PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Borelli ledow 250 aldım ama..



gökhan70
06 Aralık 2015, 00:21
Herkese merhaba forum sakinleri. Uzun zaman sonra tekrar motor aldım fakat iyi mi ettim kötümü ettim bilemedim. Borelli ledow, bisan roadstar yada keeway 250 olan modeller eski virago çakmaları diye biliyorum. Borelli hesaplı denk gelince hemen aldım.
Ucuz ama biraz masraflı tabi :) garaj yüzü görmemiş çoğu yeri paslı. Zincir dişli değişmesi gerek. Eksozlar berbat durumda. Size sormak istediğim parçalarını bulamıyorum. Tümopar diye bi site bayiliğini yapıyomuş sitesinde hiç bişey yok. Parça hakkında yardımcı olabilirmisiniz?
Bir diğer hususta motorum V motor çift eksozlu ama arkadaki silindirden çıktığını sandığım üst eksoz tamamen süs olarak duruyor. Arka silindirden çıkan başka bir boru kıvrımlı bir şekilde alt eksoza giriyor. Yani çift eksoz var ama tek'e düşürmüşler. Bu durum orjinal mi yoksa sonradan yapmamı ? Bilen kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Bu arada custom eksoz yapan yerler varsa onlarıda öğrenmek isterim.

ergunbilgeha
06 Aralık 2015, 13:16
Oncelikle hayirli olsun.Bende ledow kulanicisiyim.orjinal egzozu o sekilde istersen yaptirabilirsin.Yedek parca konusunda birsey diyemem yag filtresi vs disindaki parcalara ihtiyacim olmadi onlarin da cogu saydigin markalar ile ayni

gökhan70
06 Aralık 2015, 16:12
Shell marka yarı sentetik yağ koyuldu. Gaz açtığımda debriyaj kaçırmaya başladı. İlk başlarda böyle olur sonra düzelir dediler ama düzeleceğede benzemiyor. Çıkan yağda çok kötü değildi ama kaçırma yapmıyordu. Hangi yağı tavsiye edersiniz ?

Miy33
06 Aralık 2015, 16:23
Bende cruiser kullanıcısıyım. Yağ olarak Motul öneriyorum. Bu arada egzozun orjinali böyle.
Yedek parça olarak bahsettiğin parçalar ve virago parçalarının birebir uyması lazım. Çoğu motorcuda bile temiz çıkma parça bulabilirsin. Fazla kullanan olmayınca atıyorlar köşeye.