PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motorla Ilgili En Ilginç Aniniz Nedir?



QBRA
08 Haziran 2006, 15:22
önceden Böyle Bi Konu Açildimi Bilmiyorum Ama Eminim Başinizdan Komik Olaylar Geçmiştir.motorla Ilgili En Komik Ve Unutamadiğiniz Aniniz Hangisi?????

Gnusher
08 Haziran 2006, 15:35
Kaza yapmışım.Sabah hatırlamıyodum.Yaralarımı sabah farkettm ama kaza yaptıımı hala hatırlayamıodum.İnip motora bakınca inandım.Ama hala hatırlamıorum

Olcay Avşar
08 Haziran 2006, 15:36
97-98 kışı anadoludan avrupaya geçerken kar yağışı birden tipiye dönümüştü ve köprüde trafik durmuştu. Bende motoru durdurup üstüne oturdum ve helvacıdan bi kağıt helva aldım başladım manzaranın keyfine :cherry:

QBRA
08 Haziran 2006, 15:37
Kaza yapmışım.Sabah hatırlamıyodum.Yaralarımı sabah farkettm ama kaza yaptıımı hala hatırlayamıodum.İnip motora bakınca inandım.Ama hala hatırlamıorum

SÜPERSİN VALLA NE DİYİM:queen: :queen:
ÖNEMLİ BİŞEY OLMAMIŞ ALLAHTAN


97-98 kışı anadoludan avrupaya geçerken kar yağışı birden tipiye dönümüştü ve köprüde trafik durmuştu. Bende motoru durdurup üstüne oturdum ve helvacıdan bi kağıt helva aldım başladım manzaranın keyfine :cherry:

BÖYLE FIRSAT KAÇ KİŞİNİN ELİNE GEÇERKİ:cat:

mostwanted_57
08 Haziran 2006, 15:39
:salut: :salut: motorum yokki anım olsun :salut: :salut:

deşme yaramı :salut:

QBRA
08 Haziran 2006, 15:41
:salut: :salut: motorum yokki anım olsun :salut: :salut:

deşme yaramı :salut:
BENİMDE YOK:salut: AMA MOTOR ALINCA İLK BAŞIMA GELEN OLAYI KİMSEYE SÖYLEMEDEN BURAYA YAZICAM.:wiinkk:

serkankiyak
08 Haziran 2006, 15:41
galata köprüsünde gecenin üçünde lastiğim patlamıştı.balık tutan arkadaşlardan bir lokma takımı buldum ve tekeri söktüm.oradan balat'a kadar yürüyerek lastikçi aramıştık arkadaşla..

fraktal
08 Haziran 2006, 15:48
Şimdilik en iyi anım yaklaşık iki yıldır motosikletleri araştırıp okuyorum, A2 ehliyetim var ama henüz ilk makinemi alamadımmmmmmmmm.:pale:

22somer22
08 Haziran 2006, 15:58
Birgün güzel bir havada scooter ime atlamışım salına salına baraja doğru gezmeye gidiyorum. herşey ne kadar güzel iken birden pat pat pat diye sesler gelmeye başladı. Eyvah dedim gitti ekzos şimdi ne oldu durup dururken buna.Durdum hemen acele acele sağına soluna baktım bişey yok. sonra ses yavaş yavaş azalmaya başladı lan dedim ne oluyo böyle. Sonra birden kocaman bir gölge geçi verdi yanımdan.Kafamı yukarı kaldırmamla üstümden askeri bir helikopter geçtiğini gördüm. ulan dedim bu muydu bunu yapan bende yusuf yusuf. Sonra seslendim arkasından git helikopterini başka yerde gezdir diye ama duymamaştır heralde inşallah.:queen:

fly
08 Haziran 2006, 16:00
Hangi birini anlatıyım yahu. Ama en son geçen gün polis motoruna arkadan çarptım topiği de vardı burda biyerlerde :cherry:

QBRA
08 Haziran 2006, 16:22
Hangi birini anlatıyım yahu. Ama en son geçen gün polis motoruna arkadan çarptım topiği de vardı burda biyerlerde :cherry:
:cherry: :cherry: sende tam çarpçak yeri bulmuşun.koca yola başka yermi yoktu:queen:

trenox
08 Haziran 2006, 16:57
çok varda ben bikaçını yazayım;
çanakkale dönüşü hava da sıcak mont da cıkardım gazladım gıdıyom nerden bıleyım eşşek arısının glıp koluma yapısacagını e tabı yapısmısken sokmayı da ıhmal etmedı. halıyle bende yavaslayabıldım ama durduramdan yere kapaklanmıstım( tam koruma şart)
motogp ye gıderken gene bı arkadasla kapışma durumları vıraja sanırım hızlı gırmısım cruıser motor ne kadar yatsan nafıle :) yerde toprak olunca motorla beraber koruma demırı uzerınde yaklasık bı 20 mtr kadar kaymıstım. tabı ben bıraktım motoru motor onde ben arkada kaydık. harıka bır goruntuydu yaaa tam fılımlık di :)
bi de balıkesır cıvarı gece vaktı gene arabanın tekıyle senın neyın bana kafa tutuyon dımı ama :) hafıf rekabet sonucunda araba onen cıkan kopege carpınca tampondan fırlayan kopek tam kafamın uzerınden gectı. ne oldugunu anlayamdım. durduk baktık tampon gıtmıs arabada. beımde motor kask mont her yer kanlanmıstı. kotuydu yaaa uzulmustum kopege :(
yeter şimdili devaamı gelecek :)

