklet süren dünyanın tecrübesine sahip insanlar da yapıyor. En yakın örnek geçen pazar günü hayatını kaybeden dostumuz (Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun) Onur Arkadaşımız. Böylesi bir durumda yorumunuz ne olur cok merak ediyorum?

Grubu genelliyorsunuz acemi bir grup diye.. Halbuki kaç kişi acemi denilecek nitelikte hiç bir fikriniz bile yok. Sürüş esnasında sürüş kurallarını uygulamayan insanlar çıktıkça elemine ediyoruz. Sürüş lideri geçilemez, takip mesafesi korunur, hız limiti aşılmaz. Gurubun başı da sonu da bellidir.

Hiç bir etkinliğe katılmayıp yorum, dayanaksız yorum yapıyorsunuz hoş durmuyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:36 ----------

Arkadaşlar Mekana 35 Kişilik Rezervasyon yapıldı. +5 diye de not alında yani totalde 40 kişiye kadar şuanda opsiyonlamış durumdayız.

antilop_skul
26 Şubat 2016, 18:01
Bi ben katikyorum heralde :)
Benim arkadas motor bulursa oda gelecek iki kisi . ona gore ayarlayin .

Levent
26 Şubat 2016, 18:06
Bi ben katikyorum heralde :)
Benim arkadas motor bulursa oda gelecek iki kisi . ona gore ayarlayin .

facebook'dan katılım yaptınız mı?

antilop_skul
26 Şubat 2016, 18:19
Facebook kullanmiyorum

Levent
29 Şubat 2016, 11:32
=== Gezi Raporu ===

28 Şubat Sabahı 08.00 'de levent bp 'de toplanan grup, saat:09.00 'da Çamlıca gişelerde diğer ekip ile buluştu. Toplamda 24 Motosiklet (31 Kişi) Burada grup ikiye ayrıldı ve yavaş grup önden yola çıktı. Akabinde hızlı grup gerekli açıklamalardan sonra yola çıktı.

Hızlı grup yaklaşık olarak 1 saat sonra sapanca gişelere sorunsuz bir şekilde ulaştı ve yavaş grubu beklemeye başladı. 15 dakika sonra diğer grup gelerek tekrar birleşme sağlandı ve akabinde rezervasyon yapılan kafeye ulaşıldı. 27 TL 'ye ayarlamış olduğumuz açık büfe kahvaltının kalitesi ve mekanın uygunluğu gerçekten harikaydı. Ekipman yeri organize ettirmiştik ve hiç bir sorun yaşanmadı.

Kahvaltı sonrasında sapanca gölü etrafında bir tur atarak bir kaç fotoğraf çektik ve motosikletlerimizin başına döndük. 12:30. Sapancadan tekrar otobana dönerek, biraz da yol yapalım diyerek sırasıyla Kandıra - Ağva - Şile - İstanbul şeklinde rotamızı takip ettik. Grup sürüşü organize edilenin dışında olmadı ve bu bizi mutlu etti. Herkes kurallara uyduğu sürece keyif daha da artıyor.

Agva - Şile - İstanbul dönüşünde aşırı sis yüzünden görüş mesafemiz 5 metrenin altına düştü. Çekmeye köye kadar grup kopmadan sürüş devam etti. Ve Bizler yine klasik olarak çekmeköyden sonra dağılarak Shine kafeye gidip günün kritiğini yaptık ve sonrasında evlere dağıldık.

Genel olarak herşey güzeldi diye düşünüyorum. Şikayeti olan arkadaşlar var ise lütfen bunu bildirsinler. Bir sonraki gezimizde görüşmek üzere sevgiler..


Not: Resimler bir başka konu altında paylaşılacaktır.

istanbu_gezg
29 Şubat 2016, 11:50
çok eğlenceli olacak kesin

antilop_skul
29 Şubat 2016, 12:30
valla güzeldi gezi fakat 3-4 arkadas dısında genel olarak , grup dışından olduğumuz için muhabbete dair kalamadık .Eşim sıkıldı o yüzden erken kalkmak zorunda kaldık =) bidahaki gezide görüşürüz insalah.

