PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : sele altı plakalık,ceza vs.



FakirCustom
22 Ocak 2016, 10:49
arkadaşlar proje yapmayı düşünüyorum fzs600 buldum bi tane,doğrayıp tek kişilik yapıcam plakayı mecburi olarak sele altına atıcam ama cezası,yaptırımı nedir tecrübe edinen arkadaşlardan yorumlar bekliyorum.

weirdo1
22 Ocak 2016, 12:05
20 gündür plakasız geziyorum çamurluk kırıldığı için bir allahın kuluda hayırdır demedi. onca trafik polisi görmeme gözlerinin içine bakmama rağmen.
Motorlu trafik abiler bile plakasız olduğumu gördü ama yol bile verdiler.

Tabi yazları durum farklı olabilir, genelde motorculara yazın uygulama yapıyorlar.

Bune
22 Ocak 2016, 14:12
Şu an çalıntı motor emniyetin umrunda değil her yerden ihbar yağıyor terör alarmındalar. Yazın öpebilirler ama sele altı plaka yine iyi bende daha farklı bi plaka sistemi var beni çevirirlerse ne olur onu merak ediyorum, 123 km/s ile radara girip 325 lira ceza ödeyince insan haliyle farklı arayışlara giriyor.

FakirCustom
22 Ocak 2016, 14:20
o cezadan bende yedim. plakaya jelatin gibi şeffaf bişey yapıştırıyorlar radar yakalayamıyor dendi ama arayıştayım bulmaya çalışıyorum. bende yedim çünkü 2 defa 391,2 defa 182

Apices
22 Ocak 2016, 14:56
o cezadan bende yedim. plakaya jelatin gibi şeffaf bişey yapıştırıyorlar radar yakalayamıyor dendi ama arayıştayım bulmaya çalışıyorum. bende yedim çünkü 2 defa 391,2 defa 182

Yanlış biliyor olabilirim. Duyduğum kadarı ile 'Fotoğraf çekilirse işe yarıyor, video çekilirse işe yaramıyor' diyorlardı.

FakirCustom
22 Ocak 2016, 15:04
doğru olabilir flasha karşı tepkili sanırım sadece. veya çivi çakanlar olmuştu :D 6yı civi çakarak 8e çevirdiler :D

ayna639
23 Ocak 2016, 01:00
hepsi yanlış arkadaşlar kural bir hepiniz zaten karun hazinesini paylaşmıyorsunuz doğru mu gelir düzeyiniz hep belirli bir seviyede bu sebeple idari bir para cezası olan trafik cezasını aslında trafik polisleri yazmaktan yana değil ama sizler bu durumdan istifade kendinizi zora sokuyorsunuz. Apaçilik yapmak için plakayı saklıyor, fark edilebilmek adına mahalleyi ayağa kaldıran ekzozlar takıyor, bin türlü maskaralığa giriyorsunuz. Bu durumda adamlar yazmak istemesede siz damara basıyorsunuz. Yinede çoğu şöyle diyor "ulan yazacam şimdi sonra vicdan yapacağım bu salak kendinin farkında değil bir de benden zarar görecek devletinin polisine kızıp düşman olacak" nerede patlıyorsunuz teknik tespit olayında. Nedir teknik tespit olayı radar cezasına biz polis memurlarına bile yazmak zorunda olduğunu söyleyip yazıyorlar. Zaten bizde yarın onlara öbür gün bana meslektaşımı zora sokmayayım diye yaz devrem sen biz hızlı gittik diyoruz. Diğer husus beyler yok film çekeyim yok vida takıyım bunları geçin birincisi şahin gözü dediğimiz bu kameralar çok yüksek fps ile görüntü alıyor bu sebeple sadece plaka tanıma sistemi tanımlayamasa bile motosiklet diye sorguladığınızda araçları tanıyabiliyor (çoğu zaman marka model ve renk ile) yani sadece cbr diye yazssam kamera tüm görüntüsünü aldığı cbr ların resmini getiriyor yani şöyle böyle değil. tavsiye sakin sürün abi en azından trafikte çünkü yol yanlızca size ait değildir herkes yolu ortak kullanır. başkalarının hakkını ihlal etmeye hakkınız yok. ZAten ceza da bu yüzden yazılıyor.