necdet
08 Haziran 2006, 17:14
vallah daha motorla yok ama arabayla var almanyada iş kazası geçirdim
hastaneye götürdüler sağ elimi alçıya aldılar ertesi gün kontrole gittim
külüstür otomatik opelle hastane çıkışında eve dönmek istedim dört yol ağzında
bir vatandaşın yol hakkını aldım ve küt arabalar birbirine girdi maşallah arabaların ikiside dahada külüstür oldu polis geldi alçılı elimi gördü bişey varmı dedi bende hayır dedim hayır dedim ama busefer diğer elim zonklamaya başladı
yine aynı hastaneye geri hemşirede şaşırdı senin işin bitti dedi niye daha burdasın bende herhalde diğer elimi kırdım dedim doğru röntgene filim çektirmeye ne çıkabilir kırık tabi vede çatlak ameliyat oldum iki elim alçıda
yatıyorum:mrgreen:

okan4037
08 Haziran 2006, 17:16
mootrla polisten kacmam:)

fromalanya
08 Haziran 2006, 17:32
98 şubat ayında yakın bi arkadaşımın kinetic pride 80 marka scooteriyle akşam akşam lara falezlerine kafaları çekmeye gittik (yükseklik 45 metre) neyseki aşağı düşmeden 6şar birayla dönüş yolunu tuttuk ,arkadaş motoru kullanıyor bende arkasındayım motorun far ve stop lambası gbi elektrik donanımları çalışmıyordu muayenesi ve sigortası yoktu ve ikimizde de A2yoktu üstelik motorun selesinin altında sustalı,2 adet kelebek,jop ve gaz tabancası wardı :)
saat gece 23.30 sıralarında tam şehir merkezinin ortasında abartısız en aşağı 6 polis arabası bi kaçtane motorlu polis ve yaya olarakta 15 kadar polis,amir vs.gibi kişiler gördük kavşakta we hemen durduk derken yanımızda bi trafik polisi bize kalabalıgı gostererek sağa çekin durun dedi yeşil ışık yandı ve üzerlerine doğru gittik arkadaş bi türlü durmadı sonlara dogru gıttı bu arada polisler kollarını açıp durun diye uyarılarda bulunuyorlardı en sonda duran polise kadar dumadık en sondakı polis artık bızı kucklama moduna gırmıstı cek saga dıye bagırdı bızım arkadas tamam abı dedı we saga dogru yanastı tabı polıste kolları ındırdı yanımıza dogru gelmeye basladı tam ben de arkadan ınecekken arkadas bırden topukladı ve ben arkada terazide durur gibi bi muddet salandıktan sonra toparladım arkadas plakayı kapat dedı ve ellerımle plakayı kapattım o gtmeyen hurda yıgını alet orda nasıl olduysa cok seri bi şekilde kactık ara sokaklar kaldırımlar derken ewi bulduk ve 1 hafta motoru piyasaya cıkarmadık ve eger biz orada dursaydık hayatımızın cezasını yicektik ve belkide o aletlerden dolayı ceza alıcaktık o günden sonrada ilk işimiz a2 ehlıyet almak olduu ve içkili araç kullanmıyoruz çok güzel bi maceraydı halen o arkadasla bi araya geldiğimizde muhabbetını yaparız ;)

cotiger
08 Haziran 2006, 17:52
arkadaşla denize gittiğimizde sahilde bizim bir anlık boşluğumuzdan yararlanıp arkadaşın ayakkabısını çaldılar egzoztda ayaklığın hemen altında olduğu için gelene kadar sağ ayağını kaldırmak zorunda kaldı yolda yaklaşık 100km idi.

PcKopatGhostRider
08 Haziran 2006, 18:09
1.si yıllar önce gece saat 11-12 gibi motorla şehirdn bayağı bir açılmıştım.. lastiğim patladı o saatte kmlerce yolu elimde iterek dönmek zorunda kalmıştım.. :salut:

2. motorumu aldıktan 1 hafta sonra bir köpeğe çarparak grenajda hatrı sayılr bir çatlak açmıştım.. hala ööle duruyo.. :queen:

NicemaN
08 Haziran 2006, 18:23
kemal sunal ın almanya da bir çöpçü kılığında oynadığı filmi anımsıyorum bir de ayağının dibine kadar gidip adamın hala beni seyereden süpürgesine yaslanmış bir biçimde pos bıyıklı halini sonrada çarpmamak için motosikleti yatırışımı neden bilmiyorum o an unuttum adamı gitti ama elime geçerse dövmek için aahh ahhh diye yanıp tutuşuyor oluşumu hiç unutmam :)