Levent
29 Şubat 2016, 14:19
valla güzeldi gezi fakat 3-4 arkadas dısında genel olarak , grup dışından olduğumuz için muhabbete dair kalamadık .Eşim sıkıldı o yüzden erken kalkmak zorunda kaldık =) bidahaki gezide görüşürüz insalah.

Cuma günleri ritüel yapıyoruz, buluşuyoruz yeni arkadaşlar kendilerini ifade ediyorlar tanışma kaynaşma oluyor. Herkes birbirini tanıdığı zaman kendisini daha rahat hissediyor. O yüzden bu söylediğiniz biraz doğal. Katılım gösterdikçe kaynaşılacaktır.

Ayrıca gezi sonrası gelen yorumları da paylaşmak istiyorum. Zira bazı önyargılarımız var. Belki iyi gelebilir.

http://i.hizliresim.com/LA43Wa.png

ctuna81
29 Şubat 2016, 21:44
s.a resımlerı beklıyorum bende .. bu arada Duzceye'de beklerız levent abı

barodi
29 Şubat 2016, 22:27
resimleri atında ortalık şenlensin !

Sokollu
29 Şubat 2016, 23:02
Bizim buralarda en kralı 12 TL
Kıymetini bileyim..

Bu yorumu okuyunca icime kurt dustu gitmedim o yuzden :mrgreen: 3 poca 1 cay ictim 27-12 : 15 Tl kardayim :)

Umarim nice kazasiz, vukuatsiz eglenceli geziler olur, fuar sebebiyle haftaici kullandim tek iznimi, bi dahaki sefere katilirim insallah :rendeer:

barodi
29 Şubat 2016, 23:37
Bu yorumu okuyunca icime kurt dustu gitmedim o yuzden :mrgreen: 3 poca 1 cay ictim 27-12 : 15 Tl kardayim :)

Umarim nice kazasiz, vukuatsiz eglenceli geziler olur, fuar sebebiyle haftaici kullandim tek iznimi, bi dahaki sefere katilirim insallah :rendeer:

artık gel yani ferhat gezimize neşe kat senle bi başka olur geziler kafa dengi adamsın

Sokollu
01 Mart 2016, 01:05
Ferhat'ı gören cennetlik. :)

Güzel bir gezi oldu. Herkese teşekkür ediyoruz.

Sabah BP'ye gelip sizi yolcu etmeyi düşündüm bir ara ama geç kalktığımdan olmadı. Havalar ısınıyor daha çook etkinlik demek :)


artık gel yani ferhat gezimize neşe kat senle bi başka olur geziler kafa dengi adamsın

Estağfirullah abi, o senin alçakgönüllülüğünden.:rendeer: Katılmayı ben de çok istiyorum ama haftasonuna izin biraz zor oluyor, takip ediyorum hepinizi :)

Kaza bela olmasın da çok gezeriz inş. :cat:

Levent
01 Mart 2016, 19:26
Ferhat ne zaman iş değişiyorsun sen :D

istanbu_gezg
01 Mart 2016, 19:32
ufak bir motor kazası geçirdim bahar geldi herkes etkinliğe nasıl heves ettim bilemezsiniz birdahakine artık heralde geziler artar

YouSuffer
01 Mart 2016, 20:58
2 resim koyalım buraya, gezi resimlerini ayrı başlıkta açacağız :)

http://i.hizliresim.com/a3DVz4.jpg (http://hizliresim.com/a3DVz4)
http://i.hizliresim.com/YklY62.jpg (http://hizliresim.com/YklY62)

istanbu_gezg
02 Mart 2016, 01:22
katılım bayağı iymiş grup sürüşü için kurallar varmıydı?

something123
02 Mart 2016, 03:55
Kazasiz guzel surusler arkadaşlar, keyifli gezi yaza dogru biraz daha katilim yapariz insallah ;))

Erdost
02 Mart 2016, 09:29
Bende çok gelmek istiyordum ancak, motor sürmeye başladığımdan beri, boyun ve sirtim sürekli tutuluyor, böbreklerim ağrimaya başladı.Montum kışlık altıma termal içlik giyiyorum yinede ağrılarım geçmiyor.Üşütüyorum sanırım bundan dolayı gelemedim, inşallah bir dahaki gezilerde eşlik edebilirim..