İskenderunluKILIC
08 Haziran 2006, 18:25
Ne yazık ki ayrılacağım motorumdan ama en eğlenceli anı ilk sürdüğüm andı o günü hiç unutmayacağım


::gleam:: ___KILIÇ___ ::gleam::

goodenough
08 Haziran 2006, 18:27
benzincinin içinden geçip benzin almadan otobana çıkmam, otobanda giderken benzinin bitişi, motoru çevirip ters şeritte 500 metre veya daha fazla yürüyerek gitmem, benzinciye çıkan yokuşu motoru iterek çıkmam, benzinciye geldiğimde kaskı çıkardığımda kafamdan çıkan buhar ve benzincinin şaşkınlıktan faltaşı gibi açılan gözleri...

extacy77
08 Haziran 2006, 18:34
:salut: :salut: motorum yokki anım olsun :salut: :salut:

deşme yaramı :salut:
Benimde yok ama anım var arkadaş saolsun buzlu karlı bir günde daha motoru sanayiye götürmüştük(pugeot trekker100cc)arka lastik patlaktı daha hafif olduğumu söyledi ve ben kullandım:)mesafe de o kadar yakın değildi,sonra o da kuıllandı ardından düştü,işin kötü tarafı o motorla kaza yapıp 2-3 ay yoğun bakımda yatmıştı:pr:

hakanacan
08 Haziran 2006, 18:39
10 sene kadar önce acil bi mazot almamız gerekiyodu benzinciden
atladım işyerinin motora arkamda çırak ikimizin arasında 20 lt bidon
70 civarı giderken sağ viraja girdim haliyle çocuk beni tutarken bidon sola doru gidince beni bırakıp bidona yapıştı düşerken
tabi ikimizde yerde bana fazla bişi olmadı ufak sıyrıklar fakat çırak dağaldı
motor durduğunda bir baktım karşımda körüklü otobüsün tampon zor kurtardım valla olay topkapı e-5 te olmuştu sona çocuk abi ne biliiom düşeceğimizi bilsem bidonu tutarmıydım diyerek ağladı
o günden sona artçı aldığımda kıçı başı oynarsa durup bi güzel fırçalıyorum

fromalanya
08 Haziran 2006, 19:14
bi tane daha aklıma geldi hala gülüyorum bu olaya :) 2004 yaz sezonunda alanyada atatürk caddesindeyim motorum bws 100 para çekmek için cadde kenarı bi atm nin önünde motoru parkedip işlem yaparken arkama birisi geldi tabii dikkat etmedim neyse işlemi yaptım paramı cüzdanıma koydum ve motora bindim tam motoru calıstırmak için kontağı sokacagım yere bi baktım kontak yuvasının etrafında syah halka yok moralim bozuldu allah allah nezaman düşürdüm acaba derken bi yandanda kontagı cevırmeye calısıyordum ve arkama gelen o adamın bana birader gözüne kestirdin galıba demesiydi :) kafayı bi kaldırdım benim bws önde duruyor yanlıslıkla adamın motora binmişim renkleri maviydi aksilik işte allahtan adamda espri anlayısı iyiymiş de geçiştirdik olayı ;)

zeda3000
08 Haziran 2006, 19:56
Ilk motorum olan Mondilali almistim sert bir cukurdan gectim dank diye bir ses geldi baktim arkamda uc vida birakmisim aradim taradim bulamadim nerden dustugunu aldim vidalari cebime sanayiye gittim , servisteki cocuk bana soyle bir bakti abi dedi motoru tutan vidalar dusmus nasil becerdin diye sordu.Sok olmustum.

Bir keresindede Antalya meydan kavsaginda eski motorumla giderken arka frene bastim durmak icin kirmiz yanmisti. Frenler bosaldi boyle salak gibi 2 sn daha o hizla ilerledim ve ne yapacagimi sasirmistim ve birden Frank Cakmaktas hesabi ayaklarimi yere yapistirdim durmak icin.Herkez bana bakiyordu bu herif ne yapiyor diye.Ayakkabilarin alti erimisti resmen:mrgreen:

memin1857
08 Haziran 2006, 20:12
Sıfır motosikletimi aldığımın ikinci günü bi amcayla karşılaştım aramızda şöyle bir dialog geçti:

- Evladım bu 2 zamanlımı?
- Yok amca 4 zamanlı, bu kadar büyük 2 zamanlı olmazki zaten
- O ZAMAN AYARI BOZUK!

dumurrrr.

MNY46
08 Haziran 2006, 20:12
bi aksam kuzenımı gezdırıyordum kuzenım 6 yasındaydı ozaman. mudanyaya kadar konusarak gıdıyorduk sonra bırden sesı kesıldı burgaz yakınlarında. durdum bı bakım dıe. baktıgımda kuzenım uyumus arkamda resmen bana sarılarak uyuya kalmıs. ogunden sonra kuzenımı gezdırmıyorum. buyusunde gelsın dıe beklıyorum:silent: